her ailede olur da hep mi olur
her kavgada bütün eski defterler açılır mı? 3 odalı ev diyorum mantıksız birşey demiyorum ki. yarın öbür gün çocuk olacak üstelik erkek arkadaşım mühendis çıkacak ben mali müşavir olmaya hazırlanıyorum playstation hastası bir odayı sana ayırırız hem çalışırsın hem oynarsın gelen giden olduğu zaman orada yatarlar bir oda boş kalır ileride çocuğa yaparız yatak odası salon diyorum. tamam diyor. 3 oda diyince çüş villa alayım istersen amma büyük burunlusunuz ailecek diyor. şaştım kaldım işler ciddileştikçe.
türkiye de mi yaşıyorsunuz
zira konunun girişinde
"kimizinde eğitimi uzaktan ve bu sene bitiyor. " yazmışsınız ben bu cümleden açık öğretim anlıyorum
biriniz mühendis öbürünüz mali müşavir nasıl olacaksınız okul bitince yani Haziran da
neyse bakın söyleyiş tarzını bilemem de üç odalı ev tutturmanız mesela önemli bir bakış açısı farkıdır
verdiğiniz örneği ele alırsak daha ortada çocuk yok
eee o oda belki 3-5 yıl boş duracak bugün sıkıntı çekilecek
ne gerek var çocuk olunca düşünürüz onu deyip geçilebilir
beklenti neden erkek tarafından
ailesinin evinden kirasından vs vs
aileniz daha çok gençler mesela ama öbür aile yaşlı
yaşlıklıklarında rahat etmek istemeleri mühendis oğlumuz var kendi işini kendi görsün demeleri sevgilinizin de bu aşamada bunun için bunalması normal
ama onlar çingene gibi derseniz bu ilişki yürümez
neymiş kavgada eski konulardan söz etmişler
eee aile kavgası öyle olur zaten
boşanmaya gelen 40 yıllık evliler konuyu isteme gününden itibaren anlatır vs vs
henüz çok gençsiniz
biraz daha tartın ilişkinizi olmayacak derseniz de ayırın yolları
ama hiçbir zaman için siiznle aynı aile yapısını bulamazsınız önemli olan nasıl ailesi olursa olsun karşınızdaki kişi ile ikinizin ailesinden bağımsız bir aile kurabilmek