Ne yapacağım ben böyle mi kaldım, bana çözüm yok mu?

röntgen çektirin. ya da tekrar ultrason çektirin. çok zor değil ki midenin nerede olduğunu tespit etmek. bu kadar doktor doktor gezmek falan çok saçma geldi sanki 1500 lerde yaşıyoruz da midenin yerini bulamıyorlar

Valla ben mi hep yanlış branşlarda dolaştım bilmiyorum ama çözüm bulunamadı uzun zamandır. Endoskopiyi de yaptıramadım araya virüs girdi falan bi an önce normale dönsekte işlerimize baksak artık

Çok teşekkür ederim öncelikle yargılamadan yorum yaptığınız için. Evet virüs bitince mutlaka muayeneleri tekrarlayacağım ve yapılmamış testleri yaptıracağım. Bu arada haklı olabilirsiniz belki derecesi küçükte olsa ben zayıf olduğum için çok fazla hissediyor ve iyice kafama takıyor olabilirim

Vallahi cnm kuzenim de sizin gibiydi sürekli kendine tani koyardı en son aile hekimi kovdu önce pikolojini duzelt sonra bana gelirsun diye haftanun 5 gunu hastane hastane gezerdi gerçekten pisikatriden sonra düzeldi

Valla ben mi hep yanlış branşlarda dolaştım bilmiyorum ama çözüm bulunamadı uzun zamandır. Endoskopiyi de yaptıramadım araya virüs girdi falan bi an önce normale dönsekte işlerimize baksak artık
yle bir uzama ve kalbe baskı olup hareket etse bile o ağrıdan yerinizde duramazsınız.

Yürüyemiyorum ki zaten:) efor sarf edemediğimi belirtmiştim yazıda diye hatırlıyorum

Ya doğru düzgün bir psikiyatriste (psikolog değil) gidin ya da başka bölüm doktorlarını meşgul etmeyi bırakın. Diyaframı falan bıçakla kesti sizin mide herhalde başka türlü karın boşluğundan göğüs boşluğuna geçme şansı yok çünkü. Ya da belki sizin diyafram fermuarlı modeldir.

röntgen neden çektirmediniz?

Akciğer grafisi çektirdim ama bir şey gözükmedi. Sonra doktor dedi küçük dereceler gözükmez. Derece büyürse gözükür akciğerde diye. Endoskopiyle net gözükür dedi doktor. Biraz önce bir arkadaşa da yazdığım gibi bir kardiyolog ise fıtıktan dolayı kalbin konumunun hafif degisebilecegini söyledi. Çünkü olmaması gereken yere bir diğer organ gelmeye çalışıyor. Bası oluyormuş. Kardiyolojik muayeneyi tekrarlayıp daha sonra tomografi çekip yeni anatomik yerlerine bakılabilir demişti ama ne bunları ne akciğeri ne tomografiyi tekrarlayamadım araya virüs girdi.

Belki de öyledir Allah tarafından olamaz mı:) Psikiyatriste gidip hap kullan diyorsunuz yani:)

Hayır, doktor olmayan her insanın demesi gerekeni diyorum, doktor ne derse onu yapın, terapi, hap, ne derse.

En iyisi virüs bitince sağlam bi check up'a gireyim. Keşke daha önce gelseydi aklıma en azından doktorlarda ona göre daha rahat hareket ederlerdi. Neyse artık gec olsun güç olmasın

Vallahi cnm kuzenim de sizin gibiydi sürekli kendine tani koyardı en son aile hekimi kovdu önce pikolojini duzelt sonra bana gelirsun diye haftanun 5 gunu hastane hastane gezerdi gerçekten pisikatriden sonra düzeldi
benim çok yakın arkadaşımın bi iş arkadaşı da böyle kuzeniniz gibi.en son bu koronada iyice psikolojisi bozulmuş acilleri gezmeye başlamış.en son gittiği doktor anlattıklarını dinleyince durmuş, kalk ayağa demiş, dezenfektan spreyini döne döne kızın kafadan aşağı üstüne püskürtmüş hadi şimdi git bi daha da böyle şeyler için ille bi yere gideceksen psikiyatriye git demiş.

valla check up yaptırın ama bir şey çıkmazsa da salın kendinizi düşüne düşüne hasta olursunuz daha beter kafada kura kura.

Midenin, kalbin üstüne gelmesinin doktor teşhisi olduğunu düşünmüyorum. Göğüs kafesimde yer bulamayıp kalbimin üstüne geldi herhalde diyorsunuz bir de. Hangi doktor söyledi size bunu? Hangi tomografi, film sonucuna göre bunu söylüyorsunuz?

Bende de üfürüm var. Üfürüm kalp sesinden hariç başka, küçük bir ses duyulmasıdır. Bunu bile farkediyorlar senin midenin oraya gelmesini mi farkedemeyecekler Allah aşkına insanlarla dalga geçmeyin.

Bu durumu psikolog değil psikiyatri paklar bence. Kendinizle ilgili bu kadar kuruntulu olmayın.

Psikologlara anlatınca da bir doktorla görüştünüz mü diyorlar:)
Evet görüştüm, organik bir problem bulamadılar. Size yönlendirdiler derseniz psikolojik tedaviniz başlamış olur.
Ayrıca gerçekten fiziksel sorunu olanların psikolojik sorunu olamaz diye bir durum yok. Psikolog neden sizinle görüşme yapmaya başlamadı? Bir yandan doktora gidip diğer yandan psikologla görüşmeye devam ederdiniz. Nasıl bir psikolog o ki sizi dinlemeden direkt doktorla görüştünüz mü diyor?

Ayrıca saydığınız şeylerin küçük bir kısmı fiziksel sorun olsa bile büyüüüüükkkk bir kısmı psikolojik. Lütfen ihmal etmeyin.

Sizlerle neden dalga geçeyim ki aksine buraya yazarak içimi döküyorum. Evet fark edemiyorlar çünkü tomografi çekilmedi. Akciğer grafisinde de küçük dereceliler gözükmediği için endoskopi yapmak daha iyi olur dedi doktor benim anlattığım bu hikayeye göre. Şu virüs bitse de tekrar görüşeceğim doktorlarla. Ayrıca neden psikolog yerine psikiyatrist bunu da ben anlamıyorum, sıkıntıları konuşarak çözmek yerine hap yazması ve 2 hafta sonra kontrol gel demesi için mi?

Henüz testlerim tam değil ki bunu demem için testlerimin tam olması lazım. Zaten kendisi de soruyor testleriniz tam mı sizi psikoloğa yönlendiren bir doktor oldu mu diye. Ama testlerim tam değil, gerçi dediğiniz gibi fiziksel sorun bir yana psikologa dert anlatmak insanı rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…