biraz uzun oldu kusura bakmayın ama napim içimi döktüm.nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilmiyorum bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum netten tanışıp evlenen ablalar arkadaşlar var bunları okuyunca içim okadar rahatlıyoki. evet bende netten biriyle tanıştım sosyal paylaşım sitesi bölgeler hakkında yorumlar yapılıyo falan yani arkadaşlık sitesi yada chet sityesi değildi ilk başda o sitede konuşmaya başladık birbirmize sorular sorduk sonra msnde devam etmeye başladık ki ozmanlar benim özel hayatımla ilgili sorunlarım vardı ve ben bu sorunlarımı nette anlatıyodum buna bana hep akıl veriyodu falan artık okadar alışmıştıkki birbirimze hemen hemen hergün konuşuyoduk ama gayet seviyeli gayet düzgün bir uslupla konuşuyoduk ozmanlar aöf sınaları vardı ikimizde gircektik sınava ders çalıoz nette soru çözüyoruz. yalnız bu istanbulda bende karsta arada msnde konuşunca bağlantı kopuyo yada işimiz oluyo çıkıoz birbirimize haber vermek için tlf numaramı istedi bende verdim ama allah var hiç bikere bile aramadı çğr bile atmadı rahatsız etmedi yani günler böyle geçmeye başladı hergün saatlerce konuşmaya başladık aradan belli bizaman geçti bu benle konuşmamaya başladı neyin var dedim aşık olmaktan korkuyorum dedi tabi önceden fotolarımızı falan gördük faceden. bigün bana dediki sence özel anlamda bişeyler deneyelimmi bende denemeye değer dedim:kedi::kedi::kedi: ve başladık mayıs ayında sonra ben istanbula gittim orda yüzyüze görüştük gerçekten çok aşık olduk birbirimize hemen hemen 2 yıl olcak arada defalarca ayrıldık yok olmaz bu iş ailelere ne diycez nasıl tanıştık diycez onların aile biraz tutucuymuş asla kabul etmezler başka şehirden birini falan dedi ayrıldık barıştık bu nerdeyse bir buçuk yıl sürdü şimdide ben yine istanbula gitcektim sırf görüşmek konuşmak için geçen aradı çok öenmli bişi oldu konuşmamız lazım diye ben anneme söledim dedi seni karstalar dedim dedi anneside gayet normal karşılamış yalnız bizi biarkadaş tanıştırdı demiş kadıncağızada olur demiş tabi biz çok sevindik işte biadım daha attık diye ardan 2 saat geçmeden bimsj geldi bana ya ben anneme söledim ama biz birbirimizi nekadar tanıyoruz ki böle bişeye karar verdik falan diye ayrılmayı ima etti bende tamam dedim ayrılalım ozman ve ben şimdi haftaya istanbula gidiyorum güya beni o karşılıycaktı planlar falan yapmıştık ama şimdi ayrıldık ben yine 2 gün önce msj attım buna bidaha msj falan atma artık bitti herşeyi dahada zorlaştırma dedi. şimdi napcağımı bilmiyorum içim okadar burukki gitmek bile gelmiyo içimden ama herşeyi ayarladım izin bilet herşeyim hazır gidicem ama kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: