Evet piskolojik benceYa madem psikolojik bir konu var, bende kendi sıkıntımı sorucam kızlar bana da yardımcı olun. Bence bu konu psikolojik bu arada.
Dun gece cılek yerken yaprakları temızlemıstım ama ufak bir yaprakta yuttum cılekle birlikte.. Ondan sonra Bı suru sey yedım ıctım, uyudum uyandım.
Ama o takılmış hissi gecmedı, sankı yaprak bogazımda kalmıs gıbı gıcık tutuyor beni ogurme hissi geliyor.
Sızce benim yasadıgım durum da psikolojik midir kızlar? Yoksa ufak yaprak bogazımda takılı kalmıs mıdır?
Psikologlara anlatınca da bir doktorla görüştünüz mü diyorlar:) ayrıca midem kafasına göre ordan oraya gitti demiyorum. Mide fıtığında zaten midenin bir kısmı diyaframdan çıkıp göğüs kafesine geçmiş oluyor anatomik yapı zaten bozulmuş oluyor. Ama ben zayıf olduğum için maalesef böyle bir durum oldu
ay öyle saçma şey olur mu Allah aşkına bence sizin psikiyatriye gitmeniz lazım, kronik kalp hastasıyım ekoyla organ yer değiştirseydi benim iç organlarım puzzle a dönmüştü.internetten muayeneymiş teşhismiş yapmayın öyle şeyler
İkisi de olabilir, ekmek yiyin biraz, yapisan seyleri genelde alip goturur diyorlar. Gecmezse psikolojiktir, 1-2 gune o da gecer umarim, gecmis olsunYa madem psikolojik bir konu var, bende kendi sıkıntımı sorucam kızlar bana da yardımcı olun. Bence bu konu psikolojik bu arada.
Dun gece cılek yerken yaprakları temızlemıstım ama ufak bir yaprakta yuttum cılekle birlikte.. Ondan sonra Bı suru sey yedım ıctım, uyudum uyandım.
Ama o takılmış hissi gecmedı, sankı yaprak bogazımda kalmıs gıbı gıcık tutuyor beni ogurme hissi geliyor.
Sızce benim yasadıgım durum da psikolojik midir kızlar? Yoksa ufak yaprak bogazımda takılı kalmıs mıdır?
Efora girmeden holter takmadan Egk çekmeden nasıl ritim bozukluğu teşhisi koydu anlamadım. Belki anlattiginiz kadariyla söylemiştir özel bir hastaneye gidin bence ritim bozukluğu heyecanlandiginizda strese girdiginiz de çok yorgun olduğunuzda çarpıntı yapar korkulacak bi durum yok saniyelikdir
Ablacim alakasi yok, diyafram koskoca bir kas, bir organ bir kasin ustunden nasil atlayabilir ?? Sizin icin google yaptim zaten fitigin dediginizle alakasi yok. Buyrun fitik bu:
Mideyi yemek borusuna bağlayan üst kısımda bulunan kasların erimesi sonucu midenin yemek borusuna sarkmasıyla oluşur. Midenin üst kısmında bulunan kasların genişlemeye ve zayıflamaya yatkın olması değişik tetikleyicilerle birlikte mide fıtığına neden olur.
Siz boyle bir teshisi kendinize nasil koydunuz ayrica, doktor degilsiniz, ultrason okumayi bilmiyorsunuz ne diyeyim bilemedim.
Psikiyatriye gorunmelisiniz acilen, Su soylediklerinizi uzman bir doktora soylerseniz zaten sizi hemen psikiyatriye yonlendirir.
Yani şimdi çok yemek yeyince kalbinizin orası mi şişiyor. Yer değiştirince oyle olması gerekir demi. Ilginç gerçektenmr cektirdiniz mi orada daha detaylı yer değişikliğini görürler galiba. Geçmiş olsun ne diyim
Sen bi özelPsikologlara anlattıgımda da o da bir doktorla görüştünüz mü diyor. Sonra bir kardiyologa söyledim. O da muhtemelen mide fıtığınız cok önceden mevcuttu ama işlem sonrası boyle bi durum olması ilginç dedi. Sonra da kardiyolojik muayeneyi tekrarlamanızda fayda var ve mide fitigi mediastinal bası mı ne diyolarmış tıp diliyle, ondan dolayı kalbin konumunu degistirebilir, gogus tomografi cekip yeni anatomik yerlerine bakılabilir dedi. İnan elimde adamın yazdigi yazı duruyor hala. Baska kardiyologa anlatıyorum o da baska sey diyor benim kafam allak bullak olmuş durumda. Belki kulaga mantıksız geliyor ama durum bu
Ozaman gidin aklinizdada şüphe kalmasınAnlattığım belirtilere göre söyledi doktor. Zaten sonra kendisi de dedi kardiyolojik muayeneyi tekrarlayın diye
Kuzum normal bir doktora mide fıtığını sorsan o da söyler midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıyor ve sol göğüs kafesine geçiyor mide fıtığında diye. Bizzat genel cerrah öyle diyor. Internet üzerinden bul bir doktor sor bak. Ben normal doktoru bıraktım artık dediğin gibi psikologlara da soruyorum. Onların da kafası bulanıyor anlattığım hikayeye göre, normal bir doktorla görüştünüz mü diyorlar
Gidin o zaman doktora aklinizda suphe kalmasin, gastroya ya da ichastaliklarina gittiniz mi?
