- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.666
Aynı fikirdeyim. Benim de sinirim bozuldu o yorumu görünceben bunu görmeden bir de oturup uğraşıp da yorum yazmışım
derhal ayrılın
bu kafa yapısı ile çocuğa yazık etmeyin karşısına makul insanlar çıkar belki
hem gerçekten iyi tahliller yapmış ailen hakkında beğendim sizi tanımış
Ben de trakyalıyım çingenelerle uzak yakın alakamız yok. Göçmeniz. Trakyalılar çingene değildir. Bu ülkenin okumuş yazmış en düzgün insanlarıdır.ben bunu görmeden bir de oturup uğraşıp da yorum yazmışım
derhal ayrılın
bu kafa yapısı ile çocuğa yazık etmeyin karşısına makul insanlar çıkar belki
hem gerçekten iyi tahliller yapmış ailen hakkında beğendim sizi tanımış
Herkes anlamadıysa sen anlatamamışsın demektir.anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.
anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.
anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.
Trakyalılarda çingene var mı kiÇingene deyip durmayin
Sizin yuzunuzden ban yemek istemiyorum ..
Sinirlerimi zorlamayin daha fazla ..
Çingeneyi resmen asagilamak icin kullaniyorsunuz .
Kib.
Bir Trakyalı olarak yazıyorum :) Evet var. Ama çingene olsun olmasın herkes insan sonuçtaTrakyalılarda çingene var mı ki
E ozaman belki çingenedirler izmirde de çok var, şimdi bana laz dediklerinde ben alınmıyorumBir Trakyalı olarak yazıyorum :) Evet var. Ama çingene olsun olmasın herkes insan sonuçta
bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun
Ama çingene farklı anlamda kullanılıyor genelde. Artık "çingene" denmiyor zatenE ozaman belki çingenedirler izmirde de çok var, şimdi bana laz dediklerinde ben alınmıyorum