Size yorum yapan arkadaşların çekemedikleri nedir size göre ? yani kalp ile midenin yer değiştirmesi çok orijinal geldi neden ben değil de konu sahibi diyerek hasetlendiler mi ? Sizi kıskandılar mı keşke benim de böyle sıkıntım mı olsa dediler?
Sıkıntı orda işte, ben doktora söylüyorum ama doktorlar anlamıyor. Ben içten bariz hissediyorum çünkü insan efor sarf ettiğinde kalp sesini duyar. Özellikle benim gibi zayıf biriyse. Ben efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamıyorum bayağı kalbimin önünde hissediyorum midemi. Mide fıtığında da mide diyaframdan yukarı çıkıp göğüs kafesine geliyormuş. Ben de zayıf olduğum için sanırım gögüs kafesinde yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Ayy anlatamadım tam olarak gibi hissettim ama umarım anlatabilmişimdir
Yoo demedim sadece soru sordum, mide rahatsızlığından aşağılık kompleksine uzanan yol nasıl bir yol hiç fikrim yok açıkcası. Siz sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz ? Sizi neden çekemiyor kk kadınları , yani mide /kalp artık neyse o rahatsızlığınızı neden çekemiyorlar ? Çok zor bir soru mu sordum ?Şimdi bu yazdığımdan da sizde aşağılık kompleksi var acilen bi psikiyatriste görünmelisiniz dersiniz siz hiç şaşırmam:)
Yoo demedim sadece soru sordum, mide rahatsızlığından aşağılık kompleksine uzanan yol nasıl bir yol hiç fikrim yok açıkcası. Siz sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz ? Sizi neden çekemiyor kk kadınları , yani mide /kalp artık neyse o rahatsızlığınızı neden çekemiyorlar ? Çok zor bir soru mu sordum ?
Dün bir konu vardı kızımız 22 yaşında 3 çocuğu vardı kaçarak evlenmiş şimdi de yokluktan pişman vs , yorum yapanlara o da beni çekemiyorsunuz 40 yaşında evde kalmışsınız demeye getirdi. Bak mantığı berbat, üslup berbat ama bu kızı dahi anlıyorum. Kendi minik hayatına göre kıskanıldığını düşünebilir. Ama sizi neden çekemediklerini tüm konuyu okumama rağmen çözemedim.
13.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ablacımmmm beni çekemiyorlar demiyorum zaten iyice okuyun lütfen ne demek istediğimi anlarsınız. Empati duygusundan bahsediyorum. Vallahi anlatmaktan dilimde tüy bitti
Kota bitene kadar görüşmeye devam o zamanŞikayetlerimi internet üzerinden birçok doktorla görüştüm.
Kota bitene kadar görüşmeye devam o zaman
Biz size YARDIMCI olmaya çalışıyoruz. İçinde bulunduğunuz bu duygudurumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Bunun için yol gösteriyoruz.
Lütfen psikiyatriye gidin. İnternet üzerinden değil. Bizzat yüz yüze. Hangi şehirdesiniz, tavsiye edeceğim iyi psikiyatristler var.
panik atak yaşıyorsunuz.
Bir sağlıkçı olarak yazıyorum. Anlattıklarınızın anatomik olarak gerçekleşmesi mümkün değil. Midenin üstünde zaten karaciğer var o nereye gitti peki? Çünkü onunda başka yere geçmesi gerekir ki işlevini yerine getiremez bu seferde karaciğeriniz çöker. Hadi onu geç. Diyaframın ciddi zarar görmesi lazım ki öyle birşey olsa şuan burada bunları yazamazsınız öyle söyleyeyim. Karaciğer büyümesi, reflü bu tarz hastalıklar toraksa doğal olarak kalbe baskı yapabilirler fakat önüne geçemezler. Nabız düşüklüğü yaşıyorum çarpıntı hissetmiyorum deseniz anlarım çünkü duyduğunuz kalbinizin sesi değil. Görüştüğünüz doktorlara nasıl anlattınız derdinizi merak ettim mümkünse bana özelden atabilir misiniz mesajlaşmaları?
Bir sağlıkçı olarak yazıyorum. Anlattıklarınızın anatomik olarak gerçekleşmesi mümkün değil. Midenin üstünde zaten karaciğer var o nereye gitti peki? Çünkü onunda başka yere geçmesi gerekir ki işlevini yerine getiremez bu seferde karaciğeriniz çöker. Hadi onu geç. Diyaframın ciddi zarar görmesi lazım ki öyle birşey olsa şuan burada bunları yazamazsınız öyle söyleyeyim. Karaciğer büyümesi, reflü bu tarz hastalıklar toraksa doğal olarak kalbe baskı yapabilirler fakat önüne geçemezler. Nabız düşüklüğü yaşıyorum çarpıntı hissetmiyorum deseniz anlarım çünkü duyduğunuz kalbinizin sesi değil. Görüştüğünüz doktorlara nasıl anlattınız derdinizi merak ettim mümkünse bana özelden atabilir misiniz mesajlaşmaları?
Grip bile olsam internetten gorustugum doktorun tavsiyesine uymam, dediklerini dikkate almam. Sizi muayene etmeden ne diyebilirler ki?Psikiyatriste gidin diyen biri henüz olmadı net olarak. Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Gerçekten laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Şikayetlerimi internet üzerinden birçok doktorla görüştüm. Belirtilere göre acaba şöyle mi acaba böyle mi diye yorum yapıldı net teşhis yok. Sadece bir kardiyolog mide fıtığından dolayı kalbe bası olup cok az konumunu degistirebileceğini söyledi. Gittiğim genel cerrah ise endoskopi yapılmasını önerdi fakat ben gidene kadar zaman aşımı oldu. Psikolog arkadaşım ise testlerini iyice tamamla dedi zaten onunla da iletişim halindeyiz. Gerçekten artık tekrar tekrar aynı şeyleri yazan olursa cevap yazmayacağım. Kaçıncıya yazıyorum. Ya eski mesajlara bakmıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Orda yazdığım laflarım da hepinize değil zaten yanlış anlaşılma olmasın ama bazılarınız cidden böylesiniz, sadece bu konu da ya da benim açtığım konularda değil. Hiç unutmam 15 yaşında bir kız bi konu açmıştı uzun zaman önce. Kadınlar birbiriyle sözlü kavga etmişlerdi kıza yorum yapıcaklar diye. Saygı önemli bir konu. Bu yüzden daha fazla polemiğe giremeyecegim kimseyle mübarek günde. İnsanın içini dökmesine bile müsade etmiyor bazılarınız ama o da sorun değil kişi kendisinde ne eksikse karşısındakine onu söylermiş ya içim rahat
Grip bile olsam internetten gorustugum doktorun tavsiyesine uymam, dediklerini dikkate almam. Sizi muayene etmeden ne diyebilirler ki?
Ben anlamadim siz ciddi ciddi bizzat doktorlara muayene olmaya gittiniz mi yoksa forumlara su sikayetlerim var diye yazdiniz da cevaplayan hekimler mi size bi seyler soyledi? Bu cevabinizi okuyana kadar sanki aylarca kapi kapi dolasmissiniz da caresiz kalmissiniz sanıyordum ama oyle degil sanirim.
Ben akciğer seslerimi de duymuyorum. Böyle şişip şişip inme sesi gelmesi lazımdıBende şuan kalp sesimi duymuyorum
Dr gitmek gerek belki akciğerin ve miden yer değiştirmiş olabilirBen akciğer seslerimi de duymuyorum. Böyle şişip şişip inme sesi gelmesi lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?