ne yapacağımı bilmiyorum :(

Bırak desek seviyorum diceksin.
İyisimi evlende gör. Sonrada boşansammı? diye geliceksin.

çok seviyorum hemde. bazı huylarını saymazsam çok iyi bir insan sevildiğimi de hissediyorum ama bazen de düşünüyorum nereye kadar saymayacağım huylarını ailesini sanırım uygun bir dille konuşma zamanım geldi

Valla üzgünüm ama annen haklı. Kadın ilerde başına gelecekleri şimdiden görmüş seni engellemeye çalışıyor iste anne yüreği. Sen de olmayacağını görmüşsün iste bazen sadece sevmek yetmiyor. İlerde ailesi basına bela olacağını açıkça göstermiş ayrıca daha şimdiden düğünü! 3 odalı evi gereksiz gören bir erkek arkadaştan bahsediyoruz hadi adam melek olsa neyse adamda da sorun var. Sen bilirsin ama bu iş olmaz burayı da okuyomussun. Kadınlar hep evlilik öncesi en gözü kör haliyle görüyor erkeği en olmicak islere bile olur gözüyle bakıyor sonra aldatma dayak boşanmalar.

tm düğün gerçekten masraf ama bence orta yollu bişeyler yapılabilir.
ev konusu da 3 o da olunca eşyada cok olcak diye falan mı düşünüyo acaba maddi konuda güvensiz mi erkek arkadasın yani hissetmişsindir illaki.
her ailede kavga olur ama gelip sana anlatmasaymış keşke

her ailede olur da hep mi olur her kavgada bütün eski defterler açılır mı? 3 odalı ev diyorum mantıksız birşey demiyorum ki. yarın öbür gün çocuk olacak üstelik erkek arkadaşım mühendis çıkacak ben mali müşavir olmaya hazırlanıyorum playstation hastası bir odayı sana ayırırız hem çalışırsın hem oynarsın gelen giden olduğu zaman orada yatarlar bir oda boş kalır ileride çocuğa yaparız yatak odası salon diyorum. tamam diyor. 3 oda diyince çüş villa alayım istersen amma büyük burunlusunuz ailecek diyor. şaştım kaldım işler ciddileştikçe.

bence konusma tarzı yanlış tatlım sonucta szi ailenizin içine gircek ailen hakkında bu sekilde konusamaz
hem ev içinde mantıklı konusmussun mesleklerinizde iyi geleceği düşünmek lazım ama sen isteklerinden taviz verme derim
öyle adama böyle muamele yani
ayrıca mesleklerde iyi villada olabilir neden olmasın istemek hakkın :)

Sevgi karşıdakinin isteklerini içinde bırakarak istememek değildir.

Ben her şeyden önce erkek arkadaşını saygısız buldum.tek kelime saygısız. Amma gosterislisiniz, burnunuz havada gibi terbiyesizligine nasıl şimdiden müsade ediyorsunuz! Üslup konuşma şekli yerler altında.

tek kavgamız şimdilik bu zaten sürekli olarak kendinde bu cesareti nasıl bulduğunu soruyorum en sonunda senin aileni çok düzgün mü sanıyorsun benim gözümde lütfen ailem için iyi de olsa kötü de olsa kendine saklama bile düşünme dedim aramız biraz bozuk. mesafe girince iyice düşünmeye başladım

Herşeyin bir oluru yordamı var.
Patavatsızca ve pervasızca konuşan ailelerden uzak durmakta fayda var.
Hele ki sizin yapınıza uygun değilse.
Başlarda belki insanlar duymazdan görmezden gelir, alttan alır.
Ama sonradan sonraya bu problem oluşturmaya başlar ve rahatsız eder noktaya getirir.

Her şerde bir hayır var demeli ve siz yolunuza bakmalısınız diye düşünüyorum.
Annenizin dediklerine ve hislerine kulak verin.
Genelde anne-babalar her ne kadar sevgili ilişkilerinde "beni anlamıyorlar" şeklinde algılasakta, inanın hiç bir zaman yanılmıyorlar.

