Ne yapacagını şaşıran bi ben miyim

3 yılda böyleyse bir şey değişmez. Sizde internette takılım yanlarında. Onlar ne yapıyorsa sizde aynısını yapın. Elinden telefon düşmüyor derlerse siz konuşmayınca sıkıldım ondan dersiniz.

Bende artk onlar gibi davranıyırum şaka gibi belkı ama Merhabadan sonra konulmyrz o da diyır sen eskısı gibi davran buraya takılmş

Evet asılın da aynı sızın dediginz gibi sen adım at sen konuş diyor veeskıden az da olsa benim yaptıklarınla sohbetimiz vardı benim içimden gelmıyor artk onlardan yana hiç çaba görmedikçe, sohbetlerini sadece eşimi katarak yaptklarımı görunce cok sogudum onlara karşı, ha yine dıyrm sadece soguklar içlerine almama çabaları var

Kv gorumce konuşmazsa onlarin bilecegi is ya neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki

Eşiniz sizle konuşmuyormus bu daha onemli bir mesele bence

Esiniz nasil iyi oluyor anlamiyorum evi otel gibi kullanarak mi
Merhabalar öncelikle, evet kv görümce soguk insanlar ama gelin oldgm için bana karşı daha mesafeliler bende buju fark ettıkçe bende soguk davranmaua evlerine gitmemeye başladım eşimde artk bu donemler özeliklr bir ay dır onun da bu dumura canı sıkılmış muhtemelen kv konulmuştur gelmıyor diye, o yuxdn eşim daha fazla dışarı çıkmaya başladı ve biraz mesafeli yoksa normal de aramızda bi. Sorun yoktı

Merhabaaa
1 ay uzun bi sure bence
10 dk 1 saat 1 gun surat yapsa anlasilir da
Baska insanlari daha fazla onemsedigi icin sizi 1 aydir uzuyor farkında degilsiniz bence bu mesele yaninda digeri cok ufak kv gorumce yani

3.yıllok evlıyım daha gidp bir saat oturup kalkmamışdır 12 de gidilr akşam 10 a kadar oturlr son zamanlarda daha az oturdgm ve az gittiğim için sorun yaşamaya başladk kv ben 3 gün evlerinde otursam kanepe de demez bu insandır evime gelmş konuşayım gorumcede oyle, bu yuzdn gıtmek istemyrm

Evet eşim hakkında soyledjklernz doğru....

Aranızda kalmaktan yoruldu o ayrı da sana ilgisiz mi olması gerekiyor bu durumda akşamları...cok mu soylendin bu konuda?

Ben onları sildim hayatmda cok şukur kalabalık bi ailem var zaten çalışan bı kadınım ama eşim ailesi ile bizim ailemizin arasında kı ucuruma üzüyor ona dedim git annenle konuş o senın gelınn bizim eve girmesini istyrsan adımlar at içimize almaya çalş, tabi bunları yumuşak şeklde anlat onlardan da adım gelsn yoksa ben artk adım atmam dedm ama yapamadu

Yanı karşı tarafın beklentisi artk niye gelmıyor oldu bende oyle bi. Ortama gitmek istemıyrm

Koskoca insanlar hayret ediyorumyaa
Gelin diye alıyorsunuz az biraz sıcak davransalar hoş beş muhabbet olsa sende ısınırsın Senin değil onların sana adım atması gerek ama olmuyorsada hakkettikleri gibi davranırsın mesafeli ve soğuk.

Eşim son bir aydır mesafeli yoksa şimdiye kadar boyle bı gündemimiz bile yoktu ben de o yuzdn çözüm aramaya başladm.. Yoksa gercekten eşimden razıyım iyi. Bir baba iyi. Bir eş iyi bir insan, sadece bu Br aylık hatasından ibaret değil bunı da karşı tarafın baskısına bağlıyrm kafası karıştı gec gelıyr dediğim yine en gec 8 de gelir cocuguyla ilgilenir bana mesafeli

