Meehabalr kk nın akıllı kadınları bir çıkmazdayım daha doğrusu nasıl davranacağımı bilmiyorum artk. Eşimle 3 Yıllık evliyiz severek evlendik. Hala da seviyorum Allah razı olsun iyi bir eş iyi bir insan.... Sorun ailesi ailesi de kötü deil aslında amaa aşırı aşirrı soğuk insanlar ve bunun yanında da temkinli insanlar aman şu konuyu gelin nin yanında konuşmayalım aman şunu gelin duymasın tarzında insanlar.. Ve ben asla dedikodu yapan bir insan dielm kaç defa kv kaç defa insanların dedıkodısınu yaparsa da dedıkodu gunahtır konuşmayalım derim. Mesala onlar bize geldıgı de ya da biz onlara gittgmzse sadece selamlaşrz sonra hiççççç konuşmayız eşimin butün ailesi boyle.. Asıl sorun burda başluyr ben artk gitmemeye onları da davet etmemeye başladm yaklaşık bir yıldır ayda bir defa 3 4 saatlık çay oturmasına gdyrm aynı şehirde yaşuyrzzz aramız da 20 dkk yol mesafesi var.. Eşim de artk cokk soguk davranıyır bana evi otel gibi kullanıyor iş arkadaşlar akşam TV uyuma. Ve bu beni cok üzüyor dun akşamda konuştuk ben artk yoruldum soğudum sizn aranızda kalmaktan iki tarafta suclu yanı ben ve kv tarafı adım atmıyısunz aranızda kocama bir buz dağı var ben bunu görünce üzülyrm falan dedi. Ben ne yapaym sizde yemin ederm ben sohbet etmeye çalşyrm dinlemiyor bile kv, görümce tek kelimelik konuşmalar artk ritüle bağlanmış ilişkimz merhaba naslsn dan sonra herkes telefon ve TV ye bakar, eşimle sohbet ederler ben ya çocukla ilgilenrm ya da tv izlerim. Sohbetlerine katık dersnez beden dili ile beni okadar dışarda bırakıyor kı dahil olmak mümkün deil, tamamen eşime donuk kısık bi sesle sohbet ederler konu ne olursa olsn boyle yaparlar görümcem de direk eşimi muhatap alır konuşur o yuzdn dahil olamıyrımm.. Eşimin dediği onlar soğuk zaten sen çaba sarf et bir ıkı onlarda ısınacaklar ben ne yapaym hanginiix atayı
Cogunluk onlarsa seni iclerine almiyorlarsa sen ne yapabilirsin ki?...Meehabalr kk nın akıllı kadınları bir çıkmazdayım daha doğrusu nasıl davranacağımı bilmiyorum artk. Eşimle 3 Yıllık evliyiz severek evlendik. Hala da seviyorum Allah razı olsun iyi bir eş iyi bir insan.... Sorun ailesi ailesi de kötü deil aslında amaa aşırı aşirrı soğuk insanlar ve bunun yanında da temkinli insanlar aman şu konuyu gelin nin yanında konuşmayalım aman şunu gelin duymasın tarzında insanlar.. Ve ben asla dedikodu yapan bir insan dielm kaç defa kv kaç defa insanların dedıkodısınu yaparsa da dedıkodu gunahtır konuşmayalım derim. Mesala onlar bize geldıgı de ya da biz onlara gittgmzse sadece selamlaşrz sonra hiççççç konuşmayız eşimin butün ailesi boyle.. Asıl sorun burda başluyr ben artk gitmemeye onları da davet etmemeye başladm yaklaşık bir yıldır ayda bir defa 3 4 saatlık çay oturmasına gdyrm aynı şehirde yaşuyrzzz aramız da 20 dkk yol mesafesi var.. Eşim de artk cokk soguk davranıyır bana evi otel gibi kullanıyor iş arkadaşlar akşam TV uyuma. Ve bu beni cok üzüyor dun akşamda konuştuk ben artk yoruldum soğudum sizn aranızda kalmaktan iki tarafta suclu yanı ben ve kv tarafı adım atmıyısunz aranızda kocama bir buz dağı var ben bunu görünce üzülyrm falan dedi. Ben ne yapaym sizde yemin ederm ben sohbet etmeye çalşyrm dinlemiyor bile kv, görümce tek kelimelik konuşmalar artk ritüle bağlanmış ilişkimz merhaba naslsn dan sonra herkes telefon ve TV ye bakar, eşimle sohbet ederler ben ya çocukla ilgilenrm ya da tv izlerim. Sohbetlerine katık dersnez beden dili ile beni okadar dışarda bırakıyor kı dahil olmak mümkün deil, tamamen eşime donuk kısık bi sesle sohbet ederler konu ne olursa olsn boyle yaparlar görümcem de direk eşimi muhatap alır konuşur o yuzdn dahil olamıyrımm.. Eşimin dediği onlar soğuk zaten sen çaba sarf et bir ıkı onlarda ısınacaklar ben ne yapaym hanginiix atayı