Bunun ispatı 4 senelik evliliğimdir.
Ailem karşı çıkmadı, kesinlikle "olmaz" demediler.
Fakat hep annem/babam "yapabileceğinden emin misin? aynı kökenliyiz ama farklılar!" dedi.
Gerçekten, hane haneden farklıdır, ama arada bariz farklar varsa insanı yoruyor.
Ben daha özgür, daha hür yaşarken eşim daha ailesine bağlı, daha farklı bir yapıda.
Bu bile sorunlar oluşturabiliyor netice.

Kaldı ki sizin ilerde yaşayacaklarınızın fragmanı zaten sevgilinizin söylediklerinde gizli...

Annen haklı Can'ım Malasef evi geçtim tamam ama düğün masraf mi olur böyle bi söylenir şimdiden üzülürsün bi süre zor olur tabi ama bi süte sonra geçer ama evlenirsen ömür boyu daha kötü üzülürsün Hayat senin tabi senin yaşadığını senden iyi kimse bilemez hakkında hayırlısı olsun.

Hep anne baba haklı çıkıyo zaten biz onların gorebildiklerini goremiyoruz

Eğer evlenirsen kendini maddi anlamda kısman gerekecek ennnn önce bunu farkında ol. Yaşam standartın düşecek ve eğer ben sevgilimi çok seviyorum maddiyat benim umrumda değil diyorsan devam et yoksa ayrıl.
Ayrıca insanları aşağılamanız çingene diye hiç hoş değil ve evet ailenizin burnunun büyük olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yetiştirilme tarzı ve aile terbiyesi bambaşka birşey. Annen sevgilinin yetersiz olduğunu düşünüyo ( bu olabilir ) fakat senin uslubun gerçekten çok çirkin.

bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun

Trakyalilar cingenelere mi benziyor
Çingene demiyoruz biz
Bende trakyaliyim
O universiteleri nerenizle okuyorsuNuz pardon ?
Vazgeciyorum
Evlenin onunla
Ikinizde ayni kafa yapisina sahipsiniz ...

Ben de Trakyalıyım ve bu söylediğinizden son derece rahatsız oldum.
Her Trakyalı çingene değildir bunu o aklınıza sokun öncelikle!!
Ayrıca çingene olup normal şekilde yaşayanları ve çingene olmayıp onlardan daha kötü şekilde yaşayanları da biliyorum.
Eşiniz ve ailesi çingene midirler bilemem ama düzgün bir aile yapısına sahip olmadıkları aşikar, fakat sizin de pek farkınız yok sanırım!!

türkiye de mi yaşıyorsunuz

zira konunun girişinde

"kimizinde eğitimi uzaktan ve bu sene bitiyor. " yazmışsınız ben bu cümleden açık öğretim anlıyorum

biriniz mühendis öbürünüz mali müşavir nasıl olacaksınız okul bitince yani Haziran da

neyse bakın söyleyiş tarzını bilemem de üç odalı ev tutturmanız mesela önemli bir bakış açısı farkıdır

verdiğiniz örneği ele alırsak daha ortada çocuk yok

eee o oda belki 3-5 yıl boş duracak bugün sıkıntı çekilecek

ne gerek var çocuk olunca düşünürüz onu deyip geçilebilir

beklenti neden erkek tarafından

ailesinin evinden kirasından vs vs

aileniz daha çok gençler mesela ama öbür aile yaşlı

yaşlıklıklarında rahat etmek istemeleri mühendis oğlumuz var kendi işini kendi görsün demeleri sevgilinizin de bu aşamada bunun için bunalması normal

ama onlar çingene gibi derseniz bu ilişki yürümez

neymiş kavgada eski konulardan söz etmişler

eee aile kavgası öyle olur zaten

boşanmaya gelen 40 yıllık evliler konuyu isteme gününden itibaren anlatır vs vs

henüz çok gençsiniz

biraz daha tartın ilişkinizi olmayacak derseniz de ayırın yolları

ama hiçbir zaman için siiznle aynı aile yapısını bulamazsınız önemli olan nasıl ailesi olursa olsun karşınızdaki kişi ile ikinizin ailesinden bağımsız bir aile kurabilmek

bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun

ben bunu görmeden bir de oturup uğraşıp da yorum yazmışım

derhal ayrılın

bu kafa yapısı ile çocuğa yazık etmeyin karşısına makul insanlar çıkar belki

hem gerçekten iyi tahliller yapmış ailen hakkında beğendim sizi tanımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…