- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.510
Eşim görüyor dediğim gibi sen ablasın diyip duruyor ama dün konuştum eşimle oda annesiyle konusucak gerçi ben bu meseleyi kaynanamada söyledim biraz sürat yprk dedim bna dediğinin aynısını onada desene kaynatasinin yaninda nasıl davranmalı evde misafir var büyük var onlar odalarina çekilip yatıyorlar bende niye öyle davranmiyordun kaynanamın dediği oda senin gibi çalışıyor şimdi o yatiyor diye kayninda yatıyor dedim işi gücü öğret onada diyo ypyor senin gibi küçük o daha ama ben geldiğim zamanlar başımda beklerdi iş yaptığımda bu şekil niye demişim diye bana kaynanam diyor böyle sessiz olduğuma bakma bana böyle davranirsan konusturmam diyor seni
Daha küçük bir kızım var o yüzden işe girmem zor şimdilik ya ben çok şey istemiyorum bana geldiğim ilk zamanlar nasil davrandiysalar onada aynı şekil davransınlar yanlış anlamasın kimse bana kötü davrandilar onada davransınlar o şekil demiyorum hani bu işi yap büyüklerin varken böyle yap falan yani BUNU istiyorum yani ama burda bazıları yanlış anlıyor beni kıskanma diyorlar nasıl kiskanmiyim yani acaba benim yerimde bunu diyenler olsa ne yprlardi bende bi anadan doğmuşum 5 parmagim var onun niye bir ayrıcalığı olsun madem öyle davranacaklar biraksinlar evimizi ayiralim
Hayır beni neden yanlış anlayıp yorumluyorsunuz bu evde birlikte kalıyorsak ve yardım etmesi gerektigini söylememin neyi eziyet niye tek elti tarafindan bakiyorsunuz eziyet edilmesini isteseydim hastayken ateşi varken dusunu ben aldırmazdım bende benim yaşadığımı yaşasın istemiyorum ama sadece kayın validem ona o şekil bana bu şekil davranıyor dedim ve ne yapa bilirim diye yardım istedim size eltime nasıl eziyet ederim için fikir istemedim
Kaynınızın özelliği neymiş. Ona ev alınıyor evde karısı el üstünde tutuluyor.
Kendinizi kullandırmayın sizde yapmayın çocugunuzda varmış. Çocuğunuzla ilgilenin. Kocan napıyo bunlar olurken ?
Ayrı eve çıkma ihtimalin yokmu
Muhtemelen konu sahibinin kayınbiraderi eşini koruyor, kolluyor, Kadın da sınırlarını çiziyor. Konu sahibinin eşi bunu yapmadığı gibi, kendisi de her şeye boyun eğmiş.
Çevremizdeki herkesin adaletli olmasını bekleyemeyiz. Yeri geldiğinde biz kendimiz haklarımızı savunmalıyız. Ama konu sahibi bunu bunu yapmak yerine eltiye de aynı şekilde davranılmasını talep ediyor.
Çözümü yanlış yerde aradıkça mutlu olamayacak maalesef.
Kaç yaşındasınız @Ozlem0024 ? Soran olmadı derken? Bu sorulması gereken bir şey değil ki??Hayır yani ayrı eve çıkmak istermisiniz diye soran olmadi
Noktalama işaretleri kullanmayı öğrenin lütfen.Daha küçük bir kızım var o yüzden işe girmem zor şimdilik ya ben çok şey istemiyorum bana geldiğim ilk zamanlar nasil davrandiysalar onada aynı şekil davransınlar yanlış anlamasın kimse bana kötü davrandilar onada davransınlar o şekil demiyorum hani bu işi yap büyüklerin varken böyle yap falan yani BUNU istiyorum yani ama burda bazıları yanlış anlıyor beni kıskanma diyorlar nasıl kiskanmiyim yani acaba benim yerimde bunu diyenler olsa ne yprlardi bende bi anadan doğmuşum 5 parmagim var onun niye bir ayrıcalığı olsun madem öyle davranacaklar biraksinlar evimizi ayiralim
Sen ne yapıcan eşin yapacak yapılması gerekeni.Biri bana akıl versin patlamak üzereyim npcm bilmiyorum hem çok üzgünüm hem kırgınım kaynım evlendi onlarla birlik oturuyoruz tmm arada yardım ediyor ama zoruma giden şeyler var ben evliligimin ilk zamanları kaynanam beni saat 9 demeden uyandirirdi onu geçtim bana kaynatamin yaninda düzgün oturmami kiyafetlerimin üstünden uzun giymemi söylerdi ama bu geline hic birini demiyor hasta olsam en geç öğlene kadar yatardim kalkar iş görürdüm bu gelin hasta olunca akşama kadar ytyo kaynanamda önünde gidip geliyor kontrol ediyor tmm bu 19 yaşında ama bende geldiğimde 20 yaşındaydım yani simdi ben tek canıma hem ev hem çocuğum bide çocuğum da hatsa 2 gündür ateşi var sabaha kadar yttigim yok kalkıp ev işi yemek çocuğumla ilgilenemiyorum sizce ben npayim ben çok sitrese girmişim
Pardon siz burda neyi anladınız? açıklarmısınız...sırf noktalama işaretlerine dikkat etmediği için konu sahibini neyle itham etmeye çalışıyorsunuz ...Noktalama işaretleri kullanmayı öğrenin lütfen.
Bu ne böyle ya.
Yazdıklarınıza bakınca neden kabile hayatı yaşamayı kabul ettiğinizi anlıyorum....