Midenizle kalbiniz yer değiştirmiş olabilir.bence yanlış adrestesiniz.
Geçmiş o!Sun bu aradaaa
Anlayamadım
hiçbir şey anlamadım desem, kalp sesi duyma konusu hele çok havada kaldıHepinize selam. 1 sene önce eko cektirdim bazılarınız biliyorsunuzdur ve mide fıtığı başlangıcında olduğum için doktor ultrasonu tüm gücüyle bastırınca ben de zayıf olduğum için mideyi kalbimin önüne getirdi. İşlemden 1 hafta sonra damarım ve kalbim seğirmeye başladı. Kalbimin vücudumu sarsmasıyla uyandım. Ve efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamadım bu vücudumu sarsma durumu ayakta durduğum bir pozisyonda da oldu. İnternet üzerinden doktorlara bunu anlattığımda acaba ritm bozukluğunuz mu var acaba psikolojik mi diye bi sürü teşhis duydum. Kalp sesimi duyamama durumum dengemi iyice bozdu. Bu olaydan birkaç ay sonra sürekli başım dönmeye başladı. Resmen kafamı yattığım yerden kaldıramıyordum. Yürürken yerçekimini hissedememeye başladım. Dahiliye nörolojiye yönlendirdi. Nörolog muayene ettikten sonra kardiyolojiye git dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Zaten kalp sesimi duyamamaktan bu hale gelmişim diye düşünürken kadına yaşadıklarımı anlatmadığım halde beni kardiyolojiye yönlendirdi. Ve ben hala efor sarf edemiyorum kalp sesimi eskisi gibi duyamadığım için. Midem kalbimin önünden çekilse çok rahatlayacağım ama kimse derdime derman olamadı henüz. Bir doktor steteskopla dinledi heyecanlı mısın dedi ve ben asla heyecanlı değildim. Çünkü kalp sesimi duyamıyorum. Midem kalbimin önüne geldi damarımda da seğirme oluyor. Normalde asla olmaz. Şimdi size soruyorum ben bu mağduriyetle ne yapacağım ?!
Midenizin kalbinizin önünde olduğunu doktor mu söyledi?
çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun ilginç gerçektenHepinize selam. 1 sene önce eko cektirdim bazılarınız biliyorsunuzdur ve mide fıtığı başlangıcında olduğum için doktor ultrasonu tüm gücüyle bastırınca ben de zayıf olduğum için mideyi kalbimin önüne getirdi. İşlemden 1 hafta sonra damarım ve kalbim seğirmeye başladı. Kalbimin vücudumu sarsmasıyla uyandım. Ve efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamadım bu vücudumu sarsma durumu ayakta durduğum bir pozisyonda da oldu. İnternet üzerinden doktorlara bunu anlattığımda acaba ritm bozukluğunuz mu var acaba psikolojik mi diye bi sürü teşhis duydum. Kalp sesimi duyamama durumum dengemi iyice bozdu. Bu olaydan birkaç ay sonra sürekli başım dönmeye başladı. Resmen kafamı yattığım yerden kaldıramıyordum. Yürürken yerçekimini hissedememeye başladım. Dahiliye nörolojiye yönlendirdi. Nörolog muayene ettikten sonra kardiyolojiye git dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Zaten kalp sesimi duyamamaktan bu hale gelmişim diye düşünürken kadına yaşadıklarımı anlatmadığım halde beni kardiyolojiye yönlendirdi. Ve ben hala efor sarf edemiyorum kalp sesimi eskisi gibi duyamadığım için. Midem kalbimin önünden çekilse çok rahatlayacağım ama kimse derdime derman olamadı henüz. Bir doktor steteskopla dinledi heyecanlı mısın dedi ve ben asla heyecanlı değildim. Çünkü kalp sesimi duyamıyorum. Midem kalbimin önüne geldi damarımda da seğirme oluyor. Normalde asla olmaz. Şimdi size soruyorum ben bu mağduriyetle ne yapacağım ?!
Midenizin kalbinizin önüne gelmesi doktor teşhisi mi? Kendi kuruntunuz mu? Organlarımız öyle tek bir hamleyle yer değiştirip, bir de orada kalabilselerdi, herhalde çoğumuzun klasik insan anatomisiyle alakası kalmazdı. Bana durumunuz daha çok psikologluk gibi geldi ama... Geçmiş olsun.
Size yanıt verebilecek biri ancak Dr bir üyedir.O kadar telaşlısiniz ki cümlelerinin toparlayamamissiniz.Ama teşekkürler
Siz doktorun dediğini kabul etmiyor,tıbba güvenmiyorsanız buradaki üyelerden nasıl bir cevap bekliyorsunuz gerçekten anlamadım ...Sıkıntı orda işte, ben doktora söylüyorum ama doktorlar anlamıyor. Ben içten bariz hissediyorum çünkü insan efor sarf ettiğinde kalp sesini duyar. Özellikle benim gibi zayıf biriyse. Ben efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamıyorum bayağı kalbimin önünde hissediyorum midemi. Mide fıtığında da mide diyaframdan yukarı çıkıp göğüs kafesine geliyormuş. Ben de zayıf olduğum için sanırım gögüs kafesinde yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Ayy anlatamadım tam olarak gibi hissettim ama umarım anlatabilmişimdir
Çok geçmiş olsun ilginç gerçekten
ay öyle saçma şey olur mu Allah aşkına bence sizin psikiyatriye gitmeniz lazım, kronik kalp hastasıyım ekoyla organ yer değiştirseydi benim iç organlarım puzzle a dönmüştü.internetten muayeneymiş teşhismiş yapmayın öyle şeylerSıkıntı orda işte, ben doktora söylüyorum ama doktorlar anlamıyor. Ben içten bariz hissediyorum çünkü insan efor sarf ettiğinde kalp sesini duyar. Özellikle benim gibi zayıf biriyse. Ben efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamıyorum bayağı kalbimin önünde hissediyorum midemi. Mide fıtığında da mide diyaframdan yukarı çıkıp göğüs kafesine geliyormuş. Ben de zayıf olduğum için sanırım gögüs kafesinde yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Ayy anlatamadım tam olarak gibi hissettim ama umarım anlatabilmişimdir
Virüsten dolayı polikliniklere ulaşmak da sıkıntı sanırım ama eğitim araştırma Hastanesi'ne gitmeniz daha iyi olur sizin içinMide fıtığında midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyormuş. Ben de zayıf olduğum için göğüs kafesinde uygun yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Psikologlara da anlattığımda bir doktorla görüştünüz mü diyorlar:) ben ne yapıyım şimdi?
hiçbir şey anlamadım desem, kalp sesi duyma konusu hele çok havada kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?