- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende artk onlar gibi davranıyırum şaka gibi belkı ama Merhabadan sonra konulmyrz o da diyır sen eskısı gibi davran buraya takılmşEşinize gıcık oldum.
Napiyim altlarına su koyup kendi buharlarında isinmalarını mi bekleyeyim?
Bir insanın mizacı neyse o. Değişmez. Değişemez.
Eşinize bunu sertce dile getirmenin zamanı gelmiş.
Fikir verme işi de burda bize değil, eşinize düşüyor. Zira ne yapmanızı bekliyor. Ben de çok merak ediyorum.
Evet asılın da aynı sızın dediginz gibi sen adım at sen konuş diyor veeskıden az da olsa benim yaptıklarınla sohbetimiz vardı benim içimden gelmıyor artk onlardan yana hiç çaba görmedikçe, sohbetlerini sadece eşimi katarak yaptklarımı görunce cok sogudum onlara karşı, ha yine dıyrm sadece soguklar içlerine almama çabaları varSiz muhabbet açmaya çalışsanız dedikodu değil de gündelik şeylerden falan mesela yakın olmak adına anne sen şu yemeği çok güzel yapıyorsun bana da püf noktalarını öğretir misin gibi aradaki buzları eritmek adına. Ama tabiki sadece siz iyi olmaya çalışır onlar daha sizi görmezden gelirse yapacağınız bir şey yok, en başta onların sizi aileye katması gerek sonuçta evlenip yeni bir ortama giriyorsunuz sizi ayrı tutmaları ayıp bence.
Merhabalar öncelikle, evet kv görümce soguk insanlar ama gelin oldgm için bana karşı daha mesafeliler bende buju fark ettıkçe bende soguk davranmaua evlerine gitmemeye başladım eşimde artk bu donemler özeliklr bir ay dır onun da bu dumura canı sıkılmış muhtemelen kv konulmuştur gelmıyor diye, o yuxdn eşim daha fazla dışarı çıkmaya başladı ve biraz mesafeli yoksa normal de aramızda bi. Sorun yoktıKv gorumce konuşmazsa onlarin bilecegi is ya neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki
Eşiniz sizle konuşmuyormus bu daha onemli bir mesele bence
Esiniz nasil iyi oluyor anlamiyorum evi otel gibi kullanarak mi
Merhabalar öncelikle, evet kv görümce soguk insanlar ama gelin oldgm için bana karşı daha mesafeliler bende buju fark ettıkçe bende soguk davranmaua evlerine gitmemeye başladım eşimde artk bu donemler özeliklr bir ay dır onun da bu dumura canı sıkılmış muhtemelen kv konulmuştur gelmıyor diye, o yuxdn eşim daha fazla dışarı çıkmaya başladı ve biraz mesafeli yoksa normal de aramızda bi. Sorun yoktı
3.yıllok evlıyım daha gidp bir saat oturup kalkmamışdır 12 de gidilr akşam 10 a kadar oturlr son zamanlarda daha az oturdgm ve az gittiğim için sorun yaşamaya başladk kv ben 3 gün evlerinde otursam kanepe de demez bu insandır evime gelmş konuşayım gorumcede oyle, bu yuzdn gıtmek istemyrmEee konuşmasınlar, gidin yalandan bir saat oturun gelin sizde.
Ne olacak yani, o vakitte atom mu parçalayacaksınız evde?
Bayılmıyoruz pek çok şeye ama bazen görev icabı, bazen hatir gönül ilişkisine yapıyoruz. Bu da öyle bir şey.
Eşinizin hattı için ayda 1 gideceğinize, 2 gidin.
Orgu falan götürün ne diyim.
Karışan görüşen, iş bekleyen yok, gidip oturmak da mesele oldu. Abartmayın bu kadar.
