Ne yapacağımı bilmiyorum

arzu9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
55
18
26
Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var

Öz annen mi onu bir araştır.
Diyecek birsey bulamadım 😔
Evet öz annem ben istemedikleri bir evlilik yaptım biraz utangaç biriyimdir onlar da benimle pek konuşmazlar bu sebeple ailemden özür dileyemedim belki bunun için kırgınlardı bugün özür diledim bilmiyorum değişen bir şey olur mu 😔

Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var
Annen ayarsın, günahsız tüyü bitmemiş sabiden hırs mı çıkarılır?
Para sıvasan annene yaranamazsın
Ne olmuş yanlış evlilik yaptı isen? Boşanıyorsun sonuçta. Hadi özür diledin de yuvası yıkılan sensin, sanki annen boşanıyor çocukla ortada kalan o?
Kalk işe git bacım bir ev tut al nafakanı, eve de çağır bakıcı. Anandan bin kat huzurlu olur çocuk da rahat büyür sen de rahat edersin. Kazan paranı iki lokma ekmek için böyle tamah edilmez. El evinde misafirlik teyzen de olsa bir yerden sonra o da ağız büker. Rahatsız olur. Çocukla misafirliğin yatılısı herkese batar.

Evet öz annem ben istemedikleri bir evlilik yaptım biraz utangaç biriyimdir onlar da benimle pek konuşmazlar bu sebeple ailemden özür dileyemedim belki bunun için kırgınlardı bugün özür diledim bilmiyorum değişen bir şey olur mu 😔
Olan olmuş. Artık yanında olduğunu göstermeli. Böyle yaparak ne geçiyor eline? Bebeğe üzüldüm.

Senle problemleri olabilir. Senden nefret dahi edebilirler. Ama bebeğe acımasız olmanın açıklaması olamaz. Onların torunu fakat babasının çocuğu olarak kafaya kazıdıkları için her zaman ite kaka gidecek bu süreç. Çık evden çocuğun küçük besleme gibi mi büyüsün sığıntı gibi ite kakıla. Yazık yani Hadi sen sinmişsin çocuğun ne günahı var?

Hangi dine inanca sahip olursa olsun hatta geçtim dinsiz olsun, hayvan bile yavruyu ellemiyor. Sizin annenizin vicdansız. Bebeğe eziyet eden bir insana ben kusura bakma annem dahi olsa saygı duymam.
En günahkar adamın çocuğu olsun, ailesinin günahı bebeği bağlamaz. Hiç kusura bakma anneni aklayacak şekilde ay sana kızmış da şöyle böyle yapıyor diyemem. Sıkıyorsa senden çıkarsın hırsını, konuşamayan bebeğe terör estiriyor.
Sen bebeğin anası olarak ne halt ediyorsun orda acaba? Dikilsene karşısına hayırdır diye? Sen önce kendine gel ananın kızısın ama sen de annesin. Çocuğuna sahip çık. Böyle çocuğa eziyet mi edeceksiniz sürekli

İşe girin bir an önce kreşe verip orada çalışsanız ne güzel olurdu .Annenize çocuk bırakılmaz bana öyle geldi .Bardak kırıp yürüteç parçalayan kadındanda özür dilenmez gerçi de işte çaresizlik.İstemedigi birine mi kactiniz.İste evlilik çözüm olmuyor yada çocuksuz ayrılmak en doğrusu oluyor ah zaman geri alınabilse neyse Allah sağlık versin çocuk herseyiniz elbette .Bu anneden hicbirsey beklemeyin bence teyzedende bir süre babaya verip hayatınızı kurup alma şansınız yokmu ?Umarım mesleğiniz vardır.

Hiç bir şey değişmeyecek. El kadar bebeğe annesi iyi bir evlilik yapmadı diye kötü davranılmaz, sinir krizleri geçirilmez. Anneniz iyi bir insan değil hemen bir iş bulup annenizden uzaklaşın.

Ayyy kiyamam yaaaa, 1 yasinda bebe nasil krese verilsin. Valla yakinimda olsaniz ben bile bakarim kiyamam boyle kucucuk yavrucaklara. Ise girersiniz tabi ama 1 maasla ev tutmak, kres masrafi falan oldukca zor. Biraz daha disinizi sıkıp ise girip para biriktirmeye bakin.

Herkes anne olmayı hak etmiyor gercekten..sebebi ne olursa olsun biranne evladina torununa bu sekilde davranmamali..analık kol kanat germektir her konuda evladin yaninda durmak demektir..bende bir anneyim ve evladim için vazgecemeyeceğim yapamıyacağım hic birsey yok bu hayatta..hele boyle bir durumda nasil mutlu edebilirim onlari diye çabalar dururum ben..

Herkes anne olmayı hak etmiyor gercekten..sebebi ne olursa olsun biranne evladina torununa bu sekilde davranmamali..analık kol kanat germektir her konuda evladin yaninda durmak demektir..bende bir anneyim ve evladim için vazgecemeyeceğim yapamıyacağım hic birsey yok bu hayatta..hele boyle bir durumda nasil mutlu edebilirim onlari diye çabalar dururum ben..
Hepsi demiyorum o genellikle eski insanlar dogurayim büyüyünce bana bakar kafası ile cocuk yaptığı için böyle oluyor

Annenizin davranışları kesinlikle doğru değil bence psikolojik destek almalı. Ama binbir emekle büyüttüğüm çocuğum istemediğim biriyle beni ezip evlenirse, ben nasıl davranırım yaşamadan bilemiyorum. O yüzden annenizle kalmaya mecbursanız huyuna gideceksiniz. En kısa sürede ayağa kalkıp yolunuza bakacaksınız.

Anneniz mi boşanmış bu ne drama Queenlik size üzüntüsünden böyle yapmıyordur bence saf kötülük bu .Herkes anne olmamalı ya...
Çocuğa anneniz baksa bir süre para biriktirip öyle ayri eve çıkma şansınız var mı ?Baba destek değil mi de ya çok üzüldüm

Çocuk kustu diye yürüteç parçalamak bardak kırmak nedir ya? Psikolojik sorunları var annenizin,ya da size çok kızgın bilmiyorum ama iş bulup uygun bir eve geçene kadar idare edin ,daha az muhattap olun.Evin içinde bir bebek var ve torunu sevmesi kollamasi gerekiyor.Zamanla düzelir umarım ama zıtlaşmayın.

X