- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.871
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum zaten diyorum, son 3 saattir tekrarladığım gibi buraya yazdığım gibi eksiksiz diyorum hatta fazlasını bile diyorum, git test yaptır diyorlar:) bu arada psikiyatriste daha önce de moralim bozuk, konuşup dert anlatıyım diye gittim. Kadın daha cümlemin yarısında bana antidepresan yazıp 2 hafta sonra gel dedi o yüzden diyorum psikiyatristler böyle yapıyor diye tecrübeyle sabit. Testleri yaptırınca tabi ki tekrar yazacağım buraya:)
Sizin dediğiniz hiyatal herni ya da paraözefajeal herniAksine testleri özellikle yaptırmadım değil, yaptıramadım. Virüs geçince yeniden bi muayene olucam tam teşekküllü, yarım kalan testleri ve yaptırdıklarımı da tekrarlayacağım. Ve bana yazmış olduğunuz sorulara yorumlara verdiğim cevaplar da doktorların bana söylediği cevapları söylüyorum sizlere. O yüzden kafam allak bullak ya herkes farklı cevap verdiği için ne yapacağımı şaşırmıştım. Cevapları kabul etmemek değil bu ama nedense herkes kendi bildiği doğru zannediyor burada. Ayrıca siz de yine kabul etmiyorsunuz ama genel cerrah diyor bunu diyafram zayıfladığında, diyaframdaki uygun boşluktan geçip sol göğüs kafesine geçer midenin bir kısmı diye, dereceleri varmış hatta. Ama dediğim gibi kalbimin önüne geldiğini ben söylüyorum
ilk önce bir kardiolojiye git ,egk kalp ultrasonu cektir.Kalp sorun yoksa tamam .
dr burda anlattiğiniz gibi söylemeyin ,ritim bozukluğu his ettiğinizi söyleyin çünkü dr sizi ciddiye alip kontrol etmeyecektir .
sonuclar temiz cikarsa psikologa gidin konuşun ,böylece biri birinin üstüne attamaz .
Ayrica günde 300mg Magnesium ve 150mg Potassium takviyesi kullanin ,kalbi rahatlatir ,ritim bozuklarina iyi gelir.
Benim aklıma yeni bişey geldi. Mide kalbin önünde olduğu için kalp sesini duyamıyor ya, sırtından dinlese bence duyar kalp sesiniKuzum zaten kalp ultrasonu yaparken doktor çok bastırmış (!) o yüzden midesi kalbinin önüne geçmiş.
Şimdi bir daha gitsin de bu sefer de akciğeri dalağın arkasına mı geçsin
Demek ki iç organlarınızı hissedecek kadar zayıf değilsiniz kilonuz ideal. Ben çok zayıf olduğum için çok rahat hissediyorum vücudumda bi anormallik olunca
Bende de mide fıtığı var hic böle bisey duymadım ..mide göğüs kafesinin içine falan kaçmıyor ..mide kapakçığından dışarı yemek borusuna dogru biraz kayıyor yani tabiri caizse kapakcıktan pırrtliyor accik ..ona fıtık.diyolar işte midenin kalbin önünde ne işi var allahaşkına siz psikiyatriye gidin birde troid değerlerine baktirin ..troid kalp atışlarını etkiliyor ..geçmiş olsunSıkıntı orda işte, ben doktora söylüyorum ama doktorlar anlamıyor. Ben içten bariz hissediyorum çünkü insan efor sarf ettiğinde kalp sesini duyar. Özellikle benim gibi zayıf biriyse. Ben efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamıyorum bayağı kalbimin önünde hissediyorum midemi. Mide fıtığında da mide diyaframdan yukarı çıkıp göğüs kafesine geliyormuş. Ben de zayıf olduğum için sanırım gögüs kafesinde yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Ayy anlatamadım tam olarak gibi hissettim ama umarım anlatabilmişimdir
