- Konu Sahibi hazansonbahar
evet ama yaptıklarını da unutamıyorum ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bunu asla kabul etmeyasakkelime!!!birde belki de en acısı şiddet.(( şiddet gösterdi bana ve ben buna rağmen devam ettim affettim düzelir dedim ama düzelmiyor..((
kendimi dinledikçe şunu düşünüyorum şiddet sevgisizlikten gelir. bu çok dayanılmaz oluyor işte??
unutursan şaşarımklava:evet ama yaptıklarını da unutamıyorum ki..
yasakkelimebu adam hasta tedavi olması lazımKatılıyorum iyice burnunu sürtmesi lazım. İçinde seni kaybetme korkusu yok eşinin malesef. Bir erkeğin kaybetme korkusu yoksa ancak bu kadar rahat davranabilir. Bikaç defa evi terk edip geri dönmen onun rahatlığına rahatlık katmış anlaşılan. :1closedeyes:
Mutlu etmek mutlu olmak varken neden hayatı çekilmez hale getirirler anlamam. İşi şiddete kadar getirmiş ve açık açık seni elde edene kadar öyleydi demiş oyun oynamış, yazık çok yazık. Allah yardımcın olsun canım.
biz 1 buçuk yıldır evliyiz.ama ben çok mutsuz oldum.eşimle çok farklıyız.eşim çok katı,çok duygusuz bana karşı ilgi göstermez çünkü beni şımartmaktan korkar.bana asla özlemini söylemez.yani asla duygularını göstermez.ona göre duygularını göstermek yenilmek.küçülmek.bense çok duygusalımdır.yani eşimle anlaşamıyoruz..çok kinci asla hiç bişeyi unutmaz sürekli kavgalarda söyler.bilmiyorum bir ömür böyle biriyle nasıl geçer??senağlama
asla tedavi olmak istemez daha çok beni suçlar.ben evlilikte hep şunu istedim evlilik iki insanın bir hayatı paylaşması ama bu hayatta hastalık da var mutsuzluk da var mutluluk da var.yani bütün duygular var.ama başıma gelen kötü olaylarda benim yanımda olmak yerine bi darbede ondan geliyoo bu çok kötü etkiliyor beni.affetmek çok zor bence..yıkıldım yani yaptıklarından.evi terketsem yine biliyorum ki asla peşimde olmaz benim için üzülmez gidersen git der..buna da cesaret edemiyorum çünkü çok ağlıyorum..