Evet eşim hakkında soyledjklernz doğru....İletişime kapalı olan eşinin ailesi.eşin de gözü kör,muhakeme yeteneği zayıf ve ailesini her şeyin üstünde tutan bir anne kuzusu.iletişimde her iki tarafın da açık ve istekli olması önemli.bu durumda sizin yapacağınız bir şey yok.gittiğinizde hal-hatır sorup, havalardan bir bahsedin , sonra çocuğunuza ya da telefonunuza bakın.elden gelen bu.ayrıca eşinize de çok yüz vermeyin
Ben onları sildim hayatmda cok şukur kalabalık bi ailem var zaten çalışan bı kadınım ama eşim ailesi ile bizim ailemizin arasında kı ucuruma üzüyor ona dedim git annenle konuş o senın gelınn bizim eve girmesini istyrsan adımlar at içimize almaya çalş, tabi bunları yumuşak şeklde anlat onlardan da adım gelsn yoksa ben artk adım atmam dedm ama yapamaduÖncelikle iltifatın için teşekkürler canım
Akıllı bir kadın olarak yazıyorum
Öyle bi Aileyi düşündümde soğuk ve resmileşmiş bi aile gelirsin gidersin ımm ayy mrb derler geçer yerine oturur zamanın geçmesini beklersin maksat adetten yani ama olmuyorsa olmuyordur sen kendi ilişkinde başarılı ve mutlu olmaya bak Kocanla iyi ol o sana yetmezmi onlar bugün var yarın yok
Onlarıda öyle kabullenmen gerek mrb mrb bitti.
Yanı karşı tarafın beklentisi artk niye gelmıyor oldu bende oyle bi. Ortama gitmek istemıyrmAcaba yalakalık yapmanızı mi bekliyorlar? Eşinizin tepkisinden aslında karşı tarafın da bir beklenti içinde olduğunu düşündüm. Yoksa niye arada kalsin.herkes kendi ailesini daha iyi bilir sonuçta. Madem sohbet etmiyorlar gözü kör mü
Koskoca insanlar hayret ediyorumyaaBen onları sildim hayatmda cok şukur kalabalık bi ailem var zaten çalışan bı kadınım ama eşim ailesi ile bizim ailemizin arasında kı ucuruma üzüyor ona dedim git annenle konuş o senın gelınn bizim eve girmesini istyrsan adımlar at içimize almaya çalş, tabi bunları yumuşak şeklde anlat onlardan da adım gelsn yoksa ben artk adım atmam dedm ama yapamadu
Eşim son bir aydır mesafeli yoksa şimdiye kadar boyle bı gündemimiz bile yoktu ben de o yuzdn çözüm aramaya başladm.. Yoksa gercekten eşimden razıyım iyi. Bir baba iyi. Bir eş iyi bir insan, sadece bu Br aylık hatasından ibaret değil bunı da karşı tarafın baskısına bağlıyrm kafası karıştı gec gelıyr dediğim yine en gec 8 de gelir cocuguyla ilgilenir bana mesafeliYa şöyle gün görmemiş kocalarınızı çok iyi bir insan çok iyi bir koca diye övmüyor musunuz hayret ediyorum. Neresi iyi bu adamın mesela. İyi olsa benim eşime neden böyle davranıyorsunuz biraz sevecen davran diye onları darlar seni değil. Sen o aileye sonradan dahil oldun çünkü onların sana alışman için daha ılıman davranmaları lazım. Yani eşinizi aklayacağınıza azıcık sesinizi çıkartın da 1tepkinizi görsün.
yanı ben normalde cokk sıcak kanlı bir insanım iki dakıka susmam ama onun ailesine karşı aşırı soguk olmaya başaladm en buyuk sorunda gitmeyi kestim hane bize davet etmıyrm ama bize davet etmemeye başladm bizim eve geldiklerinde hane benım evimde ben sohbet etmeye çalşrdm ama şimdi onu da bıraktm o buna üzülüyor sen sıcak plamya devam et dıyır ama benim içinden gelmıyor artk.. Ben nıyete cokk önem veren bi. İnsanım onların niyetleri bana iyi gelmediklrri için çabayı bıraktm ilişkiyi sıfırladımAranızda kalmaktan yoruldu o ayrı da sana ilgisiz mi olması gerekiyor bu durumda akşamları...cok mu soylendin bu konuda?
