Ne yapacağımı bilemiyorum bu benı daha cok üzüyor..

Kızlar süreklı okuyorum yazılanları bırde bana yarımcı olun fikirlerinizi söyleyin lütfen.
Erkek arkadaşımla sorunlarım var ve ben ne yapacığımı bılemıyorum.14 aydır bırlıkteyız artık bır fotoğraf paylaşim dedım ve dun romantık bır soz paylaştım sayfamda ve onu etiketledim.Tabı kııı karşı cıktı hiç mutlu olmadı bana zorla sıldırttı fotografı oysakı bırlıkte cekılmıs oldugumuz bır fotograf bıle değildi bu.Bahanesı ıse nazar değermiş korkuyormus.Böyle bır bahane olabılır mı?Bızı yanayana gormeyen herkes sevgılım olmadıgını dusunuyor ve araya bırılerını sokarak bana duyguları olduklarını cıddı olduklarını soyluyorlar tabı kı aradakı arkadaslarım sevgılım oldugunu soyluyor ve karsıda kı bılmıyordum dıyor ve bunu o da bılıyor anlattım bı kac kere ama farkeden bsy olmadı guzel kızsın normal bu dıyor.
Hiç benı korudugunu sahıplandıgını hıssedemıyorum.Ailesi bıle tanıstırmadı benı.Ablası hariç onunlada 3 ay önce tanıstırdı.Ikımızde 25 yasındayız bana 1 2 sene sonra senı ıstemeye gelırız dedı ne alaka anlamadım nasıl davranacagımı bilemıyorum.Ne yapmak ıstıyor bılemıyorum.

yalan kuyruklu yalan seven adam 1-2 seneyi beklemez.etrafındaki hatunları ürkütmek istemiyor.sen yan cebinde tutmak istiyor.1 -2 sene içinde birini bulamazsa seni bir ihtimal degerlendirecek beyimiz.vur kıçına tekmeyi kız.bul birini tak koluna boy boy fotolarını koy sağa sola

ay valla pes,şekerim adam sosyal medyada ilan etmıyor,tek bir resim bile,14 ay millet anında yazıyor,çok beklemışsın şekrim,üzme kendini,çok gençsin,çek restini al gardını,elmi yaman beymi görelim

ayyy doğru soyluyorsunuz benı bunalttı ıyıce zaten şimdi soğuk davranınca hemen ustume düştü ne oldu ne oldu dıye valla açtım ağzımı yumdum dun yaptıgın zoruma gıttı dedım sorun fotograf mı istıyorsan hemen paylaşım benım sevgımı boyle mı olçuyorsun ben insanların gözü önunde ilişkı yasamayı sevmıyorum hem nazaar değer ayrıca bu bızım özelımız neden herkes bılsın gıbı bsyler zırvalada bıttı mı dedım soylıceklerın işim var sonra konusuruz dedım kapadım.Bakalım artık kendı çabalasın çabalamıyorsa vuracam ayrılacam oyalanamam daha fazla

amannn nazar değermiş hadi ordan millet 2 günlük sevgilisinin fotosunu koyuyo kimi yiyo o bıraksın bu işleri sen bence bu çocuğu bidaha düşün 14 ay olmuş neyi saklıyo daha

Kızlar süreklı okuyorum yazılanları bırde bana yarımcı olun fikirlerinizi söyleyin lütfen.
Erkek arkadaşımla sorunlarım var ve ben ne yapacığımı bılemıyorum.14 aydır bırlıkteyız artık bır fotoğraf paylaşim dedım ve dun romantık bır soz paylaştım sayfamda ve onu etiketledim.Tabı kııı karşı cıktı hiç mutlu olmadı bana zorla sıldırttı fotografı oysakı bırlıkte cekılmıs oldugumuz bır fotograf bıle değildi bu.Bahanesı ıse nazar değermiş korkuyormus.Böyle bır bahane olabılır mı?Bızı yanayana gormeyen herkes sevgılım olmadıgını dusunuyor ve araya bırılerını sokarak bana duyguları olduklarını cıddı olduklarını soyluyorlar tabı kı aradakı arkadaslarım sevgılım oldugunu soyluyor ve karsıda kı bılmıyordum dıyor ve bunu o da bılıyor anlattım bı kac kere ama farkeden bsy olmadı guzel kızsın normal bu dıyor.
Hiç benı korudugunu sahıplandıgını hıssedemıyorum.Ailesi bıle tanıstırmadı benı.Ablası hariç onunlada 3 ay önce tanıstırdı.Ikımızde 25 yasındayız bana 1 2 sene sonra senı ıstemeye gelırız dedı ne alaka anlamadım nasıl davranacagımı bilemıyorum.Ne yapmak ıstıyor bılemıyorum.
Bunun neden olduğunu anlamak zor değil , rahat takılmak için. Bizde resim atmak konusunda tartıştık ilk zamanlar . Tabi o zaman ben atıyordum resimleri, aynı bahaneyle nazar değer vs. demeye başladı. Daha sonrasında annem ciddi birşey yokken atmayın dedi diye silmiştim açıklamasını da yaptım. Kıyameti kopardı tabi.. Erkek milletini anlamak zor, istediği gibi yaşamak istiyorlar.

