ne yapacağımı bilmiyorum :(

bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar :skandal:
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun :KK43:
Ayip ayip dediginiz lafa bakin! Ne kadar kolay insan ayirmak, otekilestirmek!

Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence orda
Konu sahbi nankörlük ve doyumsuzlugunu gorup cingene olabilirler demis. Ne demek bu cingeneler nankor ve doyumsuz cok cok ayip!
Sadece cingene dedigi icin degil ustene yaptigi ithamlar cok kotu. Bu sadece cingene icin degil lazlar soyle kastamonululuyor boyle trakyalilar soyle göçmenler boyle diye bir bolge insanina karsi yapilan yakistirmalar benim hosuma gitmiyor.

Ama neden alınıyoruz artık bir deyim gibi olmuş ağızlarda çingene gibi bunlar ya denir, yoksa romanlardan bahsedilmiyor bence orda

Cingene kelimesi bundan yilllaaaar once kaldirildi ..
Kelime anlami fakir,calan,cirpan anlaminda oldugu icin eski Turkce de ..
Cingene gibi bunlar yaaaaa derken iyi bi seyden bahsedilmiyor ki ..
Onlarda kendilerine Roman vatandasi denmesini istiyor ..
Roman =romanya degil yani :)

benim annemde trakyalı trakyalı olduğu için çingeneye benziyor demedim. karakteri de tipi de benziyor işte. ailemde çingene olduğu için çirkef oldukları için istemiyor. benimde babam bulgaristan göçmeni annem kırklareli li
Benim de annem babam bulgaristan gocmeni ama ilk kez insanlar hakkinda boyle konusan bir soydasimi gordum cok sasirdim.

Ailenize burnu büyük diyen biriyle evlenecekseniz hayatınız boyunca çüş, yuh, oha cümlelerini hergün en az 50 kez duymaya hazırlıklı olun. :kahve:

bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar :skandal:
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun :KK43:
Kizim kendi ağizinla söylüyorsun...
Çingeneye çingene yakişir...
sen çingenemi olmak istiyorsun.

Cingene kelimesi bundan yilllaaaar once kaldirildi ..
Kelime anlami fakir,calan,cirpan anlaminda oldugu icin eski Turkce de ..
Cingene gibi bunlar yaaaaa derken iyi bi seyden bahsedilmiyor ki ..
Onlarda kendilerine Roman vatandasi denmesini istiyor ..
Roman =romanya degil yani :)
Tamam canım senin yazdıklarına göre romanlara birşey dememiş oluyor zaten konu sahibi bu arada ben avukat :cool: uyumamak başımamı vurdu ne :KK53:

Size mi sormuşum? Beni alıntılarsan tabi ki cevap vericem artis artis avukat mısın diyorsun ama ilk alıntıyı sen yapıyorsun çok komik :kahve:
Ortaya sormuşsun da sana cevap verende suç. Git uyu bence kafan salça olmuş. Konuyu nerelere getirdin yazık bir de sana avukat mısın dedim :KK70:

X