Kurban olduğum Rabbim Akıl ne güzel bir detaydır düşünmekde bi o kadar büyük bir ayrıntıdır...
Hanım efendi Rabbim vücudu ha deyince hadi organlar yer değiştirsin diye basit yaratmadi öyle ince ayrıntılar varki aklımız almaz bizlerin şaşıp kalırız...
Daha önce duydum kalbi sağ tarafda olanı ama onlar da anne karnındayken öyle yaratılmışlardır...sonradan dur burda Canim sıkıldı su tarafa geceyim diye olmadi..
Dr bile sizir ciddiye almıyor çünkü sizin piskolojiniz bozulmuş kendi kendinizi hasta edeceksiniz acilen tedavi olun bir psikoloğa görünün.
Evet sizde panik atak var...burdaki insanları beğenmiyorsunuz ama dr buldum deyip int orda burda derdinizi yazıyorsunuz mantıklı olsaydınız yazdıklarınızı iyi okursunuz tekrar ...Doktorun beni ciddiye almadığı kanısına kendi kendinize nasıl varıyorsunuz? Biri de yazmış panik atak bu diye bir diğeri de yaygın anksiyete bozukluğu demiş. Burdaki herkes psikologmuş, doktormuş meğer de haberim yokmuş. Arkadaşlardan bir de terapi alayım en iyisi madem bu kadar iyi biliyorlar. Kulağa mantıksız geliyor olabilir ama sağlıkçı arkadaşa da attım 2 farklı doktorun kendi cümlelerini. Yüz yüze gittiğim genel cerrah ise bu şikayetlerime karşılık endoskopi önerdi onu da yaptıramadım. Ay vallahi ben biraz daha sizlere cevap yazmaya devam edersem gerçekten psikolojim bozulacak, evet herşeyi sizler çok iyi biliyorsunuz tamam. Dediğim gibi hepinize hayırlı ramazanlar iyi günler
Sağlıkçı arkadaşla zaten özelden de konuştuk.
Sağliğinla ilgili endişe ettigin şeylere internetten bakmanın zararları...Mide fıtığında midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyormuş. Ben de zayıf olduğum için göğüs kafesinde uygun yer bulamayıp kalbimin önüne geldi.
Allahım ciddi misiniz ya gerçekten midenizin kalbinizin önüne gelip orda kaldığını mı düşünüyorsunuz. Yani bunun için doktor doktor gezdiniz ve onlar sizi anlamadı diye mağdur oldunuz.Sıkıntı orda işte, ben doktora söylüyorum ama doktorlar anlamıyor. Ben içten bariz hissediyorum çünkü insan efor sarf ettiğinde kalp sesini duyar. Özellikle benim gibi zayıf biriyse. Ben efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamıyorum bayağı kalbimin önünde hissediyorum midemi. Mide fıtığında da mide diyaframdan yukarı çıkıp göğüs kafesine geliyormuş. Ben de zayıf olduğum için sanırım gögüs kafesinde yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Ayy anlatamadım tam olarak gibi hissettim ama umarım anlatabilmişimdir
steteskop göğsüme değdiğinde ben hiç kalbimin sesini hissetmedim şimdiye kadar? bi soğuk metal hissederim ama steteskopun öbür ucu dr da takılı olduğu için sesi onun duyması gerekir haliyle, zaten ben duyup napıcam? duymamam anormal mi? kalpsiz miyim, midesiz miyim bu durumda? kafam çok karıştı?Doktor steteskopla dinlediği zaman, göğsünüze steteskop değdiği zaman kalp atışınızı hissedersiniz ya ben artık hissedemiyorum. Normalde hissederdim. Benim için normal bi durum değil. Ama genel cerrahla görüştüğümde endoskopiyle net teşhis konmaması konusunda haklısınız. Psikolojik diyelim ama psikologta çare bulamıyor ama teşekkür ederim
Tıbba nasil guvenebilir benim ablam hamileyken adam ablama hamilesin demek yerine kistin var kist bu .acilen almalıyız demistiSize yanıt verebilecek biri ancak Dr bir üyedir.O kadar telaşlısiniz ki cümlelerinin toparlayamamissiniz.
Siz doktorun dediğini kabul etmiyor,tıbba güvenmiyorsanız buradaki üyelerden nasıl bir cevap bekliyorsunuz gerçekten anlamadım ...
sürekli ne kadar zayıf olduğunuzdan bahsediyorsunuz , bulimia veya anorexia gibi bir beslenme bozukluğunuz var diye tahmin ediyorum, psikyatrik tedavi gerektiren ayni zamanda da kardiyolojik bozukluk yapan, denge problemine ve başdonmesine sebep olan ayrica da mental sorunlara sebep olan ciddi nevrozlardir. Lütfen ihmal etmeyinDemek ki iç organlarınızı hissedecek kadar zayıf değilsiniz kilonuz ideal. Ben çok zayıf olduğum için çok rahat hissediyorum vücudumda bi anormallik olunca
İyi değilsin.Şöyle düşün, çarpıntın olduğunda kalp sesini duyarsın ya ben duyamıyorum. Mide fıtığından dolayı mide kalbimin önüne geldi. Doktor steteskopla dinliyor mesela, steteskopu göğsüne değdirince kalp sesini hissedersin ya ben bunu da hissedemiyorum eskiden hissederdim. Hatta adam heyecanlı mısın diye sordu steteskopla dinlerken ama ben heyecanlı değildim. Yani kalbimi hissedemiyorum. Psikologlara söylediğimde de doktorlara anlattınız mı diyorlar. Doktorlar bulamıyor psikolog bulamıyor. En son hocaya mı gitsem ki ne yapsam. Bir genel cerrahta endoskopi önerdi fıtık için ama yaptıramadım
Bütün cevapları bizim soru soran arkadaslara göre cevirmissiniz.2 aaattir kalbimij oraya kaydi diyordun biri çıkıp olabilir küçük dereceli kaymıştır ama yoksa duramazdin dedi başlasın küçük derece muhabbetine evet doktorda dedi yok şöyle yok böyle. Simdi de testleri sordular tum testler çıktı. İsiniz zor ya ailenizin daha zorHenüz testlerim tam değil ki bunu demem için testlerimin tam olması lazım. Zaten kendisi de soruyor testleriniz tam mı sizi psikoloğa yönlendiren bir doktor oldu mu diye. Ama testlerim tam değil, gerçi dediğiniz gibi fiziksel sorun bir yana psikologa dert anlatmak insanı rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?