• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var:((

belkide evliydi.CADIARZU

boşver gitsin. bi güzel git gez toz eglen
onu tanımamış farz et... arayıpda buluşalımda deme sakınalsanaalsanasmile

yok evli falan değil.
ama okadar plan yapmıştıkki bura gideriz onu yaparız bunu yaparız diye şimdi içim buruk:(

valla canım o kadar emin olma
sanal bu adam 28 diyor 38 cıkıyor bekarım diyo dul diyip evli oldugunu saptırmaya calışıyor
daha gecen bi arkadaşımın başına geldi
neyseki kız pek kanmamıştı adi herife...

sende b planı yap :hulya:

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama napim içimi döktüm.nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilmiyorum bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum netten tanışıp evlenen ablalar arkadaşlar var bunları okuyunca içim okadar rahatlıyoki. evet bende netten biriyle tanıştım sosyal paylaşım sitesi bölgeler hakkında yorumlar yapılıyo falan yani arkadaşlık sitesi yada chet sityesi değildi ilk başda o sitede konuşmaya başladık birbirmize sorular sorduk sonra msnde devam etmeye başladık ki ozmanlar benim özel hayatımla ilgili sorunlarım vardı ve ben bu sorunlarımı nette anlatıyodum buna bana hep akıl veriyodu falan artık okadar alışmıştıkki birbirimze hemen hemen hergün konuşuyoduk ama gayet seviyeli gayet düzgün bir uslupla konuşuyoduk ozmanlar aöf sınaları vardı ikimizde gircektik sınava ders çalıoz nette soru çözüyoruz. yalnız bu istanbulda bende karsta arada msnde konuşunca bağlantı kopuyo yada işimiz oluyo çıkıoz birbirimize haber vermek için tlf numaramı istedi bende verdim ama allah var hiç bikere bile aramadı çğr bile atmadı rahatsız etmedi yani günler böyle geçmeye başladı hergün saatlerce konuşmaya başladık aradan belli bizaman geçti bu benle konuşmamaya başladı neyin var dedim aşık olmaktan korkuyorum dedi tabi önceden fotolarımızı falan gördük faceden. bigün bana dediki sence özel anlamda bişeyler deneyelimmi bende denemeye değer dedim:kedi::kedi::kedi: ve başladık mayıs ayında sonra ben istanbula gittim orda yüzyüze görüştük gerçekten çok aşık olduk birbirimize hemen hemen 2 yıl olcak arada defalarca ayrıldık yok olmaz bu iş ailelere ne diycez nasıl tanıştık diycez onların aile biraz tutucuymuş asla kabul etmezler başka şehirden birini falan dedi ayrıldık barıştık bu nerdeyse bir buçuk yıl sürdü şimdide ben yine istanbula gitcektim sırf görüşmek konuşmak için geçen aradı çok öenmli bişi oldu konuşmamız lazım diye ben anneme söledim dedi seni karstalar dedim dedi anneside gayet normal karşılamış yalnız bizi biarkadaş tanıştırdı demiş kadıncağızada olur demiş tabi biz çok sevindik işte biadım daha attık diye ardan 2 saat geçmeden bimsj geldi bana ya ben anneme söledim ama biz birbirimizi nekadar tanıyoruz ki böle bişeye karar verdik falan diye ayrılmayı ima etti bende tamam dedim ayrılalım ozman ve ben şimdi haftaya istanbula gidiyorum güya beni o karşılıycaktı planlar falan yapmıştık ama şimdi ayrıldık ben yine 2 gün önce msj attım buna bidaha msj falan atma artık bitti herşeyi dahada zorlaştırma dedi. şimdi napcağımı bilmiyorum içim okadar burukki gitmek bile gelmiyo içimden ama herşeyi ayarladım izin bilet herşeyim hazır gidicem ama kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim takıldığım bir yer oldu.
neden hep sen gidiyorsun istanbula ?
o hiç gelmedi mi karsa?
hiç merak etmedi mi yaşadığın yeri??

benim takıldığım bir yer oldu.
neden hep sen gidiyorsun istanbula ?
o hiç gelmedi mi karsa?
hiç merak etmedi mi yaşadığın yeri??

gelmedi hiç karsa benimde ablamlar orda diye her yaz gidiyorum. merak ediyodu ama bilmem gelcem diyodu hep ama benim orda tanıdığım yok nasıl kalcam falan diyodu

valla canım o kadar emin olma
sanal bu adam 28 diyor 38 cıkıyor bekarım diyo dul diyip evli oldugunu saptırmaya calışıyor
daha gecen bi arkadaşımın başına geldi
neyseki kız pek kanmamıştı adi herife...

