Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var:((

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama napim içimi döktüm.nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilmiyorum bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum netten tanışıp evlenen ablalar arkadaşlar var bunları okuyunca içim okadar rahatlıyoki. evet bende netten biriyle tanıştım sosyal paylaşım sitesi bölgeler hakkında yorumlar yapılıyo falan yani arkadaşlık sitesi yada chet sityesi değildi ilk başda o sitede konuşmaya başladık birbirmize sorular sorduk sonra msnde devam etmeye başladık ki ozmanlar benim özel hayatımla ilgili sorunlarım vardı ve ben bu sorunlarımı nette anlatıyodum buna bana hep akıl veriyodu falan artık okadar alışmıştıkki birbirimze hemen hemen hergün konuşuyoduk ama gayet seviyeli gayet düzgün bir uslupla konuşuyoduk ozmanlar aöf sınaları vardı ikimizde gircektik sınava ders çalıoz nette soru çözüyoruz. yalnız bu istanbulda bende karsta arada msnde konuşunca bağlantı kopuyo yada işimiz oluyo çıkıoz birbirimize haber vermek için tlf numaramı istedi bende verdim ama allah var hiç bikere bile aramadı çğr bile atmadı rahatsız etmedi yani günler böyle geçmeye başladı hergün saatlerce konuşmaya başladık aradan belli bizaman geçti bu benle konuşmamaya başladı neyin var dedim aşık olmaktan korkuyorum dedi tabi önceden fotolarımızı falan gördük faceden. bigün bana dediki sence özel anlamda bişeyler deneyelimmi bende denemeye değer dedim:kedi::kedi::kedi: ve başladık mayıs ayında sonra ben istanbula gittim orda yüzyüze görüştük gerçekten çok aşık olduk birbirimize hemen hemen 2 yıl olcak arada defalarca ayrıldık yok olmaz bu iş ailelere ne diycez nasıl tanıştık diycez onların aile biraz tutucuymuş asla kabul etmezler başka şehirden birini falan dedi ayrıldık barıştık bu nerdeyse bir buçuk yıl sürdü şimdide ben yine istanbula gitcektim sırf görüşmek konuşmak için geçen aradı çok öenmli bişi oldu konuşmamız lazım diye ben anneme söledim dedi seni karstalar dedim dedi anneside gayet normal karşılamış yalnız bizi biarkadaş tanıştırdı demiş kadıncağızada olur demiş tabi biz çok sevindik işte biadım daha attık diye ardan 2 saat geçmeden bimsj geldi bana ya ben anneme söledim ama biz birbirimizi nekadar tanıyoruz ki böle bişeye karar verdik falan diye ayrılmayı ima etti bende tamam dedim ayrılalım ozman ve ben şimdi haftaya istanbula gidiyorum güya beni o karşılıycaktı planlar falan yapmıştık ama şimdi ayrıldık ben yine 2 gün önce msj attım buna bidaha msj falan atma artık bitti herşeyi dahada zorlaştırma dedi. şimdi napcağımı bilmiyorum içim okadar burukki gitmek bile gelmiyo içimden ama herşeyi ayarladım izin bilet herşeyim hazır gidicem ama kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aklıma tek takılan kafana esince karstan istanbula mı gidyosun
yakın mesafede değilki
ailene ne dedin

e gerçek yüzünü görmüşsün iş ciddiye binince tırıs tırıs kaçmış sevinmelisin bence erken görmüşsün gerçek yüzünü

gerçekten büyük cesaret hem netten tanışıp hem de taaa kars tan ist.a gelmek,maden zorlaştırma dedi gururunuzu ön plana koyun hiç arayıp sormayın bile,yeni ufuklara yelken açın,demek ki anne sözünden çıkamadı 2.konuşmasında...hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım...

ama şimdiki aklım olsa inanın bu kadar cesaretli davranamazdım herhalde işte cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek. çok saolun umarım hayırlısı olur

Bence de gitme, Öyle bir olur iki dakka sonra olmaz diyen bir adam bilmem gözüm tutmadı...

Gitme arayın ben gelmiyorum deyin ne diyecek ne yapcak.Gerçi böyle yapmaya da gerek yok ortada.. Gerçekten iş cididye binince topuklamış..

