Ne yapacağımı bilmiyorum ve korkuyorum

Aranızda ped mi vardı yoksa pedi çekip direkt penisiyle dokundu mu sana bu önemli olan.

Eğer içine girdiyse zaten hissedersin yolunu bulmak için bi deliği arar yani biraz detaylı bahsetmelisin.

Kızlık zarına bu kadar anlam yükleyip,intiharı düşünmeniz çok üzücü. Umarım zarar görmemişsinizdir. Girince acı hissetmemeniz için çok etkilenmiş ve ıslanmış olmanız lazım.
Yani ilk ilişkisini acısız atlatan kadınlar az sayıda da olsa var.
Bundan sonra lütfen sadece kalbinizi ve hislerinizi değil,aklınızı da kullanın.

Sağolun <3

İnsanın gülesi geliyor şaka gibi gerçekten. Evli biri olarak soyluyorum. O kadar basit degil oraya girmek. Ve aci yoksa seni kandiriyodur. Gercekten girebilmek için

İnsanın gülesi geliyor şaka gibi gerçekten. Evli biri olarak soyluyorum. O kadar basit degil oraya girmek. Ve aci yoksa seni kandiriyodur. Gercekten girebilmek için
Bende öyle düşünüyorum çok yazı okudum çoğu kadınlar ilk ilişkide çok zorlanıyormuş bende bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum

Bende öyle düşünüyorum çok yazı okudum çoğu kadınlar ilk ilişkide çok zorlanıyormuş bende bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum
Kolay değil zaten orası kuru önce ıslanması gerekiyor. Islanmaktan kastım ön sevişme hazırlama ne denirse yada jel kullanırsın. Ama arkadaşın anlattığına gore birden girmiş. Ben 6 aylık evliyim hala ıslanmadan girmesi zor oluyor. Ve kesinlikle acıyor, acımıyor diyen varsa istisnadır. Öyle şapladanak olmuyor yani

Bozulduğunu sanmıyorum öyle kolay hissiz acısız bozulan bisey değil. Ama tavsiyem bozulmasından korkuyorsan tekrar o şahısla münasebet yaşama. Ve mesajda da bu konuda onunla konuşma kimin neyle tehdit edeceği belli olmaz . Direkt muhabbetini kes. Ve ileride pisman olacağın şeyler yapma yapıyorsan pişman olma. Ayrıca bu tür şeyler yaşamaktan tedirgin oluyorsan aklını böyle şeylerle meşgul etme . Tövbeni et konuyu kapat unutmaya çalış ve bundan sonraki adımlarını hep ileriyi düşünerek at.

Öyle yapıcam konusmayı keseli çok oldu zaten. Allahım affetsin inşallah. Ders almış oldum

Kızlığın bozulmadı korkma. Ama o Sevdiğin adamı gözden geçirmelisin Sana değer veren bunu yapmazdı emin ol.. Senin onurunu gururunu düşündüğünü sanmıyorum. Zaten İlerde bol bol Cinsel hayat yaşayacaksın cinselliği yaşamak içinde acele etme

Artık gerçek yüzünü gördükten sonra ilişki devam etmedi ettiremezdim zaten de.. Beni cinsel obje olarak görmüş verdiğim değeri anlamayan ve üstüne yalan söyleyip beni korkutmaya çalışan biriyle daha ne kadar birlikte olabilirim ki.

Hayır inanmıyorum zorladı falan dedi ya onun için demistim zaten karşılıklı olmuştur
Eee yani normalde asla böyle biri değilim ama benim bir arkadaşta bakireliğini kaybedince zorla yaptı dedi ama çocuğun peşinden az koşmadı biliyoruz zorla olanları

Kendimi çok kötü hissediyorum doktora zaten gidemem evlenmeyi bile düşünmüyorum ama ben nasıl anlarım bozulup bozulmasını bilmiyorum
Insallah olmamistir. Yaptığınızın bi anlik gafletle oldugunu anladım. Umarim bu pismanlik sizi büyük bir tövbe etmeye sevk eder.
Burdaki kimse bilemez, ancak doktora baska bir sikayetin olup, o vakit gittiginizde o sirada öğrenme ihtimaliniz olabilir.

Neyin tövbesi ablacım, bomba patlatıp adam öldürmüş gibi ne bu tavır? Pişman olmuş okey zaten. Ayrıca öğrenirse ne olacak? Sene 2020 olmuş muhabbetlere bak. Burada sizin insanları yargılama hakkınız yok. Bunu sevdiği insanla yaşıyor olduğu için de korkabilirdi o ayrı. Ama talihsiz bir insanla olmuş diye kıza neden ölümcül hastalığa yakalanmış muamelesi yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…