aklıma tek takılan kafana esince karstan istanbula mı gidyosun
yakın mesafede değilki
ailene ne dedin
gerçekten büyük cesaret hem netten tanışıp hem de taaa kars tan ist.a gelmek,maden zorlaştırma dedi gururunuzu ön plana koyun hiç arayıp sormayın bile,yeni ufuklara yelken açın,demek ki anne sözünden çıkamadı 2.konuşmasında...hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım...
Bence de gitme, Öyle bir olur iki dakka sonra olmaz diyen bir adam bilmem gözüm tutmadı...
Gitme arayın ben gelmiyorum deyin ne diyecek ne yapcak.Gerçi böyle yapmaya da gerek yok ortada.. Gerçekten iş cididye binince topuklamış..
Hakkında hayırlısı olur inşallah...
biz birbirimizi ne kadar tanıyoruz da ne demek, yan yana olsaydınız da MSNde yaptığınız muhabbetlerin aynısını yapmayacak mıydınız, yoksa beyefendi de yanlış bi şeyler var da, iş ciddiye binince ufak ufak uzaklaşma yolunu mu seçmiş, çünkü anladığım kadarıyla ailesinin de bişey dediği yokmuş, ya da gerçekten çok korkak birisiymiş, ne diyim hayırlısı olsun...
Bence bu iş yaş..
Siz onu görmeye gitmişsiniz yeniden gitme planları yapmışsınız..
Ancak kendisi hem sizi iyi tanımadığını iddia ediyor hem de bir kalkıp da sevgilimin yaşadığı gideyim buz kız nerede yaşar,nedir ne değildir diye düşünmüyor.. Uzak yakın demeyin gerçekten tanımak isteyen,seven adam kalkar gelir...
Ailesinin tutucu olmasıyla ayrılığınızın ne alakası var?
Sonradan bulduğu arkadaş tanıştırdı yalanını daha önce akıl edemedi mi?
Çocuksu heves gibi geldi bana..
Aradabir kaçıyor sonra canı sıkılıyor yine dönüyor..
Siz her seferinde kabul ettiğiniz için de iyice havalanmış..
büyük cesaret nette tanış hatta yüz yüze görüş nette okadar kötülükler dönüyokı msnde seni kayıt yapıp nete vereceğinden dahi korkmamışın.nıyeyse netteki erkekler hep tehdit amaçlı bişeyler yaptırıyo.hadi yüzyüze konuştuğunuzda karşınıza kötü niyetli biri çıksaydı.zaten iş ciddiyede binince bir nevi kaçışı seçmiş
Seninle oynadığını düşünüyorum...
Güvenme.
Önce evlenmek niyetim var diyor sonra ne kadar tanıyoruz ki diyor...
Bir öyle bir böyle.
Düz bakmıyor hayata.
Ondan bir cacık olmaz...
:umursamaz:
inanın artık mantıklı düşününemiyorum ama içimdeki his beni sevdiğini sölüyo yada ben öle olmasını istediğim için öle hissediyorum hep gelicem diyodu ama gelmedi hiç
Şu gelicem deyip gelmeyen adamlara nasıl umut bağlıyorsunuz,içinize nasıl hisler doğuyor onlar hakkında ben hiç anlamıyorum bu işleri?akannehir
Tanımazsınız etmezsiniz,ne doğru ne yalan bilinmez.. Güven yok,itimad yok,anı yok,paylaşım yok... Çok acayip çoook...:ecrin_bebek:
İsterseniz içinizdeki hislere inanın isterseniz de gördüklerinize...
Hayat sizin...
Bir erkekle ilk buluşmaya giderek bana göre baştan yanlış yapmışsınız...
Önce aileye anlatıyor sonra vazgeçiyor çocuk oyuncağı mı bu...
Eğer sizi gerçekten sevse bu kadar çabuk vazgeçmezdi bence unutun artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?