Merhabalar 10 gün sonra nişanım var bu gün kıyafetimi aldık sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi kıyafet yüzünden sürekli sıkıntı çıkarıyor açık olmuş elalem ne der benim tarafım laf eder gibi. Erkek arkadaşımda bu gün rest çekti hatta babasına kim o laf edecekler söyleyin çağırmayacam onları dedi. Sorun şu erkek arkadaşım çok mutsuz sürekli kafasına takıyor canını sıkıyor üzülüyor. Bende bu gün dedimki annen sürekli bişeyler için sorun çıkartacaksa ve sende bunu kafana takacaksan biz hiç bu yola girmeyelim ben mutsuz bi evlilik yaşamak istemiyorum oda ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi. Napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapacağımı bilmiyorum 😔
- Konu Sahibi Acelya00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bekleyeceksin sen zaten bu yola girmeyelim demişsin o da duruma göre tamam ya da devam dicek işte şu aşamada sakın geri adım atma burdan geri adımı atarsan bittin demektirMerhabalar 10 gün sonra nişanım var bu gün kıyafetimi aldık sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi kıyafet yüzünden sürekli sıkıntı çıkarıyor açık olmuş elalem ne der benim tarafım laf eder gibi. Erkek arkadaşımda bu gün rest çekti hatta babasına kim o laf edecekler söyleyin çağırmayacam onları dedi. Sorun şu erkek arkadaşım çok mutsuz sürekli kafasına takıyor canını sıkıyor üzülüyor. Bende bu gün dedimki annen sürekli bişeyler için sorun çıkartacaksa ve sende bunu kafana takacaksan biz hiç bu yola girmeyelim ben mutsuz bi evlilik yaşamak istemiyorum oda ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi. Napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
- 16 Haziran 2020
- 4.449
- 9.943
- 108
- 28
Başlamadan bitsin e kadar vay be helal olsun diyordum ki orda olmadı annesiyle ne konuşabilir ki yani orda tavrını net koymalıydi üzgünüm. Orta yolu bulmak yerine başlamadan bitsin diosa bırakın bitsin.Merhabalar 10 gün sonra nişanım var bu gün kıyafetimi aldık sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi kıyafet yüzünden sürekli sıkıntı çıkarıyor açık olmuş elalem ne der benim tarafım laf eder gibi. Erkek arkadaşımda bu gün rest çekti hatta babasına kim o laf edecekler söyleyin çağırmayacam onları dedi. Sorun şu erkek arkadaşım çok mutsuz sürekli kafasına takıyor canını sıkıyor üzülüyor. Bende bu gün dedimki annen sürekli bişeyler için sorun çıkartacaksa ve sende bunu kafana takacaksan biz hiç bu yola girmeyelim ben mutsuz bi evlilik yaşamak istemiyorum oda ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi. Napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Keşke erkek arkadaşınıza o cümleyi kullanmasaydınız. Nisanlınız vermesi gereken cevabı zaten vermiş. Sizin hayatlarınıza dahil olup her gün üzüleceğinize bir iki gün uzulseydiniz sonra biterdi. Kesinlikle yanlış anlamayın her ne olursa olsun erkek arkadaşınıza olumlu yaklaşmalıydınız zaten bir üzüntüsü var siz böyle yaklaşınca o da arada kalmış olabilir. Benim tercihim böyle bir şey söylemek istemediğinizi nişanlınızı üzgün gördüğünüz için üzülüp ne söyleyeceğini bilemediğinizi ağzınızdan böyle bir şey çıktığını dile getirin bence.
- 20 Mart 2024
- 1.721
- 1.616
- 48
- 14 Haziran 2023
- 7.059
- 22.361
- 268
- 33
E sen hamleni yapmışsın lafı söylemişsin olmuyorsa vedalaşıp yoluna bakacaksınMerhabalar 10 gün sonra nişanım var bu gün kıyafetimi aldık sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi kıyafet yüzünden sürekli sıkıntı çıkarıyor açık olmuş elalem ne der benim tarafım laf eder gibi. Erkek arkadaşımda bu gün rest çekti hatta babasına kim o laf edecekler söyleyin çağırmayacam onları dedi. Sorun şu erkek arkadaşım çok mutsuz sürekli kafasına takıyor canını sıkıyor üzülüyor. Bende bu gün dedimki annen sürekli bişeyler için sorun çıkartacaksa ve sende bunu kafana takacaksan biz hiç bu yola girmeyelim ben mutsuz bi evlilik yaşamak istemiyorum oda ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi. Napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Ne yapacağımlık mevzuyu aşmış. Sonuca göre hareket edeceksin
Böyle yaparsa işler anne tarafına olumlu döner. Rest çekilmesi iyi bir şey, herkes bir çeki düzen verir kendine. Kız böyle yaklaşırsa nişanlısı sen beni anlıyorsun, annem işte atsan atamaz satsan satamazsın idare et vs diyebilir. Nişanlısı sen de yoruldun biterse bitsin demiş, gerekiyorsa annemle görüşmem dememiş. Bugün kıyafete karışır yarın evine gelene gidene, yemeğine, temizliğine, nereye gidip geldiğine... Hayır karışamaz, kendisine danışılmadan her kafasına eseni söyleyemez. Bu kız da bir anne babanın evladı. Elin kadını zorbalayamaz böyle.Keşke erkek arkadaşınıza o cümleyi kullanmasaydınız. Nisanlınız vermesi gereken cevabı zaten vermiş. Sizin hayatlarınıza dahil olup her gün üzüleceğinize bir iki gün uzulseydiniz sonra biterdi. Kesinlikle yanlış anlamayın her ne olursa olsun erkek arkadaşınıza olumlu yaklaşmalıydınız zaten bir üzüntüsü var siz böyle yaklaşınca o da arada kalmış olabilir. Benim tercihim böyle bir şey söylemek istemediğinizi nişanlınızı üzgün gördüğünüz için üzülüp ne söyleyeceğini bilemediğinizi ağzınızdan böyle bir şey çıktığını dile getirin bence.
ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi
Şu cümle tek başına çok şey anlatıyor. Daha tam erkek olamamış maalesef. Annesi evlenip evlenmeyeceğine karar veriyor, kıyafete karışıyor. Erkek arkadaşınızın annesiyle evleneceksiniz gibi iyi düşünün bence.
- 11 Şubat 2023
- 9.847
- 1
- 21.857
- 268
Nişanlın gerekli tepkiyi vermişken bu cümle hoş olmamış. Blöf için yaptiysaniz hiç işe yaramamış.Merhabalar 10 gün sonra nişanım var bu gün kıyafetimi aldık sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi kıyafet yüzünden sürekli sıkıntı çıkarıyor açık olmuş elalem ne der benim tarafım laf eder gibi. Erkek arkadaşımda bu gün rest çekti hatta babasına kim o laf edecekler söyleyin çağırmayacam onları dedi. Sorun şu erkek arkadaşım çok mutsuz sürekli kafasına takıyor canını sıkıyor üzülüyor. Bende bu gün dedimki annen sürekli bişeyler için sorun çıkartacaksa ve sende bunu kafana takacaksan biz hiç bu yola girmeyelim ben mutsuz bi evlilik yaşamak istemiyorum oda ben yarın annemle konuşucam bu hareketlerine devam ederse sende çok yoruldun başlamadan bitsin dedi. Napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
- 24 Ekim 2019
- 7.416
- 43.289
- 548
- 28 Aralık 2019
- 1.218
- 3.893
- 133
- 44
- 3 Ağustos 2024
- 502
- 1.359
- 28
- 31
Linçleneceğim ama yine de fikrimi yazmak istedim. Kıyafetiniz gerçrkten açıksa ben de hoş bulmuyorum ve ortama uygun olmasını tercih ediyorum. Bu tabiki gidin kapalı giyinin demek değil. Kıyafetinize laf edecek bir aileye gelin olmayın. Normalde bu tarz bi sorununuz yoksa ortama uygun giyinmek sorun olmamalı bence. Günlük hayatta giymeyeceğim bi açıklıktaki gelinliği düğünümde de giymezdim ben. Oynarken falan rahatsız olurdum. Ama yok zaten sizin tarzınız ve buna laf ediyorlarsa yol yakınken dönün. Çünkü nişanlınız annesine danışıp size gelecek.
Hayır tabikii. Bahsettiğim boyun eğmesi değil çocuğun yanında olup karşı çıkması. Aynısını bende yaşadım çünkü kıyafetime her seyime Karışıldı. Ben tepkimi erkek arkadaşımın yanında olarak ailesine karşı çıktım sizde söyledikleriniz de haklısınız. Ama bahsetmek istediğim yanlış anlaşılmış.Böyle yaparsa işler anne tarafına olumlu döner. Rest çekilmesi iyi bir şey, herkes bir çeki düzen verir kendine. Kız böyle yaklaşırsa nişanlısı sen beni anlıyorsun, annem işte atsan atamaz satsan satamazsın idare et vs diyebilir. Nişanlısı sen de yoruldun biterse bitsin demiş, gerekiyorsa annemle görüşmem dememiş. Bugün kıyafete karışır yarın evine gelene gidene, yemeğine, temizliğine, nereye gidip geldiğine... Hayır karışamaz, kendisine danışılmadan her kafasına eseni söyleyemez. Bu kız da bir anne babanın evladı. Elin kadını zorbalayamaz böyle.
Böyle yaparsa işler anne tarafına olumlu döner. Rest çekilmesi iyi bir şey, herkes bir çeki düzen verir kendine. Kız böyle yaklaşırsa nişanlısı sen beni anlıyorsun, annem işte atsan atamaz satsan satamazsın idare et vs diyebilir. Nişanlısı sen de yoruldun biterse bitsin demiş, gerekiyorsa annemle görüşmem dememiş. Bugün kıyafete karışır yarın evine gelene gidene, yemeğine, temizliğine, nereye gidip geldiğine... Hayır karışamaz, kendisine danışılmadan her kafasına eseni söyleyemez. Bu kız da bir anne babanın evladı. Elin kadını zorbalayamaz böyle.
- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.877
- 598