Ne yapacağım ben böyle mi kaldım, bana çözüm yok mu?

Evet piskolojik bence

Ablacim alakasi yok, diyafram koskoca bir kas, bir organ bir kasin ustunden nasil atlayabilir ?? Sizin icin google yaptim zaten fitigin dediginizle alakasi yok. Buyrun fitik bu:

Mideyi yemek borusuna bağlayan üst kısımda bulunan kasların erimesi sonucu midenin yemek borusuna sarkmasıyla oluşur. Midenin üst kısmında bulunan kasların genişlemeye ve zayıflamaya yatkın olması değişik tetikleyicilerle birlikte mide fıtığına neden olur.

Siz boyle bir teshisi kendinize nasil koydunuz ayrica, doktor degilsiniz, ultrason okumayi bilmiyorsunuz ne diyeyim bilemedim.

Psikiyatriye gorunmelisiniz acilen, Su soylediklerinizi uzman bir doktora soylerseniz zaten sizi hemen psikiyatriye yonlendirir.

Bende de ritim bozukluğu var ama şimdiye kadar kalbimin sesini hiç duymadım. Zaten normal olan da bu değil mi? Benim dışımda herkes kalbinin sesini duyuyormuş da şimdi mi öğreniyorum yoksa?:)

O denge problemi, yerin ayağınızın altından kaydığını hissetmenizin kalbinizle bir alakası yok hanımefendi.. midenizin kalbinizin önüne geçmesi de sizin teşhisinizmiş zaten. Durumunuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Peki siz durumunuzun psikolojik olduğunu hiç düşündünüz mü?

Psikologlara anlattıgımda da o da bir doktorla görüştünüz mü diyor. Sonra bir kardiyologa söyledim. O da muhtemelen mide fıtığınız cok önceden mevcuttu ama işlem sonrası boyle bi durum olması ilginç dedi. Sonra da kardiyolojik muayeneyi tekrarlamanızda fayda var ve mide fitigi mediastinal bası mı ne diyolarmış tıp diliyle, ondan dolayı kalbin konumunu degistirebilir, gogus tomografi cekip yeni anatomik yerlerine bakılabilir dedi. İnan elimde adamın yazdigi yazı duruyor hala. Baska kardiyologa anlatıyorum o da baska sey diyor benim kafam allak bullak olmuş durumda. Belki kulaga mantıksız geliyor ama durum bu

İkisi de olabilir, ekmek yiyin biraz, yapisan seyleri genelde alip goturur diyorlar. Gecmezse psikolojiktir, 1-2 gune o da gecer umarim, gecmis olsun

Anlattığım belirtilere göre söyledi doktor. Zaten sonra kendisi de dedi kardiyolojik muayeneyi tekrarlayın diye

Yani şimdi çok yemek yeyince kalbinizin orası mi şişiyor. Yer değiştirince oyle olması gerekir demi. Ilginç gerçekten mr cektirdiniz mi orada daha detaylı yer değişikliğini görürler galiba. Geçmiş olsun ne diyim

Kuzum normal bir doktora mide fıtığını sorsan o da söyler midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıyor ve sol göğüs kafesine geçiyor mide fıtığında diye. Bizzat genel cerrah öyle diyor. Internet üzerinden bul bir doktor sor bak. Ben normal doktoru bıraktım artık dediğin gibi psikologlara da soruyorum. Onların da kafası bulanıyor anlattığım hikayeye göre, normal bir doktorla görüştünüz mü diyorlar

Valla bunu da hissediyorum inanmazsın göğsümde bi doygunluk oluyor. Fazla yiyemiyorum. Şu virüs bitse de bi check up'a girsem diye düşündüm şimdi

Sen bi özel
Anlattığım belirtilere göre söyledi doktor. Zaten sonra kendisi de dedi kardiyolojik muayeneyi tekrarlayın diye
Ozaman gidin aklinizdada şüphe kalmasın

Gidin o zaman doktora aklinizda suphe kalmasin, gastroya ya da ichastaliklarina gittiniz mi?

Gidin o zaman doktora aklinizda suphe kalmasin, gastroya ya da ichastaliklarina gittiniz mi?

Hayır genel cerraha gitmiştim endoskopi yapalım dedi onu da yaptıramadım. Sonra araya virüs girdi derken gitmedim hastaneye. Ortalık biraz daha durulsa da komple bi check up yaptırıyım en iyisi. Şimdi buraya yazınca aklıma geldi

bütün yorumları okumadım ama şey tavsiye edeceğim. bu sünger kulak tıkaçlrı var ya turuncu, onlardan alın bir tane, yatarken takın. insan kalbinin sesini duymaktan uyuyamıyor. belki içinizi rahatlatır

Sen bi özel

Ozaman gidin aklinizdada şüphe kalmasın
Stereskop mu var evinizde de kalp atisinisi
evinuzde stereskopmu var ki kalp atışını dinleyeceksin. Endeskopi yaptirmamissiniz dr yerine bütün tanımları koymussunuz kendinize.piskolojik bi durum sizinkisi. Yinede geçmiş olsun

Valla bunu da hissediyorum inanmazsın göğsümde bi doygunluk oluyor. Fazla yiyemiyorum. Şu virüs bitse de bi check up'a girsem diye düşündüm şimdi
röntgen çektirin. ya da tekrar ultrason çektirin. çok zor değil ki midenin nerede olduğunu tespit etmek. bu kadar doktor doktor gezmek falan çok saçma geldi sanki 1500 lerde yaşıyoruz da midenin yerini bulamıyorlar

Doktor steteskopla dinlediği zaman, göğsünüze steteskop değdiği zaman kalp atışınızı hissedersiniz ya ben artık hissedemiyorum. Normalde hissederdim. Benim için normal bi durum değil. Ama genel cerrahla görüştüğümde endoskopiyle net teşhis konmaması konusunda haklısınız. Psikolojik diyelim ama psikologta çare bulamıyor ama teşekkür ederim

Biz küçükken erkek kuzenlerimizden biri pikniğe gittiğimiz yerde suya atlamıştı ve çıktığında kalbim taşa değdi diyerek ağlamıştı ondan sonra bütün kuzenler onu görünce kalbim taşa değdi diyorduk o çok emindi kalbinin taşa değdiğinden aynı sizin midenizin ultrason aleti bastırınca kalbinizin önüne geçtiği gibi...

yediklerinizin içinde zeytinyağlı ekmek içi gibi kaygan ve tok bir yiyecek var idiyse ben olsam 1 gün daha bekler sonra bir sağlık çalışanına danışırdım en azından. ama sadece tahriş etmiş ve siz bu tahrişi de hissediyor olabilirsiniz. birkaç saat unutup aklınıza hiç getirmemeyi başarabiliyorsanız psikolojik bence. ama ister istemez her yutkunuşta hissediyorsanız biraz zeytinyağına abanabilirsiniz.

Gastroenteroloji bölümüne muayene olmalısınız. Dedikleriniz imkansız şeyler değil. Olabilir. Böyle bir durumda cerrahi müdahale gerekebilir. Yalnız sizinki hafif dereceli bir durum olabilir. Yoksa, şimdiye kadar size çok daha fazla sıkıntı verir ve ameliyat olmak zorunda kaldırdınız muhtemelen diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…