- Konu Sahibi hazansonbahar
-
yani çok fazla değil ama yine de sinirle yaklaşınca çok canım yanabiliyor.ve günlerce ağlıyorum..
evet maalesef bu da oluyor
evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz be biraz fazla fedakarlık yapan biriyim hep iyi olsun diye mücadele eden biriyim bu yüzden çok taviz verdim artık zaten ne yapsam bana katlanıyor diye düşünüp hiç bişey yapmıyor benim için....sizler sizin için hiç bişey yapmayan bir adam için ne yapardınız?
senin kocan çalışmıyor ve evde oturuyor değilmi?
peki hiç daha önce suç işlemiş?
kavgaya karışmak, başarısız yarım bırakılmış eğitim hayatı,
başkalarına saygı duymama, alkol ya da başka uyuşturucu kullanı mı varmı?
hep kendini haklı görme?
suç işlemekten korkmama?
15 yaşından önce nasılmış? okuldan kaçma, vucudunu kesme kendine bilerek zarar verme yani...bir bilgin varmı hayatım?
yani çok fazla değil ama yine de sinirle yaklaşınca çok canım yanabiliyor.ve günlerce ağlıyorum..
sanırım ben seviyorum eşimi ama o beni sevmiyor...
ya inanın ben artık bazı bayanları anlayamıyorum. şiddet var canınızı yakıyor ve hala seviyorsunuz. affedersiniz de siz mazoist misiniz. size şiddet uygulayan bir adamı hala nasıl seviyorsunuz anlamadım. pes diyorum başka da bir şey demiyorum. üzgünüm çok sert yazdım ama inanım çok kızıyorum...mesleğiniz var, çocuk yok. hala bu adama katlanıyorsunuz. yok ben daha fazla yazmayacağım. umarım doğru kararı verirsiniz... o kararında ne olduğu zaten belli.
haklısınız kızlar ben sürekli sevilmemekle yüzleştim ama bana göre evlilik ömürlük bir karardı yani hep öyle düşündüm belki bu yüzden ayrılığı düşünmedim.eşim dışardan sakin gibi görünen biridir.daha önceleri işinde yaşadığı başarısızlıklar onu böyle acımasız yapmış diye düşünüyorum.doğru olan kararı verecek kadar cesur olmak zorundayım...sağolun yorumlarınız için..Allahım herkese huzur mutluluk versin.
sardunya canım bana yazdıklarını okudum aslında hani daha önce sorduğun sorular var ya bunların hiçbiiri yok aama işte kendine güveni yok hayatla mücadelesi yok başarıszlıklar vr hayatında ben bu tatili kendime ayırdım ablama geldim tek başıma düşünmeye.bakalım en doğru kararı vermeye çalışacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?