Bir kişi çekemedi, iki kişi çekemedi, bütün yazan arkadaşlar mı sizi çekemiyor. Eee gittiğiniz dr.lar da söylediklérinizden sonra psikiyatriye gidin demiş, dr.larda mı sizi çekemiyor?Öncelikle önceki konulara bakacağınız tabi ki aklıma geldi çünkü bu sitede nedense birbirine destek olmak yerine daha çok karşısındakini yargılayan (empati duygusundan uzak) insanların mevcut olduğunu daha önceden de biliyordum. Evet panik bir insanım ama eski konulara bakıyorsunuz. O zamandan bu zamana şehirdışı hikayemin olup olmadığını bilemezsiniz. Şimdi siz buna da psikolog çare bulamaz psikiystriste git hap yaz dersiniz hatta psikiyatristte bulamaz git hastanede yat dersiniz ama gerçekten bu sitede kadının kadını çekemediğini gördüm. Belki bu konu değil ama birçok konuya yapılan yorumlar böyleydi. Neyse. Benim sizlere yalan borcum yok kızlar sadece içimi dökmek istedim ve doktorlarla olan konuşmalarım hala duruyor. Sağlık personeli arkadaş demiş doğuştan mide fitığıyım öyle şey olmaz diye. Peki kardiyoloğun dediği nedir? Mediastinel bası ile kalbin konumunun değişebileceğini söyledi. Zaten buraya yazdığımda da 1 sene öncesinden bahsettim bi arkadaş öyle bişey demiş. Ben yeni olan olay demiyorum buna ama ilk işlem yapıldığında anlayamamıştım. İşlem sonrası böyle sıkıntılar çıkınca da doktorlarla birlikte konuşmaya devam ettim. Ve şüphelerimi söyledim. Hala da devam ediyorum. Ve şikayetlerim de devam ediyor. Neyse siz şimdi buna da çok gülersiniz. Hepinize iyi günler. İnsan başına gelmeden karşısındakini anlayamaz
Kadın kadını nerede cekebiliyor ki zatenÖncelikle önceki konulara bakacağınız tabi ki aklıma geldi çünkü bu sitede nedense birbirine destek olmak yerine daha çok karşısındakini yargılayan (empati duygusundan uzak) insanların mevcut olduğunu daha önceden de biliyordum. Evet panik bir insanım ama eski konulara bakıyorsunuz. O zamandan bu zamana şehirdışı hikayemin olup olmadığını bilemezsiniz. Şimdi siz buna da psikolog çare bulamaz psikiystriste git hap yaz dersiniz hatta psikiyatristte bulamaz git hastanede yat dersiniz ama gerçekten bu sitede kadının kadını çekemediğini gördüm. Belki bu konu değil ama birçok konuya yapılan yorumlar böyleydi. Neyse. Benim sizlere yalan borcum yok kızlar sadece içimi dökmek istedim ve doktorlarla olan konuşmalarım hala duruyor. Sağlık personeli arkadaş demiş doğuştan mide fitığıyım öyle şey olmaz diye. Peki kardiyoloğun dediği nedir? Mediastinel bası ile kalbin konumunun değişebileceğini söyledi. Zaten buraya yazdığımda da 1 sene öncesinden bahsettim bi arkadaş öyle bişey demiş. Ben yeni olan olay demiyorum buna ama ilk işlem yapıldığında anlayamamıştım. İşlem sonrası böyle sıkıntılar çıkınca da doktorlarla birlikte konuşmaya devam ettim. Ve şüphelerimi söyledim. Hala da devam ediyorum. Ve şikayetlerim de devam ediyor. Neyse siz şimdi buna da çok gülersiniz. Hepinize iyi günler. İnsan başına gelmeden karşısındakini anlayamaz
Kadın kadını nerede cekebiliyor ki zaten
Zaten yazdıklarımı iyice okursanız konu bu değil ama bu böyle diyorum ben deKonu kadının kadını cekemiyor olması değil ama...atla deveyi karıştırmayın
Bir kişi çekemedi, iki kişi çekemedi, bütün yazan arkadaşlar mı sizi çekemiyor. Eee gittiğiniz dr.lar da söylediklérinizden sonra psikiyatriye gidin demiş, dr.larda mı sizi çekemiyor?