Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Didem Deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
4
0
1
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni üye
Benim geçerken içinden çıkamadığım bir konu var ve fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi benim yaklaşık 10 yıldır sevdiğim biri var. Biz bu 10 yılın yaklaşık 6 yılını ilişki içersinde geçirdik sonrasında bi sebeplerden dolayı ayrıldık. Ama ayrıldıktan sonra da ara ara konuşmaya devam ettik. Şimdi şu son bi kaç aydır düzenli bir şekilde konuşuyoruz ve beni çok sevdiğini beni kaybetmek istemediğini biraz daha sabredersem benimle evleneceğini söylüyor. Fakat şöyle de bi durum var hayatında başka biri var şu anda. Beni sevdiğine çok eminim ama diğer kişiden ayrılmak için benden zaman istiyor. Nedenini sorduğumda zamanı gelince anlaticam diyor. Arkadaşlar ben napıcam yaa.

hayatında başka biri var şu anda. Beni sevdiğine çok eminim
Lütfen ya lütfen bu kadar mantıksız olmayın.
Adam sizi bi 10 yıl daha oyalar bu gidişle.
Hayatında başka biri varken nasıl kaldırıyorsunuz bunu?

Lütfen ya lütfen bu kadar mantıksız olmayın.
Adam sizi bi 10 yıl daha oyalar bu gidişle.
Hayatında başka biri varken nasıl kaldırıyorsunuz bunu?

Ay vallahi normalde gerçekten çok mantıklı biriyim ama söz konusu bu olunca mantığımı kullanamıyorum. O yüzden zaten en sonunda buraya yazmaya karar verdim. Bide biz ayrı şehirlerdeyiz baya bildiğin 500 600 km falan var aramızda

Yol vereceksin gidecek, ne demek ne yapacağım?
Sevdiğine emin değilsin ve asla olamazsın, seven adam "sen cepte dur bi şu kızla ayar oynaması yapayım dönücem sana" demez...
Şunu bir anlayın artık Allah rızası için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…