- 20 Ocak 2010
- 45.289
- 153.714
- 43
Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence ordaAma çingene farklı anlamda kullanılıyor genelde. Artık "çingene" denmiyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence ordaAma çingene farklı anlamda kullanılıyor genelde. Artık "çingene" denmiyor zaten
Ayip ayip dediginiz lafa bakin! Ne kadar kolay insan ayirmak, otekilestirmek!bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun
Ben alınmıyorum. Ama hoş değil böyle yazılması. Avukat falan mısınız?Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence orda
Konu sahbi nankörlük ve doyumsuzlugunu gorup cingene olabilirler demis. Ne demek bu cingeneler nankor ve doyumsuz cok cok ayip!Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence orda
Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence orda
Benim de annem babam bulgaristan gocmeni ama ilk kez insanlar hakkinda boyle konusan bir soydasimi gordum cok sasirdim.benim annemde trakyalı trakyalı olduğu için çingeneye benziyor demedim. karakteri de tipi de benziyor işte. ailemde çingene olduğu için çirkef oldukları için istemiyor. benimde babam bulgaristan göçmeni annem kırklareli li
Beni alıntıladığınızdan size cevap verdim doğal olarakBen alınmıyorum. Ama hoş değil böyle yazılması. Avukat falan mısınız?
Kizim kendi ağizinla söylüyorsun...bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun
Trakyada çingene var mı diye sorduğunuz için alıntılamış olabilir miyim?Beni alıntıladığınızdan size cevap verdim doğal olarak
Tamam canım senin yazdıklarına göre romanlara birşey dememiş oluyor zaten konu sahibi bu arada ben avukat uyumamak başımamı vurdu neCingene kelimesi bundan yilllaaaar once kaldirildi ..
Kelime anlami fakir,calan,cirpan anlaminda oldugu icin eski Turkce de ..
Cingene gibi bunlar yaaaaa derken iyi bi seyden bahsedilmiyor ki ..
Onlarda kendilerine Roman vatandasi denmesini istiyor ..
Roman =romanya degil yani :)
Bibi avukat olduğunu bu kadar belli etme tatlımBeni alıntıladığınızdan size cevap verdim doğal olarak
Romanlarin buyuk bi cogunlugu Trakyada yasar :)Trakyalılarda çingene var mı ki
Size mi sormuşum? Beni alıntılarsan tabi ki cevap vericem artis artis avukat mısın diyorsun ama ilk alıntıyı sen yapıyorsun çok komikTrakyada çingene var mı diye sorduğunuz için alıntılamış olabilir miyim?
Tamam canım senin yazdıklarına göre romanlara birşey dememiş oluyor zaten konu sahibi bu arada ben avukat uyumamak başımamı vurdu ne
Ortaya sormuşsun da sana cevap verende suç. Git uyu bence kafan salça olmuş. Konuyu nerelere getirdin yazık bir de sana avukat mısın dedimSize mi sormuşum? Beni alıntılarsan tabi ki cevap vericem artis artis avukat mısın diyorsun ama ilk alıntıyı sen yapıyorsun çok komik
Bence de uyuması lazım da, direniyor arkadaş!Cingene gibi derken aslinda orda asagilama var bibi
Yat uyu bence sen :)
Benimde beyin gittiTamam canım senin yazdıklarına göre romanlara birşey dememiş oluyor zaten konu sahibi bu arada ben avukat uyumamak başımamı vurdu ne
Uykusuzum ama o kadarda değil heraldeBen alınmıyorum. Ama hoş değil böyle yazılması. Avukat falan mısınız?
Tamam uzatmayalım konu saçma sapan yerlere gittiUykusuzum ama o kadarda değil heralde