Aranızda kalmaktan yoruldu o ayrı da sana ilgisiz mi olması gerekiyor bu durumda akşamları...cok mu soylendin bu konuda?
yanı ben normalde cokk sıcak kanlı bir insanım iki dakıka susmam ama onun ailesine karşı aşırı soguk olmaya başaladm en buyuk sorunda gitmeyi kestim hane bize davet etmıyrm ama bize davet etmemeye başladm bizim eve geldiklerinde hane benım evimde ben sohbet etmeye çalşrdm ama şimdi onu da bıraktm o buna üzülüyor sen sıcak plamya devam et dıyır ama benim içinden gelmıyor artk.. Ben nıyete cokk önem veren bi. İnsanım onların niyetleri bana iyi gelmediklrri için çabayı bıraktm ilişkiyi sıfırladım

Aynen dedgıniz gibi düşünüyorum hade sıcak davranmayı bilmiyorsan bişeyleri saklamayı nasıl biliyorsun niyetı kotu (sakladıkları şey görümcem ın çalışması, birinin ev alması falann gibi bunları gizlice eşime anlatır} bende mesafe ve soguk davranıurm artk

Eşimle aramı düzeltmek istiyorum dediğiniz için adım atabilirsiniz dedim ama siz adım attığınız halde durum değişmiyorsa boşvermeye çalışın çoğu kişi de çok fazla karışmalarından konuşmalarından dertli belki onların dediği gibi başa dert açmamak lazım

Insanlarin muhabbetine o gunah bu gunah diye laf sokuyorsaniz sohbet etmemeleri normal sizinle. 3 senede isinmadilarsa isinmazlar zsten bu saatten sonra.
Ha ben esinizin yerinde olsam bende ailemle 2 kelam edemeyen birinden sogurum. Kaldi ki konusma tarzınız da yazim tarziniz gibiyse gayet normal.

Senden bazı bilgilerin gizlendiğini belirtmişsin, şu çok net ki kayın ailesi sana güvenmiyor ve seni aileden biri olarak görmüyorlar yani kaba tabirle dış kapının dış mandalı muamelesi görüyorsun.seni yabancı gibi görüyorlar ve senden tehlike ihtimali sezdikleri için bilgiler paylaşılmıyor.yani senlik bir şey değil bu.kayın ailesi sıkıntılı.

Eşinden de destek görmediğin gibi soğuk kalmakla suçlanıyorsun ama bu suçlamalar haksız ve üstüne alma sakın bunları.kocan sana trip atıyor,sen bu durumdan rahatsız olup durumu değiştirmek için alttan almaya çalışma ayrıca.eşinin sana haksızlık etmesine müsade etme .ziyaret et,hal-hatır sor ve baktın sessiz mi konuşuyorlar çocuk da sıkıldı zaten sizin de özel konuşacaklarınız var deyip eve geç,olmadı çocuğu parka götür.ama bunları trip atmadan,güler yüzle söyle, kişisel algılamasınlar meseleyi.öyle öyle alıştır onları

Yanı bilemedim yanımda bir yaşında kı kızım var yazı da doğru ifade edememiş olablrm.. Her konuşmasında gunah demıyırum cogu şeyi benden saklar o anlamda dedim dedıkoducu biri değilim şımdı ye kadar bir kere tek dedim birinden bahsediyordu kadının arkasından konuşmayalm dedim o da kadının bebeği hastaydı doğunca ölecek dedi doktorlar yine de doğum yaptı, kadını kotuluyordu niye doğurdu ölecekti falan kadını suçladı yadırgadı sadece ozamn dedm

Soyledjklernz kafama cok yattı tesk edrm

Soyledjklernz kafama cok yattı tesk edrm

Ayrıca kayın ailesi görgü,adap, muaşeret kurallarını bilmiyor.düpedüz saygısızlık yapıyorlar sana.ama gel de sabit fikirli kocana bunları anlat.ne dersen de bu adamın bakış açısı değişmez.ama sen de kendini ezdirme,yukardaki mesajımda yazdığımı yap.ziyaret et ve baktın ki fısıltılar başladı mı çık git ama tatlilıkla bunu yap.

onları böyle cahil kabul et,kendini de çok doldurma.çünkü kayın ailenden çok sorun kocanda.o sana destek çıkmıyor.Kocanın tavrı değişirse anca o zaman kayın ailesinin davranışları değişir.o yüzden senin zorun kocanla.ama asla kocanın isteğini yapacaksın diye kendi sınırlarını bozma,kendine saygın olsun,boyun eğme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…