- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
Pardon siz burda neyi anladınız? açıklarmısınız...sırf noktalama işaretlerine dikkat etmediği için konu sahibini neyle itham etmeye çalışıyorsunuz ...
Bir insana kendi egosunu tatmin etmek için konuyla alakasız şahsına hakaret ve art niyetli yorum yazan birisinde ben eğitim ve kültür adına hiçbirşey göremiyorum...Cahillik?
iyi de kötü birşey söylememiş ki. aynı evde yaşamayı kabul etmeyi cahillik olarak gördüğünü söylemiş. bunda bir hakaret yok,gerekten cahillik. konu sahibi bir cahillik etmiş sonucuna katlanıyor ama keşke katlanmasa.Bir insana kendi egosunu tatmin etmek için konuyla alakasız şahsına hakaret ve art niyetli yorum yazan birisinde ben eğitim ve kültür adına hiçbirşey göremiyorum...
Bilginize ...
Bir insana kendi egosunu tatmin etmek için konuyla alakasız şahsına hakaret ve art niyetli yorum yazan birisinde ben eğitim ve kültür adına hiçbirşey göremiyorum...
Bilginize ...
E esragungor çok güzel özetlemişsiniz. Ellerinize sağlık.Ego tatmini veya hakaret değil ki bu. Yani ben öyle algılamadım en azından. Konu sahibinin cevaplarını okudunuz mu? Ayrı ev konuşulmadı hiç diyor mesela. E kendisi konuşabilirdi. Bu iradeyi hiç göstermemiş olması hele böyle bir devirde cahillikten başka bir şey değil. Çaresizliği bir zırh olarak kullanıyor, insanlar kendisine bunun yanlış olduğunu söyleyince de cevap vermiyor.
Ayrıca buraya konu açmanın amacı insanlardan yorum almak. Hani senin ne haddine bu konuda yorum yapmak denilemez. Ben kendi hayatımdan yola çıkarak yorum yaparken siz kendi hayatınızı düşünerek yazarsınız. Bu ne sizi en doğru yapar ne beni. Sadece farklı pencerelerdeb bakıyor oluruz. Ama siz öyle bir neyle itham ediyorsunuz yazmışsınız ki sanki cevap yazdığınız üye konu sahibine neler neler demiş de artık dayanamamış siz savunmaya geçmişsiniz onun yerine.