ayyy doğru soyluyorsunuz benı bunalttı ıyıce zaten şimdi soğuk davranınca hemen ustume düştü ne oldu ne oldu dıye valla açtım ağzımı yumdum dun yaptıgın zoruma gıttı dedım sorun fotograf mı istıyorsan hemen paylaşım benım sevgımı boyle mı olçuyorsun ben insanların gözü önunde ilişkı yasamayı sevmıyorum hem nazaar değer ayrıca bu bızım özelımız neden herkes bılsın gıbı bsyler zırvalada bıttı mı dedım soylıceklerın işim var sonra konusuruz dedım kapadım.Bakalım artık kendı çabalasın çabalamıyorsa vuracam ayrılacam oyalanamam daha fazla
helal yürübe kim tutar seni görelim seni hadi

Bunun neden olduğunu anlamak zor değil , rahat takılmak için. Bizde resim atmak konusunda tartıştık ilk zamanlar . Tabi o zaman ben atıyordum resimleri, aynı bahaneyle nazar değer vs. demeye başladı. Daha sonrasında annem ciddi birşey yokken atmayın dedi diye silmiştim açıklamasını da yaptım. Kıyameti kopardı tabi.. Erkek milletini anlamak zor, istediği gibi yaşamak istiyorlar.

yıne senın kı ıyıymıs sana zorla sıldırmemıs canım

ben vazgectım artık zaten kızlar uzmeyım aman ıyı davrannayım dedıkçe hep ben uzuldum.üzüleceğime hiç sevgılım olmasın daha iyi

yıne senın kı ıyıymıs sana zorla sıldırmemıs canım

ben vazgectım artık zaten kızlar uzmeyım aman ıyı davrannayım dedıkçe hep ben uzuldum.üzüleceğime hiç sevgılım olmasın daha iyi
Muhtemelen birinin resminizi görmesini istemiyordur canım, ne kadar taviz verirsen o kadar üzüyorlar. İlgilenme bak nasıl peşinde oluyor.. Kesinlikle kafa rahat en azından

Kısmetlerini kaçırıyosun adamın :KK59: nazar mazar değil belliki ilişkinizi sakladığı kişiler var

Aynı sey bende de var,korudugunu sahıplendıgını hıc hıssetmıyorum aşırı bır ılgılı de yok,sordugum zaman senden hoslanıyorum dıyor ama tum aılesıyle tanıstırdı benı paldır kuldur,heryerde resımlerımız var.ama ne hıkmetse ne sevıyor nede baska bısey hıssettırıyor.sadece hoslantıymıs.Ama senınkı bıraz daha farklı bence sen yedekte dur ben hayatımı yasıyım zamanı gelıp sıkıldıgım zaman o hayattan senınle evlenırız dıyor yada gulisk in dediği gibi her an karsısına baskası cıkar dıye beklıyor.
En guzel yolu sen kendını bıraz uzak tut bakalım uzerıne dusecek mı senın
Canım seninki de sana mantıken anlaşmış. Ailesinin ve kendi şartlarını karsiliyorsundur. Pek sağlıklı değil seninki de

14 aylık ilişkiyi hala milletten gizleme derdinde bence.
Hiç uzatma bu ilişkiyi derim.

