Ne yapacağımı şaşırdım:SsS

Yağmurcum adam iyice kurulmuş eve.
Keyifler keko anlayacağın.
Ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor.
Konu sahibine hakaret bile etmiş baksana.
Bence bahaneye lüzum yok istemiyoruz gelme bitti.

Asla tahammülüm olmayan insanlar asalaklar, kusura bakmayın iş verdiğim bir arkadaşım 1 ay içinde toparlanıp düzenini kuramıyorsa ne işimin ne evimin kapısından geçemez. Siz ve nişanlınız bu kafayla daha çok asalağı beslersiniz. Çok sinirlendim Özür.

kesinlikle bu işin tek çaresi ciddiyeti ele almak ve ters yüzünüzü göstermek.hem siz üst kademedesiniz hem adam etinizden sütünüzden yararlanıyor,özel hayatınızı suistimal ediyor.bence artık gerçek bi "dur" deme vakti gelmiş

Tek tek okutuyorum cevaplarınızı..
Belki her kadının vereceği NORMAL tepkileri verdiğimi anlarda tartısmaz artık benimle.
Çözüm bulacağını umud ediyorum.

Sonuçta siz bir bayansınız ve nişanlısınız..!!!Evde istediğiniz gibi dolaşırsınız yatarsınız kalklarsınız bunu eşinize söyleyin..Tamam tanıyor olabilir ama evinizde bir erkek var...Şeytan bu ne olacağı bellimi olur..Nişanlınıza söyleyin ben rahat edemiyorum şöyledir böyledir.İnanki çalıştğnz elemanı bugun getiriyorsa yarın öbür gün tüm sülalesi sizde kalır abartın olayları sizde ben rahat dolaşmak istiyorum evmde felan diye..Adamada misafirim geliyor kalmaya yada ailemden biri geliyor arkadaş vs. diyin.yer yok felan diye gelemez o zaman.

Yağmurcum adam iyice kurulmuş eve.

Keyifler keko anlayacağın.
Ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor.
Konu sahibine hakaret bile etmiş baksana.
Bence bahaneye lüzum yok istemiyoruz gelme bitti.

GGSA'cim hiç sorma! Bu yüzden cok saçma dedim ya
konu sayibi gibi biraz yufka yurekliyim
ama en dogrusu sizin verdikleriniz fikirler.
Zaten adamda iyi niyetlerinden yararlanıyor, bu durumda ne yazsikki yüzüne demeliler.

Tek tek okutuyorum cevaplarınızı..
Belki her kadının vereceği NORMAL tepkileri verdiğimi anlarda tartısmaz artık benimle.
Çözüm bulacağını umud ediyorum.

şuan birlikte oturdunuz bunları mı okuyorsunuz ??şaşırdım doğrusu:44::44: madem bu kadar oturup adam akıllı konuşacak samimiyetiniz var bu adam hiç anlamıyor mu sizi.e madem görüyomuş yazdıklarımız dur bi not göndereyim "abi defol git şu evden" =)

Yanlıs bir acıklama olmus sanırım,çok güldüm:)))
Adama değil nişanlıma okutuyorum belki biraz daha sert olur diye!

Koptum ya, süpersin!

siz ona evinizi açmadan nerde kalıyormuş oraya gitsin..

tamam çaresiz olabilir ama çaresiz adam biraz mahcup olur bu resmen ev sahibi gibi davranıyor

24 yasındayım.
Teşekkür ederim :)))
(Bu arada az önce düştüm kolumda morardı cabası oldu))

Nişanlın ne diyor yazdıklarımızı okuyunca

Hey delikanlı
Bu devir kötü devir...Kimsenin güveni yok kimseye.
2Yıldır tanıyorsunuz ki bu süreç birine tamamen güvenmekte epey kısa bir süreç.
Sizin hiçbir zorunlulğunuz yok onu evinize almaya.
Bana çok ters geldi sizin bu rahatlığınız.
Yalnız olsanız hadi neyse-ozaman bile alınmaz ya neyse - nişanlınız da o evde üstelik.
Gelin vazgeçin şu adamı eve almaktan.Tez vakitte tavrınızı koyun.
Buarada gelen keyif babası kaç yaşında ?

ya ben kendi ailemden biri bile bir haftadan fazla kalsa istemem. siz bir de hiç tanımadığıız biri ile aynı evde yaşıyorsunuz. aynı tuvalet, aynı banyo.. ayy ben çok tiksinirim. ben olsam kafayı yerdim. siz ne kadar sabırlısınız.

Son düzenleme:
Peki ne düşünüyor? Hala demeye çekiniyormu?
Ve o adam şuam evinizdemi?

Hadi yağmur bastır :13:
İkna edicez senle enişteyi

Konu sahibi peki bu adamın sana karşı ters bir hareketi oldu mu c?
Hani sana hakaret etmiş ya nişanlın bu hakarete rağmen nasıl tepkisini koyamıyor :44:

Geçen aksam metrobüste ıslanmıs bir köpek görmüştüm nişanlım yanımdaydı ...
Ayy canım ıslandın mı sen?diyerek sevmiştim hayvanı..
Siz yazdıkca cesaret alarak nişanlımın üstüne gittim epeyce..Birseyler yap gelmesin diye..

*Ne yapayım sokakta ki köpeğe acıyorsun ona nasıl acımazsın halini görüyorsun ben ona git dedim defalarca caresiz olmasa gelir mi sen gider misin kovulduğun yere bu adam caresiz anlamıyorsun!Git dedim diyorum yarın yine diyeceğim yine gelecek biliyorum dedi ve kızıp yatmaya gitti!!
Biz kavga eden insanlar değiliz çok üzüldüm simdi..

"keyif babası" sevdim bu tabiri =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…