Ne yapacağımı bilemiyorum bu benı daha cok üzüyor..

pudurapembesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
16
0
Kızlar süreklı okuyorum yazılanları bırde bana yarımcı olun fikirlerinizi söyleyin lütfen.
Erkek arkadaşımla sorunlarım var ve ben ne yapacığımı bılemıyorum.14 aydır bırlıkteyız artık bır fotoğraf paylaşim dedım ve dun romantık bır soz paylaştım sayfamda ve onu etiketledim.Tabı kııı karşı cıktı hiç mutlu olmadı bana zorla sıldırttı fotografı oysakı bırlıkte cekılmıs oldugumuz bır fotograf bıle değildi bu.Bahanesı ıse nazar değermiş korkuyormus.Böyle bır bahane olabılır mı?Bızı yanayana gormeyen herkes sevgılım olmadıgını dusunuyor ve araya bırılerını sokarak bana duyguları olduklarını cıddı olduklarını soyluyorlar tabı kı aradakı arkadaslarım sevgılım oldugunu soyluyor ve karsıda kı bılmıyordum dıyor ve bunu o da bılıyor anlattım bı kac kere ama farkeden bsy olmadı guzel kızsın normal bu dıyor.
Hiç benı korudugunu sahıplandıgını hıssedemıyorum.Ailesi bıle tanıstırmadı benı.Ablası hariç onunlada 3 ay önce tanıstırdı.Ikımızde 25 yasındayız bana 1 2 sene sonra senı ıstemeye gelırız dedı ne alaka anlamadım nasıl davranacagımı bilemıyorum.Ne yapmak ıstıyor bılemıyorum.

Seni kimseye göstermek istemiyor
Nazar dan falan degil bu eskiden kalmış o sevdiğim kıza nazar değmesin muhabbetleri
Ya birinin gormesinden çekiniyor ,
Ya da birilerinin. .

Aman aman uzun dur. Bölgelerini bilirim. Seven insan her turlu göğsünü gere gere ben bu kizi seviyorum diyebiliyor. Etrafta örneklerini görüyoruz. Bu çocuk bana öyle geldi ki seni oyaliyo. Gör bak iki yıl sonra bırakıp gidip kendi ailesinin istediği biriyle nasıl evlenecek. Nazar meselesi bahane. Gizlediği sakladığı şeyler var. Bence sen bu çocukla yollarını ayır. Hem ayni yastaymissiniz. Kendinden daha olgun birini bul ve mutlu ol. Sen bu çocuğa boyle taviz verdikce bu alışır. Bir insan 7 sin de neyse 70 in de odur. Çok yipranirsin ve gerçekten değmez

Sıkıntılı bence..devam etmmelisin.Seni oyalamasına izin verme bencesi,seni bırakmadan sen onu bırak..Başka biri de olabılır

O kadar belli ki bişey sakladığı muhtemelen evli,evli değilse hayatında biri var,biri yoksa bile seninle ciddi düşünmüyor. Niye seni bu kadar uzun süre kullanmasına izin verdin. Otur ona inanmazsınız açık açık konuş. Bağırarak üste çıkmaya çalışacaktır. O zaman bırak gitsin.

Banada sonunda benımle değilde ailesının ıstedıgı bırıyle evlenecekmiş gıbı gelıyor.çunku annesı cok dominant hiç tanısmadım ama bı kere bırı benımkıne kız arkadasın var mı demiş bu da evet demıs hadı senın de dugununu goruruz insallah demiş annesı de ya onlar daha çok genç filan demiş.geldı bırde bana bunu anlattı.cesaret edemıyorum ayrılmaya ama suan daha farkli açılardan gırmemı sağladınız mantıklı dusunmeye başladım çok tesekkur ederım

bana da başkası varmış gibi geldi açıkçası.. yoksa 21. yüzyılın Türkiyesinde ne diye 14 aylık sevgilisini saklasın bi insan..
ona çaktırmadan yavaş yavaş uzaklaşsan mı.. bi anda kestirip atmak zor gelirse böylesi belki daha kolay olur unutmak için..

başka bi ilişkiside olabilir. sonuç olarak seni sakklıyor!

Aynı sey bende de var,korudugunu sahıplendıgını hıc hıssetmıyorum aşırı bır ılgılı de yok,sordugum zaman senden hoslanıyorum dıyor ama tum aılesıyle tanıstırdı benı paldır kuldur,heryerde resımlerımız var.ama ne hıkmetse ne sevıyor nede baska bısey hıssettırıyor.sadece hoslantıymıs.Ama senınkı bıraz daha farklı bence sen yedekte dur ben hayatımı yasıyım zamanı gelıp sıkıldıgım zaman o hayattan senınle evlenırız dıyor yada gulisk in dediği gibi her an karsısına baskası cıkar dıye beklıyor.
En guzel yolu sen kendını bıraz uzak tut bakalım uzerıne dusecek mı senın

geri adım atmaya başladım zaten.Arıyor soğuk konusuyorum mesaj atıyor cevap vermıyorum akşamda bulşacaktık ama bir bahane bulup kestırıp attım.Şimdi de bana soruyor ne oldu bsy mı yaptım farketmeden neden soğuksun senın sesınden bılırım ben diyor.

ilgisizlik çok kotu hestiaa biz kızlar hep ilgi isterız.Ailesi ile tanıstırmadan önce de mi böyle ılgısızdı sana karşı? belkıde ailesınden bırı aklına gırmıstır ondan boyle ılgısız davranıyordur.

Başkalarının senden hoslanmasi durumuna olabilir güzel kizsin diyor aracı olsaymis bide tövbe tövbe var bu işin icinde bişey kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…