eşim beni aldattı bunu öğrendiğimde şiddet uyguladı ve boşanma davası açtığımda iftira attı tutarsız dengesiz hareketleri var çok değişti resmen delirdi yani barışma ihtimalimiz yok maalesefNeden boşanıyorsunuz?Barışma durumunuz var mı?idare edip iş bulursunuz ,çocuk da büyür biraz
Babanız yok mu ?onun tepkisini nasıl,kardeşler?eşim beni aldattı bunu öğrendiğimde şiddet uyguladı ve boşanma davası açtığımda iftira attı tutarsız dengesiz hareketleri var çok değişti resmen delirdi yani barışma ihtimalimiz yok maalesef
Babam var ama annemin yaptıklarına tepkisiz kardeşlerim de aynı şekildeBabanız yok mu ?onun tepkisini nasıl,kardeşler?
Valla simdi karakterimi, fikrimi her seyi kenara birakip aciyorum agzimi. O bebegi aman diyim o kadinla yalniz birakmayin ne yapacagi belli olmaz kafa kirik kusura bakmayin ama keisnlikle guvenilmez. Ben olsam ne mi yapardim? Bebegimi bu yasta kimseye emanet edemezdim. Yanimda gpturebilecegim yada evden yapilabilecek bir is olursa tabiki ama anneme birakip yada bu yasta krese bakiciya birakip gidemezdim. Onun yerine annem olacak manyak kadinin cayina kahvesine atardim 2 tane antidepresan sabah aksam mal eder birakirdim koseye hem belli mi olur belki iyi gelirdi. Develt hastanesinde gidip iki sinirliyim diye aglayana pata kute yaziyorlar o ilaclari zaten. Ha bi kerede yazdirinca aliyorsun rahat rahat. Belki bu deidklerim suc. Ama bazi insanlar durustlugu hak etmiyor.
Evde oyuncak, bebek malzemesi v.s görmeye dayanamıyor kadın..bi de bebek bezi, tuvalet problemleri,çocuk ağlaması v.s...konu sahibi de haliyle sadece bebekle ilgilenmek zorunda..evet kurallara uysun tabi ama çok da çekinmesin ,annesi daha da ezer..dediğiniz gibi ata evi,babasının evi..Baba evi hep bir sığınaktırAllah yardımcınız olsun.
Annenizi kendi haline bırakın. Yaşananlar onu da yıpratmış belli ki.
Çocuğunuzun her türlü bakımını siz yapın. Yorucu olacak biraz, ama annelik böyle bir şey.
Ortalıkta gereksiz eşyalarınızı tutmayın. Mesela yürüteç banyodaydı dediniz. Anneniz düzenli biriyse rahatsız olabilir. Sonuçta evin hanımı o. Annenizin kurallarına uyun , kendi evinizi kurana kadar. Ama şu anda yaşadığınız evde de kendinizi fazlalık hissetmeyin. Çünkü orası sizin ata eviniz.
Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.
işte o yüzden kendi evi olmalı kadının,kendi hayatıKadınların maalesef en büyük sorunu evlenir koca evi olur boşanır baba evi olur bizim bir evimiz olmaz maalesef.
Benim annen de hep böyle dersi hatta biz tartışınca seni okula göndereceğim göreceksin derdi bende küçüğüm ya başkası göndermeyeceğim diye tehdit eder annem gönderirim diye . Sağolsun annem de babam da şimdi memurum çalışıyırm . Çalışmak kendi paranı kazanmak hep eşin yanında hemde diğer insanlar açısından gerçekten farklı birşeyişte o yüzden kendi evi olmalı kadının,kendi hayatı
onun hayatından bunun hayatına savrulmamalı
önce kendi hayatını kurmalı
isterse gidip başkasıyla birleştirir olmadığı yerde kendi hayatını tekrar ayırabilir
o yüzden önce kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız
Amin teşekkür ederim.. aslında iki tane banyo var bu banyo kullanılmıyor fazlalık eşyaları koyduk ve çamaşır makinesi var sadeceAllah yardımcınız olsun.
