Ne yapacağımı bilmiyorum

İse yaramaz cocuklarına kucucuk kızları alıp hizmetci yerine koyan ailelerden, karıları ailesinden eziyet gorurken sessiz kalan sadece sevısmeyı bilen karaktersz erkeklerden nefret ediyorum.

Karısını ailesine korumayı saygısızlık olarak ele alıp susan, ama anne babasının yan odasında sevısmeyı normal gören kocalardan nefret ediyorum

Bu kızları ordu gıbı kalabalık eve Kucuk yasinda gelin veren, kızımın hayatı mahvolacak demek yerine evden bi bogaz eksildi diye bakan ailelerden de nefret ediyorum.

Söyleyeceklerim Bukadar.

Hayır yani ayrı eve çıkmak istermisiniz diye soran olmadi
Size sormalarına gerek yoktu. İstemiyorum diyecektiniz.
Hala diyebilirsiniz. Yeter artık ben de bir evim ailem olsun, başbaşa yaşayalım özel hayatım olsun istiyorum. Yeni gelin geldi nasıl olsa, çıkalım biz ayrı eve diyebilirsiniz.

Evet dogulu

Yorumun alnı olsa da öpsek..

Kesinlikle imzamı atıyorum

Esim karadenizli. Onlarin aileleri de birlik oturmaya cok merakli. Nerdeyse torunu bile ayni eve evlendiren var.
Ben evliyim, abilerim evli, ben istesem benim ailem asla istemez gerçekten. Kim daha garip anlamiyorum.

Bu iş artık ev ev üstüneyide geçmiş, neden ayrı eve çıkmıyorsunuz? Bana kalırsa katlanılacak gibi değil, aile geleneği mi bu?
Bende istiyorum ayrı ev idare et bir evde alırız kim çıkarsa kaybında ven çıkıcam diyor ama benim hakkım yani o niye ayriliyor

Anlata
Sormaları mı lazım kocaman insanlarsınız. Evlenmeyi biliyosanız kendinize ayrı hayat kurmayıda bileceksiniz.
Eşim birliği istiyor ben ne diyim

Benim eşimde doğulu, ben batılıyım, allahtan eşim onlara uymaz, akrabalar bir arada yaşamasa bile her gün beraberlerdir net. Kabile gibi yaşamak falan gel sarılalım bizi biz anlarız

Evi ayırın bir göz oda olsun kendi yuvanız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…