Ne yapacağımı bilmiyorum

Valla tartisicam isterseler sevmesinler beni
Sen millete iyi olmaya çalışırken kendini yiyip bitirmişsin, onlar sana yaranmaya çalışıyor mu? Sende bir anadan doğdun, sen ağaç kavuğundan çıkmadın, eşinin ailesi varsa seninde var kendine değer ver, anlat eşine güzelce, çocuğunun bile bir alanı yoktur o evde kim bilir çok üzücü

Evet çok üzücü bugün konusucam eşimle güzel güzel anlaticam

Evet çok üzücü bugün konusucam eşimle güzel güzel anlaticam
İyi yaparsın canım umarım seni anlar, bu evde mutsuz olduğunuzu, kendi eviniz olması gerektiğini onun ailesinin artık sen ve çocuğun olduğunu anlat, birde söyle rahat olmadığını bir geceliği bile giyip baş başa yemek yiyemediğinizi bunalıma girdiğini anlat

Aynen bu şekil anlaticam çok teşekkür ederim

Hayır yani ayrı eve çıkmak istermisiniz diye soran olmadi

Agzini açsaydin.

Ya fake gelmeye basladi. Zoraki tek cümleler, "gil" gibi kelimeler.

Fake degilse, interneti kullanmayi biliyorsun. Gerekirse mor çati, kadin hak derneklerini bulup basvurabilirsin. O evden çikabilirsin. Ama yok, önemli olan eltiye tüh kaka demek..

Gerçekse o çoçuga acidim. Kabile hayatinda, anne hizmetçi, baba umursamaz. Travma kaçinilmaz.

19 yas evlenmek icin cok erken.asiri erken bana gore.o daha cocuk oldugu icin bu sekilde davraniyor olabilirler mi acaba.
Cok yazik yaa 19 yas

Fake derken kısa yazıyorum çünkü arada ev işinle ilgileniyorum

aileleriniz yok mu yahu seninde o 19 yaşında ergen sayılcak yeni gelininde .
babanız abiniz bişeyiniz konuşsun ozaman eşinizle.
mutlu ve memnun değilseniz de boşanın yani .

20 yaşında kaynanizla beraber yaşamayı kabul etmişsiniz. Hemde eşinizin bekar erkek kardeşi varmış. Olacak buymuş zaten çok belli en başından. Kabul ettiyseniz ve eve çıkma şansınızda yoksa yapacak bir şeyiniz yok.

Esinizle ve kaynanizla konusun. Is paylaşımı yapın. Eğer uymuyorsa ben hiçbirsey yapmam deyin diye rest çekin diyeceğim ama onu da yapamazsınız zaten gibime geliyor. Geçmiş olsun.

hak ettiginiz hayat buymus demek ki.

hadi ilk evlendigin zaman genctin cahildin, o hayata cocuk neden? niye demedin ayri eve cikmadan cocuk yok diye?
niye kaynina ev alinacakken ben cikacam ilk önce demedin? niye gerekirse rest cekmedin?

demek ki kendine bunu hak görmûssün.

vallaha bacim konusmaktan sabirla her seferinde dile getirmekden baska bisi gelmez galiba elinden ... Kayinvaliden nasil onunla acaba dertlessen ? yani araniz iyse ...
Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyo

Salmıyorlarsa birlikte oturulacaksa onlar da otursun diye tuttur hem sen kaçmaya çalışmıyormuş gibi olur hem de onlar çıkınca kaçmış gibi olur çıkmak için bahanen olur

Ben başından diyorum eşime kusura bakma bn ayri eve çıkıcam kaynanamda diyorum bna çocuk diyodun şimdi yeni gelen çocuğa mi ayrı ev aliyorsun

Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyo

Ya o kız da küçük 19 yaşında yani çok normal onunda kocaman insnalarin yanında durmak istememesi eşiyle odada vakit geçirmek istemesi.
Siz cok yüz vermişsiniz. Konusun restinizi çekin. Ya da bu şekilde bir hayatı kendinize reva görüp yasamaya devam edin. Herkes sizinle aynı kafa yapısında değil ki. O kız bu şekilde davranıyor iyi de yapıyor bence. Sizde sesinizi çıkarın biraz.

Niye kaynın cıkıyor ayrı eve? Bir süre ben kaldım şimdi evimi dizip çıkacağım bir süre de kaynm kalsın diyin neden kendinizi ezdiriyorsunuz ?
Ben büyüktür o düşünür bunu diye sustum bitim olmuyor diyicem bugün zor tutuyorum kendimi zaten

Ben büyüktür o düşünür bunu diye sustum bitim olmuyor diyicem bugün zor tutuyorum kendimi zaten
Onlar düşünmez canım sen sustukça seni yanlarında tutmaya çalışırlar.. O yüzden hakkını yedirme

Ben başından diyorum eşime kusura bakma bn ayri eve çıkıcam kaynanamda diyorum bna çocuk diyodun şimdi yeni gelen çocuğa mi ayrı ev aliyorsun

eeee simdi? esine resti cekemiyormusun? ya ay sonuna kadar ev ayarlarsin yada ben giderim diye?

ohh bide masallah kari koca cekilmisler odalarina, sende gir odana basim agriyor de yat dinlen keyfine bak, yarinda cikma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…