Ne yapacağımı sasirdim

uzak-dur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
425
233
23
29
Kızlar ben 4 yıldır evliyim 2 tane cocugum var kocam askere gitmeden once kizima dogumuma 50 gün vardı sonunda dogurdum esim yanımdaydı kaynanam sezeryan oldum die yanima gelmedi esim cok annecidir geri neyse askerdeyken kocam hic yanima gelmedi torunum var demedi kizima6 aylikken ogluma hamileydim hic istmyodum cocuk cunku bn annemgilin evinin ust dairesinde oturuyorum annem bakiyordu ben daha kücüktüm nyseki yavas yavas alistim esim askerden geldi cok sukur kaynanamnda bir kizi var laf etmek gbi olmasinda ayagi cok bozuk kaynanam o kocadan ckartr ona verr o kocadan ckartr ona verr 2 kizi var ayri ayri kocalardan ikisnde brakti hep o kiziyla ilglenr yatar kalkar afedrsnz bokunu yedirirdi bna esimi kullaniyo resmen hatta bi keresnde kaynanam zamannda esime 15 milyar borc etmis askerdeyken durmadan icra gelrdi bkeresnde kizimin besigne kadar alip gdeceklerdi kaynanama oglun kafana skacak dedgmde aman sksn o gder 8 evladim kalr derdi bnde bagrp cagrp kapatrdm kimseye biseyde diyemezdim cocugumun masrafni bnm masrafmi ailem karsiladi allah razi olsun annemden babamdan esim su an cok iyi br yerde calisyo benim ailemn maddi durumu iyi esim annesinn frsatini vermyo cuma gunleri geliyo pazartesi sabah gdyo gelio ama cumartesi kahvaltiyi yapmadan cupp anasnn evinde snra carsya gder arkadaslaryla vakt gecrr saat 7 de eve gelr hic cocuklarla ole fazla ilgilenmez arada bir cocuklara vurur saka dio ama bn aliniyorum bir gun bacisina bsy diemezdi anasnn korkusundan hic disari cikmiyoruz gezmyoruz anca arkadaslar annesi annem kndi kardesmden ayirt etmz annmi cok sever ama artik dayanacak gucum kalmadi bna kufurler edyo evle ilglnmyo hc kari koca gbi degiliz yanina yatarken bile tiksinerek yatyorum artik nefret ediyorum sirf cocuklarim var die seslenmiyorum ama ailem arkamda durmuyor ayrilmak istyorum ama br taraftanda ortam kotu die cocuklarmi dusunuyorum napcami sasrdim bunalima grdim iyce sikintimi icime ata ata kafa agrsna kaldim napmam gerek sizce lutfen mantikli cevaplar verin

Nokta, virgül, cümlede anlam bütünlüğü olsa size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Daha kendin büyümeden 2 çocuk doğurmuşsun.
Baştan bitik. Hele konuşman yerlerde.

yanına yatarken bile tiksiniyorsan boşanmalısın .. ailen neden istemiyor zaten onlar bakmış size..

siz ne bicim konusuyosunuz ya utanmaniz yokmu szin asagiliyosunuz beni cevap ne atmayin

Biraz dha duzgun uslub cok iyi olurdu birde konudaki b..k kelimesni kaldir istersen cok cirkin gercekten

yok ya hepsini kaldrdim tmm tsk hepnizede iyi geceler iyce canimi sktnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…