Ah bunu gercekten bende istiyorumAdu üstünde kaynana. Canım hepisi aynı b*k affedersin. Çıkabiliyorsan çık o evden gemde uzağa git
Sen millete iyi olmaya çalışırken kendini yiyip bitirmişsin, onlar sana yaranmaya çalışıyor mu? Sende bir anadan doğdun, sen ağaç kavuğundan çıkmadın, eşinin ailesi varsa seninde var kendine değer ver, anlat eşine güzelce, çocuğunun bile bir alanı yoktur o evde kim bilir çok üzücüValla tartisicam isterseler sevmesinler beni
Evet çok üzücü bugün konusucam eşimle güzel güzel anlaticamSen millete iyi olmaya çalışırken kendini yiyip bitirmişsin, onlar sana yaranmaya çalışıyor mu? Sende bir anadan doğdun, sen ağaç kavuğundan çıkmadın, eşinin ailesi varsa seninde var kendine değer ver, anlat eşine güzelce, çocuğunun bile bir alanı yoktur o evde kim bilir çok üzücü
İyi yaparsın canım umarım seni anlar, bu evde mutsuz olduğunuzu, kendi eviniz olması gerektiğini onun ailesinin artık sen ve çocuğun olduğunu anlat, birde söyle rahat olmadığını bir geceliği bile giyip baş başa yemek yiyemediğinizi bunalıma girdiğini anlatEvet çok üzücü bugün konusucam eşimle güzel güzel anlaticam
Aynen bu şekil anlaticam çok teşekkür ederimİyi yaparsın canım umarım seni anlar, bu evde mutsuz olduğunuzu, kendi eviniz olması gerektiğini onun ailesinin artık sen ve çocuğun olduğunu anlat, birde söyle rahat olmadığını bir geceliği bile giyip baş başa yemek yiyemediğinizi bunalıma girdiğini anlat
Hayır yani ayrı eve çıkmak istermisiniz diye soran olmadi
Fake derken kısa yazıyorum çünkü arada ev işinle ilgileniyorumAgzini açsaydin.
Ya fake gelmeye basladi. Zoraki tek cümleler, "gil" gibi kelimeler.
Fake degilse, interneti kullanmayi biliyorsun. Gerekirse mor çati, kadin hak derneklerini bulup basvurabilirsin. O evden çikabilirsin. Ama yok, önemli olan eltiye tüh kaka demek..
Gerçekse o çoçuga acidim. Kabile hayatinda, anne hizmetçi, baba umursamaz. Travma kaçinilmaz.
Sevilmeyi unutun.. kendi ailenizi yuvanızı düşünün...Valla tartisicam isterseler sevmesinler beni
Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyovallaha bacim konusmaktan sabirla her seferinde dile getirmekden baska bisi gelmez galiba elinden ... Kayinvaliden nasil onunla acaba dertlessen ? yani araniz iyse ...
Ben başından diyorum eşime kusura bakma bn ayri eve çıkıcam kaynanamda diyorum bna çocuk diyodun şimdi yeni gelen çocuğa mi ayrı ev aliyorsunhak ettiginiz hayat buymus demek ki.
hadi ilk evlendigin zaman genctin cahildin, o hayata cocuk neden? niye demedin ayri eve cikmadan cocuk yok diye?
niye kaynina ev alinacakken ben cikacam ilk önce demedin? niye gerekirse rest cekmedin?
demek ki kendine bunu hak görmûssün.
Az önce söyledim bna davrandigin gibi onada davransana evde büyükler var misafir var geçmişler içerde yatıyorlar sen ogreticen bunları oda diyo gelin hasta o yatıyor diye kaybında gitti yanına girdi yatti diyo
Niye kaynın cıkıyor ayrı eve? Bir süre ben kaldım şimdi evimi dizip çıkacağım bir süre de kaynm kalsın diyin neden kendinizi ezdiriyorsunuz ?Yok çıkarsalar kaynım gili çıkaracaklar
Ben büyüktür o düşünür bunu diye sustum bitim olmuyor diyicem bugün zor tutuyorum kendimi zatenNiye kaynın cıkıyor ayrı eve? Bir süre ben kaldım şimdi evimi dizip çıkacağım bir süre de kaynm kalsın diyin neden kendinizi ezdiriyorsunuz ?
Onlar düşünmez canım sen sustukça seni yanlarında tutmaya çalışırlar.. O yüzden hakkını yedirmeBen büyüktür o düşünür bunu diye sustum bitim olmuyor diyicem bugün zor tutuyorum kendimi zaten
Ben başından diyorum eşime kusura bakma bn ayri eve çıkıcam kaynanamda diyorum bna çocuk diyodun şimdi yeni gelen çocuğa mi ayrı ev aliyorsun