Ne yapacağımı sasirdim

admin lutfen hakaret edenleri engellermisin sunlara bak ya est tobe

Dışarısı sizin evinizden daha mı tehlikeli sence? Bu şartlarda çocuklar o evde zaten bozulacak, boşan gitsin çocuklar daha sağlıklı büyür, kendine işkence çektirmene gerek yok, sırf baba başlarında olsun diye, sorunlu evlilik içinde büyüyen çocuklar daha kötü oluyor.

ben sana demedim onlar anladi anlayacagini yedi cezalarini

ailem arkamda durmuyor başıma kalkarlar bir evliligi yürütemedin die esim ailemin yaninda yalaka bnada etmedigini koymuyor

ailem arkamda durmuyor başıma kalkarlar bir evliligi yürütemedin die esim ailemin yaninda yalaka bnada etmedigini koymuyor
Ben ailem arkamda diye okumuştum pardon. Ailen arkanda durmadığı için bu şekilde davranıyordur zaten eşin, çekip gidemeyeceğinin farkında. Mesleğin yok mu? Boşansan iş bulamaz mısın?

í

ole yapiyorum zaten kimseye derdimi anlatacak bir arkadasim bile yok artik daraldim napcami sasirdim
Kardesn falan yok mu .. hic degilse annenle knusabilirsin anlatabilirsin mutlaka bir cozume kavusturr ailen yardim vs ediyor demissin ne diye tutuyorlar hala o adamin yannda seni

Ben ailem arkamda diye okumuştum pardon. Ailen arkanda durmadığı için bu şekilde davranıyordur zaten eşin, çekip gidemeyeceğinin farkında. Mesleğin yok mu? Boşansan iş bulamaz mısın?

evet dogru dion esim beni birakamaz bu havasnda yok meslegim lise diplomam var ama istesem calisirim bizim bura kucuk yer laf ederler hemen

Kardesn falan yok mu .. hic degilse annenle knusabilirsin anlatabilirsin mutlaka bir cozume kavusturr ailen yardim vs ediyor demissin ne diye tutuyorlar hala o adamin yannda seni

annem yanimda kavga etti gecenlerde tamm dior yine ayni yine ayni bide esim yetim annem fazla bsy diemyor

Isin icinden cikarsin. Önce sen karar ver. Zaten maddi anlamda ailen arkandaymis hep. Cikar bi kavga gonder evden aç davayi kimseyi de dinleme akil alma barış diyenlerden. Ya kararlj ol ayril yoluna bak ya da boyle devam

evet dogru dion esim beni birakamaz bu havasnda yok meslegim lise diplomam var ama istesem calisirim bizim bura kucuk yer laf ederler hemen
Bak, önce aileni al karşına düzgünce yaşadığın sorunları anlat, siz sahip çıkmadığınız için ben daha da eziliyorum de, mutsuzluğunu anlat, insan çocuğuna nasıl kıyar? İnsanlar ne der ne düşünür kısmını da bırak, kimse seninle beraber mutsuz olmuyor sonuçta.

allah rai olsun bir sinavin icindeyiz buda benim sinavim

Isin icinden cikarsin. Önce sen karar ver. Zaten maddi anlamda ailen arkandaymis hep. Cikar bi kavga gonder evden aç davayi kimseyi de dinleme akil alma barış diyenlerden.
Ya kararlj ol ayril yoluna bak ya da boyle devam

zaten o olacak tikteyim ama beni cocuklarla tehdt edior alirim naparim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…