Annenizi kendi haline bırakın. Yaşananlar onu da yıpratmış belli ki.
Çocuğunuzun her türlü bakımını siz yapın. Yorucu olacak biraz, ama annelik böyle bir şey.
Ortalıkta gereksiz eşyalarınızı tutmayın. Mesela yürüteç banyodaydı dediniz. Anneniz düzenli biriyse rahatsız olabilir. Sonuçta evin hanımı o. Annenizin kurallarına uyun , kendi evinizi kurana kadar. Ama şu anda yaşadığınız evde de kendinizi fazlalık hissetmeyin. Çünkü orası sizin ata eviniz.
Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.
Çalışmayı ve hayatımı kurmayı ben de herşeyden çok istiyorum ama birlikte olduğumuz süre zarfında birbirimize hayatı zehir etmeye yalnızlığa mahkum etmeye değer miBenim annen de hep böyle dersi hatta biz tartışınca seni okula göndereceğim göreceksin derdi bende küçüğüm ya başkası göndermeyeceğim diye tehdit eder annem gönderirim diye . Sağolsun annem de babam da şimdi memurum çalışıyırm . Çalışmak kendi paranı kazanmak hep eşin yanında hemde diğer insanlar açısından gerçekten farklı birşey
Haklısınız Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinişte o yüzden kendi evi olmalı kadının,kendi hayatı
onun hayatından bunun hayatına savrulmamalı
önce kendi hayatını kurmalı
isterse gidip başkasıyla birleştirir olmadığı yerde kendi hayatını tekrar ayırabilir
o yüzden önce kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun, size tez zamanda hızır gibi yetişsin, annenizin kalbine de vicdan doldursun inşallah
Aslında rahatsız olmaması için herşeyi yapıyorum akşamları çocuğu alır odaya çıkarım ev işlerine yardım ederim yük olmamaya çalışırımEvde oyuncak, bebek malzemesi v.s görmeye dayanamıyor kadın..bi de bebek bezi, tuvalet problemleri,çocuk ağlaması v.s...konu sahibi de haliyle sadece bebekle ilgilenmek zorunda..evet kurallara uysun tabi ama çok da çekinmesin ,annesi daha da ezer..dediğiniz gibi ata evi,babasının evi..Baba evi hep bir sığınaktır
Kayınvalide ile hiç görüşmüyoruz ayrıldığımızdan beri aramadı ve çocuğu da görmek istemediler o yüzden bakmaz maalesef babası zaten başka şehirde şuanTüm gücünüzle atanmak için çalışın..güvenilir biri çocuğa baksın,k.v bakmaz mı biraz..madem öğretmenlik mezunusun özelde bi iş bakın ,ve kpss için çalışın..bi arkadaşım boşandı,ortak velayet yapmışlar..babası da k.v gözetiminde bakabilir belki..eşiniz çocuk bakabilecek potansiyelde mi?
Ben de yanımda götürebileceğim ya da evden yapabileceğim işleri araştırıyorum aslında öyle bir iş bulursam çocuk açısından da içim rahat ederValla simdi karakterimi, fikrimi her seyi kenara birakip aciyorum agzimi. O bebegi aman diyim o kadinla yalniz birakmayin ne yapacagi belli olmaz kafa kirik kusura bakmayin ama keisnlikle guvenilmez. Ben olsam ne mi yapardim? Bebegimi bu yasta kimseye emanet edemezdim. Yanimda gpturebilecegim yada evden yapilabilecek bir is olursa tabiki ama anneme birakip yada bu yasta krese bakiciya birakip gidemezdim. Onun yerine annem olacak manyak kadinin cayina kahvesine atardim 2 tane antidepresan sabah aksam mal eder birakirdim koseye hem belli mi olur belki iyi gelirdi. Develt hastanesinde gidip iki sinirliyim diye aglayana pata kute yaziyorlar o ilaclari zaten. Ha bi kerede yazdirinca aliyorsun rahat rahat. Belki bu deidklerim suc. Ama bazi insanlar durustlugu hak etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?