ne yapacağımı bilmiyorum :(

ben bunu görmeden bir de oturup uğraşıp da yorum yazmışım

derhal ayrılın

bu kafa yapısı ile çocuğa yazık etmeyin karşısına makul insanlar çıkar belki

hem gerçekten iyi tahliller yapmış ailen hakkında beğendim sizi tanımış
Aynı fikirdeyim. Benim de sinirim bozuldu o yorumu görünce

ben bunu görmeden bir de oturup uğraşıp da yorum yazmışım

derhal ayrılın

bu kafa yapısı ile çocuğa yazık etmeyin karşısına makul insanlar çıkar belki

hem gerçekten iyi tahliller yapmış ailen hakkında beğendim sizi tanımış
Ben de trakyalıyım çingenelerle uzak yakın alakamız yok. Göçmeniz. Trakyalılar çingene değildir. Bu ülkenin okumuş yazmış en düzgün insanlarıdır.

Bence siz evlenin, çok yakışırsınız. İki çıplak bi hamamda misali...

anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.

anlaşılamıyorum ki ben. biz de trakyalıyız ama çingene değiliz. erkek arkadaşım çingene. banlayabilirler olanı söylüyorum. sanki trakyalıların hepsi çingene demişim gibi tepkiler. ben çok seviyorum ama ailelerimiz uygun değil gibi. burada hep okuyorum evlilik olunca aileler karışıyor çirkinleşmek istemiyorum. sanki evlerinizde sizler hiç böyle şeylere takılmıyormuşsunuz gibi. tövbe yarabbim.
Herkes anlamadıysa sen anlatamamışsın demektir.

Evet takılmıyoruz

esasen biz de trakyalıyız ama çingene değiliz yorumları da hoşuma gitmedi benim

çingene olmak neden kötü

yani ırk bu, kişinin kendi seçmesi olanaksız bir şey, değişmez

kendi hayatımda da takılmadığımı burada bilenler vardır size de yazayım

eşim Kürt ve Alevi

ben Türk ve Sünni yim ya da işte ailem öyle diyeyim

ailem üniversite mezunu annem çalışan bir bayan ki yaşım 36 ben çocukken annesi çalışan üniversite mezunu olan çok azdı

eşimin annesinin okuma yazması dahi yok; babası ortaokul mezunu

ben tek çocuğum onlar 4 kardeş

ama tek bir gün bakın tek bir gün bu hususlar aklıma dahi gelmedi

ben bunların büyükkkkkkk sorunlar olduğunu KK okumaya başlayınca öğrendim

benim annem de bana hiç "ama onun annesi cahil, seni ezer, üzer" demedi zira annem cahil değil buna haddi olmadığını bilecek konumda

ben ne eşimin ailesini ne kendi anne babamı tanırım, benim ailem eşim çocuğum ve ben

biz mutlu olduktan huzrlu yaşadıktan sonra da ırkmış, dinmiş, eğitimmiş, aile kültürüymüş hepsi hava civa

bu arada da dip not olarak bunların şimdiki değil 18 yaşındaki düşüncelerim olduğunu, eşim ile 18 yıldır tanışıp 16 yıldır sevgili, 10 yıldır da evli olduğumu da yazayım

cidden anlatamıyorsunuz bu arada

ilk konuda "annem hep çingenelere benzetiyordu ailesini o yüzden istemiyordu." demişsiniz

şimdi de Çingeneler diyorsunuz

bir durun karar verin de yazın

gerçekten ırksal olarak Çingeneler mi yoksa işte siz Çingenelik bir aşağılama biçimidir onlar da çingene gibi mi diyorsunuz

bu arada kendimi de KİB leyeceğim

zira konu çığırından çıkacak gibi

Son düzenleme:

Çingene demek yasaklandi aslinda
Roman vatandasi diyoruz
Onlarda oyle istiyor ..
Oyle oldugunu yeni mi ogrendiniz ?

Çingene olmak ayıp bir şey değil.
Anlamakta pek ısrarlısın gerçi de, yine de tane tane anlatmak daha yararlı olur belki :KK66:
Burunu indir uçak çarpacak!! Sevgilin çok haklıymış.