Hakkında hayırlısı olur inşallah...

inş hayırlısı olur çok tşk ederim

biz birbirimizi ne kadar tanıyoruz da ne demek, yan yana olsaydınız da MSNde yaptığınız muhabbetlerin aynısını yapmayacak mıydınız, yoksa beyefendi de yanlış bi şeyler var da, iş ciddiye binince ufak ufak uzaklaşma yolunu mu seçmiş, çünkü anladığım kadarıyla ailesinin de bişey dediği yokmuş, ya da gerçekten çok korkak birisiymiş, ne diyim hayırlısı olsun...

onun yaşadığı korkuları bende yaşıyorum düşündüklerini bende düşünüyorum ne bieksik ne bifazla bende hak veriyorum tamam yüzyüze pek fala görüşmedik ama 2 yılda okdar çok konuştukki tanıyo insan bu sürede ama kısmet çok saolun hayırlısı olur inş.

Bence bu iş yaş..
Siz onu görmeye gitmişsiniz yeniden gitme planları yapmışsınız..
Ancak kendisi hem sizi iyi tanımadığını iddia ediyor hem de bir kalkıp da sevgilimin yaşadığı gideyim buz kız nerede yaşar,nedir ne değildir diye düşünmüyor.. Uzak yakın demeyin gerçekten tanımak isteyen,seven adam kalkar gelir...
Ailesinin tutucu olmasıyla ayrılığınızın ne alakası var?
Sonradan bulduğu arkadaş tanıştırdı yalanını daha önce akıl edemedi mi?
Çocuksu heves gibi geldi bana..
Aradabir kaçıyor sonra canı sıkılıyor yine dönüyor..
Siz her seferinde kabul ettiğiniz için de iyice havalanmış..

büyük cesaret nette tanış hatta yüz yüze görüş nette okadar kötülükler dönüyokı msnde seni kayıt yapıp nete vereceğinden dahi korkmamışın.nıyeyse netteki erkekler hep tehdit amaçlı bişeyler yaptırıyo.hadi yüzyüze konuştuğunuzda karşınıza kötü niyetli biri çıksaydı.zaten iş ciddiyede binince bir nevi kaçışı seçmiş

inanın artık mantıklı düşününemiyorum ama içimdeki his beni sevdiğini sölüyo yada ben öle olmasını istediğim için öle hissediyorum hep gelicem diyodu ama gelmedi hiç

yok öle kötü biri değil ki arkadaşlık amaçlıdakonuşmadı ilk başda bende o konuda güveniyorum ama gerçekten çok haklısınız ben çok şanslıydımki kötü bişeyle sonuçlanmadı ama nette kötü olalar oluyor malesef

Seninle oynadığını düşünüyorum...
Güvenme.
Önce evlenmek niyetim var diyor sonra ne kadar tanıyoruz ki diyor...
Bir öyle bir böyle.
Düz bakmıyor hayata.
Ondan bir cacık olmaz...
:umursamaz:

Seninle oynadığını düşünüyorum...
Güvenme.
Önce evlenmek niyetim var diyor sonra ne kadar tanıyoruz ki diyor...
Bir öyle bir böyle.
Düz bakmıyor hayata.
Ondan bir cacık olmaz...
:umursamaz:

çok saolun yorum için gerçekten kafam çok karışık o yüzden sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınız benim için değerli.:enbuyukkk::enbuyukkk:

inanın artık mantıklı düşününemiyorum ama içimdeki his beni sevdiğini sölüyo yada ben öle olmasını istediğim için öle hissediyorum hep gelicem diyodu ama gelmedi hiç

Şu gelicem deyip gelmeyen adamlara nasıl umut bağlıyorsunuz,içinize nasıl hisler doğuyor onlar hakkında ben hiç anlamıyorum bu işleri?akannehir
Tanımazsınız etmezsiniz,ne doğru ne yalan bilinmez.. Güven yok,itimad yok,anı yok,paylaşım yok... Çok acayip çoook...:ecrin_bebek:

İsterseniz içinizdeki hislere inanın isterseniz de gördüklerinize...
Hayat sizin...

Bir erkekle ilk buluşmaya giderek bana göre baştan yanlış yapmışsınız...
Önce aileye anlatıyor sonra vazgeçiyor çocuk oyuncağı mı bu...
Eğer sizi gerçekten sevse bu kadar çabuk vazgeçmezdi bence unutun artık...

haklısınızmirmirmirmir

aslında benim okdar katı kurallarım vardı ki dediğiniz gibi beni görmek isteyen gelsin derdim ama o eski halimden hiç eser kalmadı gerçekten(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…