- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
Bunun teshisini kim koydu ?Mide fıtığında midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyormuş. Ben de zayıf olduğum için göğüs kafesinde uygun yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Psikologlara da anlattığımda bir doktorla görüştünüz mü diyorlar:) ben ne yapıyım şimdi?
Size yanıt verebilecek biri ancak Dr bir üyedir.O kadar telaşlısiniz ki cümlelerinin toparlayamamissiniz.
Siz doktorun dediğini kabul etmiyor,tıbba güvenmiyorsanız buradaki üyelerden nasıl bir cevap bekliyorsunuz gerçekten anlamadım ...
Konu baya korkunç geldi bana.Neyse Allah şifa versin.
Kalp sesinizi duyup ne yapacaksınız ? O kalp atmasaydi şu an o satırları yazamazdiniz.Nokta
Ritim bozuklugu dogustan bende var ama hiç sizin anlattığınız gibi bir durumla karşılaşmadım. Siz ilk önce bi pisikatriye gidin piskolojik olabilir kendinizi çok dinliyorsaniz..Cok teşekkür ederim. İnanın doktorlar da öyle söylüyor. Çok ilginç bi durum diye ama hala çare bulan biri olmadı
Ama siz şimdi de fıtık diyorsunuz, fıtık anlık bir mesele değil ki. Geçmişi var, süreci var, vücuttaki etkileri anlık bir baskıyla aynı olabilir mi? Doktor değilim bilemem tabi. Ultrason çekildiniz mi peki- yani bu organlarım yer değiştirdi diye düşünmenizden sonra? Yapısal bir bozukluk oluştuysa, bunu sizin tahminleriniz değil, doktor ortaya çıkarabilir neticede.Mide fıtığında midenin bir kısmı diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyormuş. Ben de zayıf olduğum için göğüs kafesinde uygun yer bulamayıp kalbimin önüne geldi. Psikologlara da anlattığımda bir doktorla görüştünüz mü diyorlar:) ben ne yapıyım şimdi?
Ultrasonu bastırınca midem kalbimin önüne geçti dedin ya kardeş ben gerçekten doktor teşhisi sandım bu nasıl iş be diye sorguluyordum ki senin teşhismişallah canını almasın çok güldürdün allah da seni güldürsün inşallah tez vakitte şifanı bulursun senin için dua edeceğim.
Ritim bozuklugu dogustan bende var ama hiç sizin anlattığınız gibi bir durumla karşılaşmadım. Siz ilk önce bi pisikatriye gidin piskolojik olabilir kendinizi çok dinliyorsaniz..
Mideniz nasıl kalbinizin önüne gelebiliyor?
Bi güç uygulamayla organlarımız yer değiştirebiliyor mu?
Ben bir kere bisikletle merdivenlerden yuvarlanmıştım, o zaman benimde bağırsaklarımın ağzımdan çıkması gerekiyordu.
Bence bir psikoloğa gidin.
Ayrıca kalp sesini duyamamayı takıntı yapmışsınız, bende çoğu zaman duyamıyorum, bu atmıyor demek değil.
Ablacim o soylediginiz tibben mumkun degil, sizin kuruntunuz.
Icorganlar yag dokusuyla sarili, mide de bagirsaklara, pankreasa, karacigere bu yoldan yapistirilmis gibi dusunulebilir bir organ. Midenin yerini degistirebilseniz karacigeriniz yag dokusundan cikip oynar, bagirsaklariniz dokulur, olursunuz.
Psikiyatriye gorunmelisiniz.
Mide fıtığında olay asla dediğiniz gibi olmuyor kuzum, size tavsiyem psikiyatr uzmanına görünmeniz, psikolojik açıdan yormuş gibisiniz kendinizi :) geçmiş olsunBunu anlatamıyorum işte :) mide durduk yere tabi ki ordan oraya geçmiyor. Mide fıtığında mide, diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyor ama ben zayıf olduğum için böyle bi durum yaşandı maalesef. Yani zayıflıktan oldu.
Ya böyle birşey mümkün mü sizce?Bunu anlatamıyorum işte :) mide durduk yere tabi ki ordan oraya geçmiyor. Mide fıtığında mide, diyaframdan yukarı çıkıp sol göğüs kafesine geçiyor ama ben zayıf olduğum için böyle bi durum yaşandı maalesef. Yani zayıflıktan oldu.
Efora girmeden holter takmadan Egk çekmeden nasıl ritim bozukluğu teşhisi koydu anlamadım. Belki anlattiginiz kadariyla söylemiştir özel bir hastaneye gidin bence ritim bozukluğu heyecanlandiginizda strese girdiginiz de çok yorgun olduğunuzda çarpıntı yapar korkulacak bi durum yok saniyelikdirKardiyolog dedi bana ritm bozukluğunuz olabilir diye bu belirtilere göre. Sonra ben mide fıtığından bahsedince genel cerrahla görüşün eğer o tekrar gerekli görürse tekrar kardiyologa yönlendirir sizi dedi. Sizde ne sorun oluyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?