sende b planı yap :hulya:

tabiki öyleleride var ama allah korusun gelmesin kimsenin başına öle bişi çok şükür bunun dedikleri hep doğru çıktı ama var öle adiler. bu arada b planı ne söleyin bende yapıyım:)

gelmedi hiç karsa benimde ablamlar orda diye her yaz gidiyorum. merak ediyodu ama bilmem gelcem diyodu hep ama benim orda tanıdığım yok nasıl kalcam falan diyodu

bence uzak dur.
ne demek nerde kalcam.
otel denen bişey var.
gerçekten isteseydi gelirdi ve kalırdı.ciddi düşünseydi aileni tanımak isterdi.erkek evleneceği kızın yaşadığı yeri,annesini babasını merak eder.tanışmak ister.aynı şekilde kendi ailesiyle de tanıştırmak ister.
2 yıl az bir zaman değil.

bence sağlam papuç değilmiş.

sakın arama sorma , gerçekten istiyorsa seni atlar uçağa gelir zaten.

kızım, doğulu aşığı güzel oynar ama kocalığı ve kültürleri bizim modern kadınlara uymaz aşk bitince

hatırlayacağın dayak ve seni aldatmaları kalır birde bunlar evlendikten sonra başka kadınlara aşık oluyorlar kültürlerinde kadına saygı yok

ama illaki bu acı kaderimi yaşayım diyorsan hayat senin, mahvet
nasıl olsa bizi dinlemeyeceksin o halde bu acı kaderini yaşa

bol şanslar sana !!!!
:gitme:

bence uzak dur.
ne demek nerde kalcam.
otel denen bişey var.
gerçekten isteseydi gelirdi ve kalırdı.ciddi düşünseydi aileni tanımak isterdi.erkek evleneceği kızın yaşadığı yeri,annesini babasını merak eder.tanışmak ister.aynı şekilde kendi ailesiyle de tanıştırmak ister.
2 yıl az bir zaman değil.

bence sağlam papuç değilmiş.

sakın arama sorma , gerçekten istiyorsa seni atlar uçağa gelir zaten.

kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu işlerde tecrübeli olarak yazıyorum, malesefki sanal ilişkiler balon gibi oluyor canım. Heleki aranızda şehirler farkı var ise iki katı zor. Şimdi senin meselene gelince keşke seni görmeye o gelseydi? sen bir bayan olarak onun ayağına gitmeseydin. Onun samimiyetine ne kadar inanabiliyorsun ki? seninle evlenmek için birden vazgeçtiğine göre, hele birde beni arama dediğine göre..Tamam zor yaşadıkların, heveslenmişsin, hayal kırıklığı yaşamışsın ama eğerki seni sevseydi sana böle davranırmıydı cidden..ıstanbula gitme istersen heleki gidersen onu arama sakın, madem sana beni arama demiş, üstüne düşme derim ben..

kızım, doğulu aşığı güzel oynar ama kocalığı ve kültürleri bizim modern kadınlara uymaz aşk bitince

hatırlayacağın dayak ve seni aldatmaları kalır birde bunlar evlendikten sonra başka kadınlara aşık oluyorlar kültürlerinde kadına saygı yok

ama illaki bu acı kaderimi yaşayım diyorsan hayat senin, mahvet
nasıl olsa bizi dinlemeyeceksin o halde bu acı kaderini yaşa

bol şanslar sana !!!!
:gitme:

ayy yok ablacım yok allah korusun kimse yaşamasın öle kötü şeyler içindede bizler yaşamayalım bu arada adam doğulu değil karadenizli rabbim iyilerler karşılaştırsın hepimizi...

hani hep derler ya aşkın değil aşığın gözü kördür diye bendekide o misal galiba.

Ne olur aşk demeyin ya?
Ekrandan yazışıp bir kere yüzünü gördüğünüz adama siz aşıksanız biz ne yapalım?
Çocukluk,cahillik hevesi işte.. Karşılıklı güzel vakit geçirmişsiniz işte..
Eğer çok aşığım o da öyleydi vs. düşüncelerinden kurtulamazsanız işiniz çok zor..
Size değer vermeyen adama aşık olduğunuzu sanıp daha çok acı çekeceksiniz..

hemde çok yani ben çok ama onunda çok sevdiğine inanıyordum.