Aynen dedgıniz gibi düşünüyorum hade sıcak davranmayı bilmiyorsan bişeyleri saklamayı nasıl biliyorsun niyetı kotu (sakladıkları şey görümcem ın çalışması, birinin ev alması falann gibi bunları gizlice eşime anlatır} bende mesafe ve soguk davranıurm artkKoskoca insanlar hayret ediyorumyaa
Gelin diye alıyorsunuz az biraz sıcak davransalar hoş beş muhabbet olsa sende ısınırsın Senin değil onların sana adım atması gerek ama olmuyorsada hakkettikleri gibi davranırsın mesafeli ve soğuk.
Eşimle aramı düzeltmek istiyorum dediğiniz için adım atabilirsiniz dedim ama siz adım attığınız halde durum değişmiyorsa boşvermeye çalışın çoğu kişi de çok fazla karışmalarından konuşmalarından dertli belki onların dediği gibi başa dert açmamak lazımEvet asılın da aynı sızın dediginz gibi sen adım at sen konuş diyor veeskıden az da olsa benim yaptıklarınla sohbetimiz vardı benim içimden gelmıyor artk onlardan yana hiç çaba görmedikçe, sohbetlerini sadece eşimi katarak yaptklarımı görunce cok sogudum onlara karşı, ha yine dıyrm sadece soguklar içlerine almama çabaları var
Yanı bilemedim yanımda bir yaşında kı kızım var yazı da doğru ifade edememiş olablrm.. Her konuşmasında gunah demıyırum cogu şeyi benden saklar o anlamda dedim dedıkoducu biri değilim şımdı ye kadar bir kere tek dedim birinden bahsediyordu kadının arkasından konuşmayalm dedim o da kadının bebeği hastaydı doğunca ölecek dedi doktorlar yine de doğum yaptı, kadını kotuluyordu niye doğurdu ölecekti falan kadını suçladı yadırgadı sadece ozamn dedmInsanlarin muhabbetine o gunah bu gunah diye laf sokuyorsaniz sohbet etmemeleri normal sizinle. 3 senede isinmadilarsa isinmazlar zsten bu saatten sonra.
Ha ben esinizin yerinde olsam bende ailemle 2 kelam edemeyen birinden sogurum. Kaldi ki konusma tarzınız da yazim tarziniz gibiyse gayet normal.
Soyledjklernz kafama cok yattı tesk edrmSenden bazı bilgilerin gizlendiğini belirtmişsin, şu çok net ki kayın ailesi sana güvenmiyor ve seni aileden biri olarak görmüyorlar yani kaba tabirle dış kapının dış mandalı muamelesi görüyorsun.seni yabancı gibi görüyorlar ve senden tehlike ihtimali sezdikleri için bilgiler paylaşılmıyor.yani senlik bir şey değil bu.kayın ailesi sıkıntılı.
Eşinden de destek görmediğin gibi soğuk kalmakla suçlanıyorsun ama bu suçlamalar haksız ve üstüne alma sakın bunları.kocan sana trip atıyor,sen bu durumdan rahatsız olup durumu değiştirmek için alttan almaya çalışma ayrıca.eşinin sana haksızlık etmesine müsade etme .ziyaret et,hal-hatır sor ve baktın sessiz mi konuşuyorlar çocuk da sıkıldı zaten sizin de özel konuşacaklarınız var deyip eve geç,olmadı çocuğu parka götür.ama bunları trip atmadan,güler yüzle söyle, kişisel algılamasınlar meseleyi.öyle öyle alıştır onları
Soyledjklernz kafama cok yattı tesk edrm