bakin tecrube olarak konusuyorum gercekten simdi onlar ekip ama herbiri ayri karakter sikintili dolayisiyla yakinda kendi iclerinde fikir ayriligi baslayacak
Ufaktan sizinle konusmaya baslayacaklar (sakin eskisi gibi olmayin yanmaz kokmaz yorum yapmaz olun hatta du simdi isim var a bi ust kata cikicam fotokopim var vs vs seklinde konusmaktan kacinin ama nazikce guleryuzlu hissettirmeden)
Kendi iclerinde sorunlardan yakinacaklar yukaridaki gibi ayni sekilde
Bir yere davet ederler veya eve gelmek isterlerse (nazikce bahaneyle baska plan vs uydurun ve asla bundan sonra evinize sokmayin)
Onlarla ilgili hic bir yerde konusmayin kimseye dert yanmayin konusanlara kendinizi savunmayin aman beni esimde bilende biliyor salla deyin hatta size laf getirenede ben ilgilenmiyorum bana bunlarla gelme ltfen ee sen napion cocuk nasil seklinde direksiyonu kirin
Mesleginiz ne bilmiyorum kendinizi gelistirmek icin ek kurs vs alin daha cok ise yonelin dil kursuna falan gidin isinizi cok duzgun yapin ve ustlerle aranizi iyi tutun
İsyeri bos zamanlarinizda kk takilin sosyal medya kullanin (hicbiriyle sosyal medyada arkadaslik bagi birakmayin gerekirse 1 ay hesap kapatin sonra onlari engeller aktif yaparsiniz) telde oyun oynayin mola bitince is basi yapin 15 gunde siz alisacaksiniz isyeri sosyalligi adi altindaki cadi kazani cok umrunuzda olmayacak karsi taarruz kiskandirmaya calisma vs hic girmeyin bunlar bosa sinir harbi ve konuyu uzatmak olur max 6aya bosanan is degistireek oluncada beni etiketle