Azıcık aklın varsa kaç bu adamdan...inan sevgi sandığın şey evlenince uçup gidiyor

ya nasal seviyorsun böyle bir insanı anlayamadım gitti. bence sevdiğini sanıyorsun hepsi bu.
biz eşimle ikimiz elbirliğiyle evlendik. kimsenin gram faydası olmadı. olmak zorunda mı ?? ewt olmak zorunda. şayet elde avuçta varsa evladına ailene yardım etmeyeceksen öyle aile olsa ne olmasa ne. ama yoksa da maddi durumu insanları zora sokamayız.

neyse gelgelelim biz ikimiz güç bela evlendik. ama birbirimizi kırmadan yaptık herşeyi. misla eşim bana dediki: bu bir kere olacak bişey hiçbir şey gözünde, gözümde kalsın istemem. istediğimiz gibi olsun düğünümüz.

ben ne yaptım altınlarımın hepsini verdim. bir tek borcumuz kalmasın dedim. ev almıştık ödeyemedik hemen lojmana başvurdum. kavga gürültü aldım lojmanı çünkü benim de bişeyler yapmam lazımdı

yani ikimiz birbirimize destek olduk zor günümüzde. eşime 3 oda olsun dediğimde çüş villa mı alayım deseydi. alacaksın derdim. ama , cnm benim imkanım kısıtlı elimden gelenin en iyisini yapacağım dese, olur mu ikimiz yapalım isterse tek oda olsun derdim.

ailenin burnu havada mı dese , kendi ailene bak derdim. ama , ailen bizi biraz aşağılyor mu dese, olur mu öyle şey aşağılamayı düşünen daha aşağıdadır derdim. yani söyleyiş şekli bile çirkin adamın.

hele de çingene diyorsun aman kaç derim. bence insanlar birlikte bir yola giriyorsa, dil, din, ırk aynı olmalı. en azından ben öyle yaptım. zira sonrasında perişan olursun. burda eşitlik de eşitlik diyor insanlar. ama ilerleyen zaman da bir bayram kültürü yüzünden ailece birbirilerine girenlerin konusu açılıp duruyor. biraz gerçekçi olmak lazım.

dün bilmediğimiz farklı bir ırkın olduğu bir ile gittim. bisküvi yiyerek bitirdim günü, yemeklerini bile yiyemedim. ha onlarda benim memleketimde aynı şeyi yaşayabilirler bu çok doğal.

Ailenize "burnunuz büyük" diyerek saygısızlık ediyor. Daha ortada evlilik lafı bile yok. Aileler işin içine girince ne olacak, daha olumlu olacağını düşünmüyorum. En büyük probleminiz bu bence.

Zaten kendinize layık bulmuyorsunuz ailesini anladığım kadarıyla. Şunu da unutmayın ki sevgilinizi o aile yetiştirdi. Ne kadar farklı gözükürse gözüksün aynı eve girdiğiniz zaman ailesine benzeyen bir çok yönü ortaya çıkacaktır.

Ayrıca Çingeneler göçebe bir halktır. Türkçede aşağılama ve küfür amaçlı kullanıldığı için bunun yerine Roman vatandaşı demek uygun görülmüştür.

Bence sevgilinizin ailesi sizden farklı insanlar. Uyuşamayacaksınız gibi gözüküyor. Bu tip insanlar herkesin ailesinde olabilir, her köşe başında zaten varlar, ırkları ya da kökenleriyle ilgisi yok.

Annenize hak vermiş gibi görünüyorsunuz, bana kalırsa da üç oda-villa benzetmesi ve ailenize edilen saygısızlık hoş değil.

bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar :skandal:
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun :KK43:

Benzese nokcak ki?
Onlar kadar sevgi dolu neşeli hayatı takmayan insanlar var mı?
Hepimiz çingene ruhlu olmak için psikolog kapısında değil miyiz????
Skandal mış pehhhhhhhh

Çingeneler o kadar hayat dolu insanlar ki keşke cingene olsaydım. Açar bi müzik iki göbek atardım. Gerisini koyverirdim...

Erkek arkadasın yanlis konunusuyor. Ondan ayril. Annen hakli. Bu adamla evlenirsen daha bdvlik cok sey yasarsın.
Bi evlilik yoluna girinde gercekten. Asıl o zaman başlar yuh villa mı alıyım cümlesinin benzerleri.

Ve sende cingenelere kotu gozle bakmaktan vazgec.

X