Ne yapacağımı bilmiyorum

Belli ki eşim öyle istiyor, eşimin dediği olur, eşim izin vermez gibi gerekçelerle aynı evde yaşamaya devam edeceksiniz. Hayat sizin, tercih sizin. Böyle gelmiş böyle gidecek anladık ama elti size neden batıyor? Size yanlış yapıldı diye aynı yanlış ona da mı yapılsın? Elti dişliymiş demek ki sizin gibi sinmiyor. Siz niye gidip şikayet ediyorsunuz bak içeride yatıyor diye? Yatmak istiyorsanız sizde yatın. Gelen misafire hizmet edeceksin diye kafanıza silah mı dayıyorlar?

Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyo
Siz kendi refah seviyenizin artmasını mı istiyorsunuz yoksa eltinizin rezillik çekmesini mi?
Niye taktınız eltinize bu kadar? Bence onun gibi olmak istediğiniz halde sesinizi cikaramadiğiniz için. Burdan bakınca eltiniz gelene kadar sorun etmiyordunuz şimdi o eve çıkıyor ben niye kaliyorum, o yatiyor ben niye hizmet ediyorum diye düşünmeye başlamışsınız gibi. Ama kıskançlık yapmayın olayı eltinizden bağımsız olarak düşünün. Ayrı eve çıkmak en doğal hakkınız. Bunu isteyin. Kendiniz için isteyin.

Yanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.

Çok mantıklı bir insan olduğuz için mi 3 aile koloni halinde yaşıyorsunuz? Öncelikle üslubunuzu düzeltin. Noktalama işaretleriyle de tanışsanız fena olmaz ki ne demek istediğinizi anlayalım. Yardım bekliyorsanız gidersiniz eltinizin şahsına dersiniz ki elim çocuklu yetişemiyorum yardımcı olur musun. Sizin yaptığınız yardım beklemek değil çocuk gibi gidip bir başkasına şikayet etmek. Bana kızıyordunuz haydi ona da kızın, haydi ona da bana yaptığınızı yapın demek. Eve gelen misafir sizin misafiriniz değilse kayınvalidenizi kayınpederinizi görmeye geldiyse siz istemiyorsanız yardım etmek mecburiyetinde değilsiniz. Kimseyi de kalk hadi yardım et diye zorlamaya hakkınız yok, böyle yaptığınızda kayınvalidenizden bir farkınız kalmıyor.

Çünkü yeni gelin tavrını ortaya koymuş , siz yeni gelinken tavrinizi ortaya koyamamışsınız. Kv gelipte benim uyanacağım saate karışamaz. Kalk şunu yapta diyemez. Ben istersem yaparım istemedigim biseyi de kimse yaptıramaz bana . Ayrica kp'in yanında düzgün giyin , uzun giyin ne demek ya ? Bi tuhaf mi oluyormuş içi mi kayniyormus? Çok değişik bi aile yapısı

Inanın tek derdi 19 yaşındaki daha ergen sayılacak eltisi. Kendisi o kadar içine sinmiş ki evde 19 yaşında kızın hasta diye yatması gözüne batmş. Hasta degilse bile numaradan iş yapmamak için yatıyorsa da aferin ona konu sahibinden daha akıllıymış :) kız tavırlarıyla restini çekmiş. Ben dıger gelininiz gibi değilim, beni kole yapamazsınız demiş resmen.
Konu sahibi siz burada size akıl veren mantıklı kadınlara mantıksız diye cemkireceginize eşinize ve kaynananiza cemkirseydiniz suan 19 yaşında eltinizin de sizin gibi köle olmasını isteyecek kadar düşmezdiniz. O Ozlm0024

bak ne güzelde sesin cikiyor burda sana yardimci olmak isteyenlere karsi. ama adres yanlis, aynen bu gazla hakli olan insanlara degil sana es degeri vermeyeb kocana insan degeri vermeyen kaynanana evlat diye sahip cikmayan annene babana yönel. hadi bakalim

Sana mı battı nedir ya.
Ne cırkın Uslup.

Ayrı eve çıkamayacak insanlar evlenmesin mümkünse ya..

Evet bayaa mantıksız konuşuyor hakkaten Pinkflambe 20 yaşında evlenip 3 aile aynı evde yaşamaya ses etmemek mantıklı, kendisini “vur ensesine al lokmasını” konumuna düşürmek mantıklı, hala daha kaynımgil düşünür dedim ses etmedim diyebilmek mantıklı da kadın doğruları söyleyince mantıksız oluyor, doğru tabi. 20 yaşındayken okumak, çalışmak, kendini geliştirmek gibi yapılması beklenen şeyler varken yangından mal kaçırır gibi önünü sonunu düşünmeden evlenme merakına kapılırsan böyle olur. Hiç mi sormadın etmedin yahu biz nerede yaşayacağız ne yapacağız nasıl yapacağız diye de yanında kaynana, kayınpeder yetmez gibi bir de üstüne bekar kayın ve üstüne de şimdi yeni gelin bonusuyla evlendin? Hayır sevişme derdiyle evlendin desem bu evde sevişilmez de. Her odadan başka insan; insanı bırak başka aile çıkıyor düşünsene. Şaka gibi gerçekten.

Ya tam o zaman siz haklısınız ben ne desem boş ben eltiminde rezillik yaşamasını istemiyorum biraz yardımcı olmasını istiyorum bu yani hepiniz bir yandan üstüme geliyorsunuz

Ve uyumasinda demiyorum uyusun önünde duran yok sadece kaynanam gilin yaptığı yanlış bana nasıl ona nasıl yni birde bana aranizda ayrımcılık ypmiyicam diyordum

Şuan evimi ayrıca ilerliyen zamada dedim sürat ypti

Küçük küçük çocukları, sümüklü oğullarına "alıp", esir ediyorlar. Eğitim yok, ekonomik özgürlük yok evet ama başka hiç birşey de yok!
Kaç yaşındasın şu an bilmiyorum ama kendinle konuş önce. Tek başına var olamadan evlenmek bu yüzden kötü, çünkü kime çatacağın belli değil.
Kaynanan sen olmadan ev işi yapmıyor muydu? Önce bi ona kendi evinin işini yapmayı öğret. Yemek için, temizlik için iş bölümü yap ve buna eltin dahil olsa bile kv yi mutlaka dahil et. Hep biz olmuycaz paslanma de.
Cok kolay çünkü gelini kullanarak misafir ağırlamak, anneye hürmet falan.
Ama senin bir adın yok! Birinin karısı, birinin gelinisin. Önce adini al.
Hiç bir şey yapmak zorunda değilsin. Kocalık yapmak, akşam 2 dk gidip gelip kendini tatmin etmekten daha fazlası
Ay sinirlerim tepeme cıktı gece gece. Oraya gelip senin kocayı ayaklarından çengele asasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…