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama napim içimi döktüm.nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilmiyorum bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum netten tanışıp evlenen ablalar arkadaşlar var bunları okuyunca içim okadar rahatlıyoki. evet bende netten biriyle tanıştım sosyal paylaşım sitesi bölgeler hakkında yorumlar yapılıyo falan yani arkadaşlık sitesi yada chet sityesi değildi ilk başda o sitede konuşmaya başladık birbirmize sorular sorduk sonra msnde devam etmeye başladık ki ozmanlar benim özel hayatımla ilgili sorunlarım vardı ve ben bu sorunlarımı nette anlatıyodum buna bana hep akıl veriyodu falan artık okadar alışmıştıkki birbirimze hemen hemen hergün konuşuyoduk ama gayet seviyeli gayet düzgün bir uslupla konuşuyoduk ozmanlar aöf sınaları vardı ikimizde gircektik sınava ders çalıoz nette soru çözüyoruz. yalnız bu istanbulda bende karsta arada msnde konuşunca bağlantı kopuyo yada işimiz oluyo çıkıoz birbirimize haber vermek için tlf numaramı istedi bende verdim ama allah var hiç bikere bile aramadı çğr bile atmadı rahatsız etmedi yani günler böyle geçmeye başladı hergün saatlerce konuşmaya başladık aradan belli bizaman geçti bu benle konuşmamaya başladı neyin var dedim aşık olmaktan korkuyorum dedi tabi önceden fotolarımızı falan gördük faceden. bigün bana dediki sence özel anlamda bişeyler deneyelimmi bende denemeye değer dedim:kedi::kedi::kedi: ve başladık mayıs ayında sonra ben istanbula gittim orda yüzyüze görüştük gerçekten çok aşık olduk birbirimize hemen hemen 2 yıl olcak arada defalarca ayrıldık yok olmaz bu iş ailelere ne diycez nasıl tanıştık diycez onların aile biraz tutucuymuş asla kabul etmezler başka şehirden birini falan dedi ayrıldık barıştık bu nerdeyse bir buçuk yıl sürdü şimdide ben yine istanbula gitcektim sırf görüşmek konuşmak için geçen aradı çok öenmli bişi oldu konuşmamız lazım diye ben anneme söledim dedi seni karstalar dedim dedi anneside gayet normal karşılamış yalnız bizi biarkadaş tanıştırdı demiş kadıncağızada olur demiş tabi biz çok sevindik işte biadım daha attık diye ardan 2 saat geçmeden bimsj geldi bana ya ben anneme söledim ama biz birbirimizi nekadar tanıyoruz ki böle bişeye karar verdik falan diye ayrılmayı ima etti bende tamam dedim ayrılalım ozman ve ben şimdi haftaya istanbula gidiyorum güya beni o karşılıycaktı planlar falan yapmıştık ama şimdi ayrıldık ben yine 2 gün önce msj attım buna bidaha msj falan atma artık bitti herşeyi dahada zorlaştırma dedi. şimdi napcağımı bilmiyorum içim okadar burukki gitmek bile gelmiyo içimden ama herşeyi ayarladım izin bilet herşeyim hazır gidicem ama kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aç gözünü ve kulağını

bir insan severse ne geldiğinde kalacak yeri dert eder sengözlerimebaksanabne kars-istanbul mesafesini.sengözlerimebaksanab sevseydi annesinin bir sözüyle olmaz bu iş demezdi. sengözlerimebaksanab

sizinki ne aşkmış ne sevgi. en azından karşı taraf için yok böyle bir şey.

önce okulunu bitir sonra gerçek insanlarla gerçek ortamlarda gerçek sevgi yaşa.

"o bana çok aşıktı, çok seviyordu" diye hayal alemlerinde gezme.

kendini fazla kaptırmışsın sanal aleme. gerçeğe dönmeni tavsiye ederim:delphin:

yok öle kötü biri değil ki arkadaşlık amaçlıdakonuşmadı ilk başda bende o konuda güveniyorum ama gerçekten çok haklısınız ben çok şanslıydımki kötü bişeyle sonuçlanmadı ama nette kötü olalar oluyor malesef:(

insan kaç yıllık kocasını tanıyamadıyo siz hemen iyi olduğuna iyi inanmısınız gerçek hayattaki insanlara güven yok sanaldakileremi güven olacak.fazla güvendiğiniz insan sizi yarı yolda bırakmaya çalışıyor.

ailesine senden bahsettikten sonra mı aklı başına geldi sanıyorsun? tabi ki ailesine anlatmamış... öğrenmek istediği; iş ciddiye binse onunla gerçekten evlenmek isteyip istemediğin. yani kendinin evlenilebilir, tercih edilebilir bir erkek olduğunu duymak istemiş, o kadar. senin onu kabul ettiğini görünce de toz olmuş.

adi adamlardan seçmelere bi örnek daha. ve sen hâlâ beklenti içindesin. uyanalım arkadaşlar, uyanalım lütfen...

Back