Adam kıskanır yahu, iyi yalan bulmuş nazar değermişmiş:KK14:

özür dileyerek soruyorum ama cinsellik yaşıyomusunuz? belki de cinsallik için birlikte sizinle..
çok normal aklınıza boyle bırsey gelmesi benımde aklıma bu geldı ama yaşamıyoruz.

mesela benden habersız hiç bsy yapmaz çok duşkun bana her yere bırlıkte gıderız ama boyle foto paylaşma olsun aile ıle tanıstırmak olsun yok adamda annesıne bıle dısarı cıkarken arkadaşlarla çıkıyorum ya dıyor.çok garıp çözemıyorum.Ama ailesı benı bılıyor bana oyle soyluyor en azından

çok normal aklınıza boyle bırsey gelmesi benımde aklıma bu geldı ama yaşamıyoruz.

mesela benden habersız hiç bsy yapmaz çok duşkun bana her yere bırlıkte gıderız ama boyle foto paylaşma olsun aile ıle tanıstırmak olsun yok adamda annesıne bıle dısarı cıkarken arkadaşlarla çıkıyorum ya dıyor.çok garıp çözemıyorum.Ama ailesı benı bılıyor bana oyle soyluyor en azından
Daha evvelden ilişkinizi sosyal medyada paylaşıyordunuz da şimdi paylaşmanız mı sıkıntı oldu?
Eğer hiç yapmadığınız şey ise adam ilişkinizi başkalarının görmesini istemiyordur. Bana çok doğal geliyor. Ben de sosyal medyada paylaşmaya karşıyım. Karakteri böyledir neden sizi önemsemesin ki? Aksine önemsediği için yaptığı aşikar. Gerçi bunu davranışlarından da anlayabilirsiniz. Soğuk mu davranıyor?

Annesinden çekiniyor olabilir. Karşı gelip sorun çıkaracağını düşünüyordur belki. Hele anne bağımlısıysa ohoo kesin ayrıl.
Bak benim annem de okul bitmeden asla ciddi bir şeyler yaşamak yok diye ultimatom verirdi bize. Erkek kardeşimin hiç bir sevgilisini bilmezdi annem sadece ben bilir ben tanışırdım. Sonra annemin kriterlerine uyan biri olmalıydı okul bitse bile. Yani ailesi zengin, hepsi okumuş, kız iyi bir üniversitesinin iyi puanlı iyi bir bölümünden mezun, zeki, çevik, alevi, türk akıllı uslu bir kız. Her şey iyi iyi mükemmel şahane muhteşem anlayacağın.Tamamen bağımsızlığını alana kadar evde sorun çıkmasın diye kardeşim; eyvallah oldu anne, sen haklısın anne der dururdu. Belki bu tarz bir şey olabilir?

O resim paylasma konusunda lafi her yone cekebilir kendini haklida cikarabilir ama....
Eh normal guzel kizsin demesi??
Orya takildim ben.

Hic kiskanmiyormu sizi?
Bi erkek buna sinirlenir yahu, kimmis o bana numarasini ver der/ o ara bulmak isteyn kiz kimmis hemen numarasi ver senin sevgilin oldugunu biliyor neden ona ragmen sana konuyu aciyor??der .
Hadi bunlarda olmadi, kiskancligindan sana disari cikma, cok gezme otur evinde der.

yok hıc paylaşmadık o zaten paylaşmayı evmıyor bılıyorum ama neden benım paylaştıgım seyı zorla kaldırttır kı? bu zoruma gıttı benım.

evet maviselen annesınden çekiniyor.mükemmekbır kız değilim ama üniversite mezunuyum yüksek onur belgesı ile mezun oldum.Çirkin desen kendı çapımda ıyıyım en azdın yeşil gözlu kumral bır hatunum.bilmıyorum yanı neden bu kadar çekınıyor.Peki kardeşin ne yaptı sonra evlendı mı? ya da Annenle tanıstırdı mı bir sorun cıktı mı

O resim paylasma konusunda lafi her yone cekebilir kendini haklida cikarabilir ama....
Eh normal guzel kizsin demesi??
Orya takildim ben.

Hic kiskanmiyormu sizi?
Bi erkek buna sinirlenir yahu, kimmis o bana numarasini ver der/ o ara bulmak isteyn kiz kimmis hemen numarasi ver senin sevgilin oldugunu biliyor neden ona ragmen sana konuyu aciyor??der .
Hadi bunlarda olmadi, kiskancligindan sana disari cikma, cok gezme otur evinde der.

yok hiç numara isteme yada o tarz bsy olmadı kavga mı edım yanı bunu mu istıyorsun cevap verme olur bıter der.Öyle dışar cıkma fılan da demez sen bır bıreysın senı kısıtlayamam der hep ama çıkacagım zaman hemen gelır o da asla tek bırakmaz yanı.

X