• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var:((

şimdi şöyle diyelim; sen iki yıl boyunca onunla ilgili bir sürü hayal kurdun, sürekli kafanda tasarladın; sen onunla yaşayamadığın bu hayallere aşık oldun bence, 2 yıl az deil aslında; bu arada ben internettende birilerine aşık olunabileceğine inanıyorum, ama doğru kişi senin karşına çıkmamış malesef, bi de anlattığın olayda atladığın noktalar var mı, çünkü gerçekten adam çok boşmuş gibi geldi bana...

ailesine senden bahsettikten sonra mı aklı başına geldi sanıyorsun? tabi ki ailesine anlatmamış... öğrenmek istediği; iş ciddiye binse onunla gerçekten evlenmek isteyip istemediğin. yani kendinin evlenilebilir, tercih edilebilir bir erkek olduğunu duymak istemiş, o kadar. senin onu kabul ettiğini görünce de toz olmuş.

adi adamlardan seçmelere bi örnek daha. ve sen hâlâ beklenti içindesin. uyanalım arkadaşlar, uyanalım lütfen...

bilmem belkide dediğiniz gibidir ama demekki hayırlısı buymuş onunda kötülüğünü istemem allah herkesin gönlüne göre varir inş içindede biizlerin....amin:)

şimdi şöyle diyelim; sen iki yıl boyunca onunla ilgili bir sürü hayal kurdun, sürekli kafanda tasarladın; sen onunla yaşayamadığın bu hayallere aşık oldun bence, 2 yıl az deil aslında; bu arada ben internettende birilerine aşık olunabileceğine inanıyorum, ama doğru kişi senin karşına çıkmamış malesef, bi de anlattığın olayda atladığın noktalar var mı, çünkü gerçekten adam çok boşmuş gibi geldi bana...

ewet hayaller kurduk birlikde benim gitmeme daha aylar vardı o tarihteki etkinlri araştırdı falan konsere gideriz bu tarihte bunlar var diye ya bilmiyorum ama bana karşı boş değildi anlatırken ben kendi açımdan anlattığım için öle gelmiş olabilir size ama bana karşı boş değil bunu biliyorum. internet gerçekten çok değişik ama Allahtan karşıma benden faydalanmak isteğen biri çıkmadı neler duyuyoruz dikkatli olmaz lazım araştırmak lazım ben net olayını aştım artık çünkü gerçekten tanıdım öle kötü niyetli biri değil ama kısmet işte yaşamam gerekiyomuş yaşadım hayırlısı olsun inş...

kızlar buarada ben yazımı yanlış yere yazmışım meğer 2gündür bunu arıyodum daha yeni buldum cvp biraz gecikti k.bakmayın nolur...

Back