anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.
Evet takılmıyoruz
esasen biz de trakyalıyız ama çingene değiliz yorumları da hoşuma gitmedi benim
çingene olmak neden kötü
yani ırk bu, kişinin kendi seçmesi olanaksız bir şey, değişmez
kendi hayatımda da takılmadığımı burada bilenler vardır size de yazayım
eşim Kürt ve Alevi
ben Türk ve Sünni yim ya da işte ailem öyle diyeyim
ailem üniversite mezunu annem çalışan bir bayan ki yaşım 36 ben çocukken annesi çalışan üniversite mezunu olan çok azdı
eşimin annesinin okuma yazması dahi yok; babası ortaokul mezunu
ben tek çocuğum onlar 4 kardeş
ama tek bir gün bakın tek bir gün bu hususlar aklıma dahi gelmedi
ben bunların büyükkkkkkk sorunlar olduğunu KK okumaya başlayınca öğrendim
benim annem de bana hiç "ama onun annesi cahil, seni ezer, üzer" demedi zira annem cahil değil buna haddi olmadığını bilecek konumda
ben ne eşimin ailesini ne kendi anne babamı tanırım, benim ailem eşim çocuğum ve ben
biz mutlu olduktan huzrlu yaşadıktan sonra da ırkmış, dinmiş, eğitimmiş, aile kültürüymüş hepsi hava civa
bu arada da dip not olarak bunların şimdiki değil 18 yaşındaki düşüncelerim olduğunu, eşim ile 18 yıldır tanışıp 16 yıldır sevgili, 10 yıldır da evli olduğumu da yazayım