• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ben böyle mi kaldım, bana çözüm yok mu?

Zayıflıkla organ yer bulamamsının ne alakası var her ınsanın vucududa organıda vucut seklınce yerlı yerındedır zayıf ınsanların organ yerı bulamayıp yermı degıstırıyor oyle olsaydı yengem olmustu 40 yasında kafın 28 kılo ıskelet gıbı bısey. Bıde bastırınca mıde nasıl yer degıstırsın oylede olsa benımkı agzıma fılan gelırdı hergun cocuklar uzerıme oturup tepınıyorlar. Bence sızınkı pıskolojık rahatla kendını dınleme bı sal soylwdıklerın oösaydı suan yasamazdın

ay öyle saçma şey olur mu Allah aşkına bence sizin psikiyatriye gitmeniz lazım, kronik kalp hastasıyım ekoyla organ yer değiştirseydi benim iç organlarım puzzle a dönmüştü.internetten muayeneymiş teşhismiş yapmayın öyle şeyler

Merhaba, kaç yaşındasın acaba? Kalp rahatsızlığı çocuk yapmaya engel mi? Kusura bakma lütfen. Biraz endişeliyim de. Ritim bozukluğu çıktı bende de, o yüzden. Mesaj atamadım burdan sorayım dedim 🙄

Mr, ultrason gibi şeylerle bakamıyorlar mi? Yani bu kadar basit aslında. Hangi organ nereye geçmiş ne olmuş bunlar nasıl doktordur Allah aşkına.... inşallah tez elden çözülür sorununuz, şifa diliyorum

doktor ultrasonu tüm gücüyle bastırınca ben de zayıf olduğum için mideyi kalbimin önüne getirdi.
:KK57::KK57::KK57: Ben böyle bir şey duymadım. Ultrasonda bastırmayla organ yeri değişir mi? Ki bunu görmesi çok kolay. Gidersiniz film çektirirsiniz her şey meydana çıkar.

Zayıflıkla organ yer bulamamsının ne alakası var her ınsanın vucududa organıda vucut seklınce yerlı yerındedır zayıf ınsanların organ yerı bulamayıp yermı degıstırıyor oyle olsaydı yengem olmustu 40 yasında kafın 28 kılo ıskelet gıbı bısey. Bıde bastırınca mıde nasıl yer degıstırsın oylede olsa benımkı agzıma fılan gelırdı hergun cocuklar uzerıme oturup tepınıyorlar. Bence sızınkı pıskolojık rahatla kendını dınleme bı sal soylwdıklerın oösaydı suan yasamazdın

28 kilo derken boyu kaç? Ben de şu an 35-36 kiloyum. En fazla 40 oluyorum 41e bile zor gelirim. Hayatımda hiç 45i görmedim. Ama şöyle düşünürseniz eğer 60-70 kiloluk birinin vücut yüzey alanıyla zayıfların vücut yüzey alanı bir olabilir mi? Tabi ki olamaz, vücut dar çünkü

steteskop göğsüme değdiğinde ben hiç kalbimin sesini hissetmedim şimdiye kadar? bi soğuk metal hissederim ama steteskopun öbür ucu dr da takılı olduğu için sesi onun duyması gerekir haliyle, zaten ben duyup napıcam? duymamam anormal mi? kalpsiz miyim, midesiz miyim bu durumda? kafam çok karıştı?

Valla siz kendi vücudunuzu kendiniz daha iyi tanırsınız. Ben hep hissederim 36 kilo olduğum için. Şu an hissetmiyorsam ve sıkıntılar yaşıyorsam bir problem var demektir ;)

sürekli ne kadar zayıf olduğunuzdan bahsediyorsunuz , bulimia veya anorexia gibi bir beslenme bozukluğunuz var diye tahmin ediyorum, psikyatrik tedavi gerektiren ayni zamanda da kardiyolojik bozukluk yapan, denge problemine ve başdonmesine sebep olan ayrica da mental sorunlara sebep olan ciddi nevrozlardir. Lütfen ihmal etmeyin

Evet bahsediyorum çünkü zayıf insanların vucut yüzey alanına göre degerlendiremiyor hic kimse anlattıklarımı. Ben de olsaydım şöyle 60-70 kilo belki o zaman sizlere hak verebilirdim. 45 kilo bile olamadım hayatimda ama yapısal olarakta minyonum 157 civarı boyum. Anoreksiya vb. oldugumu sanmıyorum öyle olsaydım kilo almak için diyetisyene gitmezdim, daha da zayiflamaya calisirdim diye düşünüyorum:)

Tıbba nasil guvenebilir benim ablam hamileyken adam ablama hamilesin demek yerine kistin var kist bu .acilen almalıyız demisti

Maalesef bazen böyle durumlar yaşanıyor. Size de cok gecmis olsun. Sonuçta tıp dediğimiz yer doktor dediğimiz insanlar da yazdığım gibi bizler gibi insanlar. Onlar da bazen hata yapabiliyorlar ama kendinizi yormayın açıklama yapmak için burdakiler, herşeyi kendileri çok iyi biliyor

28 kilo derken boyu kaç? Ben de şu an 35-36 kiloyum. En fazla 40 oluyorum 41e bile zor gelirim. Hayatımda hiç 45i görmedim. Ama şöyle düşünürseniz eğer 60-70 kiloluk birinin vücut yüzey alanıyla zayıfların vücut yüzey alanı bir olabilir mi? Tabi ki olamaz, vücut dar çünkü
Boyu 160fılan heralde cok kısa degıl. Sanmıyorum organın seklı vucuda goredır heralde oyle olsa yengem yasamıyor olurdu

Boyu 160fılan heralde cok kısa degıl. Sanmıyorum organın seklı vucuda goredır heralde oyle olsa yengem yasamıyor olurdu

28 kiloya çok şaşırdım ama ben de kendime zayıf diyorum 😂 Bi rahatsızlığı falan var mı yoksa yapısal olarak mı öyle?

Back