Stereskop mu var evinizde de kalp atisinisiSen bi özel
Ozaman gidin aklinizdada şüphe kalmasın
evinuzde stereskopmu var ki kalp atışını dinleyeceksin. Endeskopi yaptirmamissiniz dr yerine bütün tanımları koymussunuz kendinize.piskolojik bi durum sizinkisi. Yinede geçmiş olsunHayır genel cerraha gitmiştim endoskopi yapalım dedi onu da yaptıramadım. Sonra araya virüs girdi derken gitmedim hastaneye. Ortalık biraz daha durulsa da komple bi check up yaptırıyım en iyisi. Şimdi buraya yazınca aklıma geldi
röntgen çektirin. ya da tekrar ultrason çektirin. çok zor değil ki midenin nerede olduğunu tespit etmek. bu kadar doktor doktor gezmek falan çok saçma geldi sanki 1500 lerde yaşıyoruz da midenin yerini bulamıyorlarValla bunu da hissediyorum inanmazsın göğsümde bi doygunluk oluyor. Fazla yiyemiyorum. Şu virüs bitse de bi check up'a girsem diye düşündüm şimdi
Stereskop mu var evinizde de kalp atisinisi
evinuzde stereskopmu var ki kalp atışını dinleyeceksin. Endeskopi yaptirmamissiniz dr yerine bütün tanımları koymussunuz kendinize.piskolojik bi durum sizinkisi. Yinede geçmiş olsun
Biz küçükken erkek kuzenlerimizden biri pikniğe gittiğimiz yerde suya atlamıştı ve çıktığında kalbim taşa değdi diyerek ağlamıştı ondan sonra bütün kuzenler onu görünce kalbim taşa değdi diyorduk o çok emindi kalbinin taşa değdiğinden aynı sizin midenizin ultrason aleti bastırınca kalbinizin önüne geçtiği gibi...Hepinize selam. 1 sene önce eko cektirdim bazılarınız biliyorsunuzdur ve mide fıtığı başlangıcında olduğum için doktor ultrasonu tüm gücüyle bastırınca ben de zayıf olduğum için mideyi kalbimin önüne getirdi. İşlemden 1 hafta sonra damarım ve kalbim seğirmeye başladı. Kalbimin vücudumu sarsmasıyla uyandım. Ve efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamadım bu vücudumu sarsma durumu ayakta durduğum bir pozisyonda da oldu. İnternet üzerinden doktorlara bunu anlattığımda acaba ritm bozukluğunuz mu var acaba psikolojik mi diye bi sürü teşhis duydum. Kalp sesimi duyamama durumum dengemi iyice bozdu. Bu olaydan birkaç ay sonra sürekli başım dönmeye başladı. Resmen kafamı yattığım yerden kaldıramıyordum. Yürürken yerçekimini hissedememeye başladım. Dahiliye nörolojiye yönlendirdi. Nörolog muayene ettikten sonra kardiyolojiye git dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Zaten kalp sesimi duyamamaktan bu hale gelmişim diye düşünürken kadına yaşadıklarımı anlatmadığım halde beni kardiyolojiye yönlendirdi. Ve ben hala efor sarf edemiyorum kalp sesimi eskisi gibi duyamadığım için. Midem kalbimin önünden çekilse çok rahatlayacağım ama kimse derdime derman olamadı henüz. Bir doktor steteskopla dinledi heyecanlı mısın dedi ve ben asla heyecanlı değildim. Çünkü kalp sesimi duyamıyorum. Midem kalbimin önüne geldi damarımda da seğirme oluyor. Normalde asla olmaz. Şimdi size soruyorum ben bu mağduriyetle ne yapacağım ?!
Ya madem psikolojik bir konu var, bende kendi sıkıntımı sorucam kızlar bana da yardımcı olun. Bence bu konu psikolojik bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?