Mesajlara söyle bir baktım da ne değişik insanlarsınız. Psikolojik veya fizyolojik sonuçta bir rahatsızlığı var ve kendini iyi hissetmiyor, ülkede devlet hastanelerinin durumu ortada, doktorlar yeterince ilgilenmemis ve belki bilen vardır diye buraya yazmış nesine gülüyorsunuz bunun acaba? Panik atak ve anksiyete de olabilir ve bu hastalık hiç öyle dalga geçilecek şeyler değil, insanın hayatını işkenceye çevirebilir. Olmayan bir hastalığın tüm belirtilerini hissettirebilir, başınıza gelirse anlarsınız ama kimse yaşamasın Allah korusun.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım, o zaman zaman bana da oluyor benim de midem problemli biraz. Şişkinlik sorunum var gaz yapıyor. Mesela reflu hastaları hep kalp şikayetiyle kardiyolojiye gidermis önce, o da kesmezse göğüs hastalıkları. Mide problemleri kalbe yakın olduğu içn karıştırılıyor çok. Benim yengem mesela mide spazmı geçiriyordu gaz sıkışmış. Dudakları mosmor oldu hareket edemedi kalp krizi diye acile götürdük ama gazmis.
Öyle hissettiginiz zaman bileginizden nabzınızi dinleyin. Kalp atışınızi oradan kontrol edin. Ya da mesela tansiyonunuzu ölçün. Baş dönmeniz strese bağlı veya vertigo da olabilir.
Sonra da bi kardiyoloji bölümüne gidip ultrasonla baktirin, kalbinizde bir anormallik varsa zaten görür doktor ultrasonda