- 7 Ocak 2016
- 10.296
- 49.613
Fake derken kısa yazıyorum çünkü arada ev işinle ilgileniyorum
tabi öyle yap öyle yapan yaranıyor zatenÖyle ypyim demi ben kalp kırmak istemiyorum dik kafali olmak istemiyorum ama onlar beni buna zorluyor
Siz kendi refah seviyenizin artmasını mı istiyorsunuz yoksa eltinizin rezillik çekmesini mi?Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyo
Yanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.Belli ki eşim öyle istiyor, eşimin dediği olur, eşim izin vermez gibi gerekçelerle aynı evde yaşamaya devam edeceksiniz. Hayat sizin, tercih sizin. Böyle gelmiş böyle gidecek anladık ama elti size neden batıyor? Size yanlış yapıldı diye aynı yanlış ona da mı yapılsın? Elti dişliymiş demek ki sizin gibi sinmiyor. Siz niye gidip şikayet ediyorsunuz bak içeride yatıyor diye? Yatmak istiyorsanız sizde yatın. Gelen misafire hizmet edeceksin diye kafanıza silah mı dayıyorlar?
Yanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.
Çok mantıklı bir insan olduğuz için mi 3 aile koloni halinde yaşıyorsunuz? Öncelikle üslubunuzu düzeltin. Noktalama işaretleriyle de tanışsanız fena olmaz ki ne demek istediğinizi anlayalım. Yardım bekliyorsanız gidersiniz eltinizin şahsına dersiniz ki elim çocuklu yetişemiyorum yardımcı olur musun. Sizin yaptığınız yardım beklemek değil çocuk gibi gidip bir başkasına şikayet etmek. Bana kızıyordunuz haydi ona da kızın, haydi ona da bana yaptığınızı yapın demek. Eve gelen misafir sizin misafiriniz değilse kayınvalidenizi kayınpederinizi görmeye geldiyse siz istemiyorsanız yardım etmek mecburiyetinde değilsiniz. Kimseyi de kalk hadi yardım et diye zorlamaya hakkınız yok, böyle yaptığınızda kayınvalidenizden bir farkınız kalmıyor.
Yanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.
Sana mı battı nedir ya.Yanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.
Ayrı eve çıkamayacak insanlar evlenmesin mümkünse ya..Biri bana akıl versin patlamak üzereyim npcm bilmiyorum hem çok üzgünüm hem kırgınım kaynım evlendi onlarla birlik oturuyoruz tmm arada yardım ediyor ama zoruma giden şeyler var ben evliligimin ilk zamanları kaynanam beni saat 9 demeden uyandirirdi onu geçtim bana kaynatamin yaninda düzgün oturmami kiyafetlerimin üstünden uzun giymemi söylerdi ama bu geline hic birini demiyor hasta olsam en geç öğlene kadar yatardim kalkar iş görürdüm bu gelin hasta olunca akşama kadar ytyo kaynanamda önünde gidip geliyor kontrol ediyor tmm bu 19 yaşında ama bende geldiğimde 20 yaşındaydım yani simdi ben tek canıma hem ev hem çocuğum bide çocuğum da hatsa 2 gündür ateşi var sabaha kadar yttigim yok kalkıp ev işi yemek çocuğumla ilgilenemiyorum sizce ben npayim ben çok sitrese girmişim
Evet bayaa mantıksız konuşuyor hakkatenYanı ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz bunu diyen eltimle aynı kafada olan galiba evet iş olunca kaçınca konusurum sanami battı yani bir yardım etmesini beklemem hakkım yatsin yattığı saatler konuşmuyorum iş zamanı yayımı konuşuyorum elim çocuklu yardım beklemem çok mu fazla yani.
Az önce bunu bana karşılık veren yazinca ona bu şekil demiyorsunuzSana mı battı nedir ya.
Ne cırkın Uslup.
Kime dedin bunu? İş yapma sen de. Akşamdan odana ekmek al sabah çocuklarına yedir,çıkma odandan.Şuan evimi ayrıca ilerliyen zamada dedim sürat ypti
KaynanamaKime dedin bunu? İş yapma sen de. Akşamdan odana ekmek al sabah çocuklarına yedir,çıkma odandan.