- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
Merhaba. 1 yıllık evliyim. Ama bu bir yılda o kadar çok şey yaşadım ki çok yoruldum. Eşim o kadar değişti ki bazen tanıyamıyorum. Eşim bekar gibi yaşamaya arkadaşlarıyla planlar bana gelince yok demeler yorulmalar. Ben karışmaya başlayınca beni kısıtlıyorsa karışma rahat bırak demeler. Yaptığım şeyleri beğenmemeler. Yaptığım ev işlerine yardım etmez. Yaptıklarıma da ne yapıyorsun sanki demeler. Çalışıyorum ama evime hep baktım. Kendime de. Süslenip sofralar hazırladım. Süprizler yaptım. Rakı balık sofraları hazirladim. Ama eşim sürekli plan yaptığı için kendiyle. Bunlara zaman bile kalmadı. Yalnız kalmaya başladım. Herşeyi tek yapmaya başladım. Eşimle konuştum defalarca. Anlamadı. Ayrılalım dedim. Biz mutluyuz dedi. Artık Artık kabullendim eşim böyle. 3 gün önce eşimin gece telefonunu karıştırırken bir kızın ınstagram hesabını bazı sitelerin kadınların ekran görüntüsünü almış. Videolar izlemiş. O kadar kırıldım ki kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Ertesi gün konuşmadım. İşteyken aradı. Anlattım. Evde konuştuk. Kabul etmiyor. Ben kendisiyle ilgilenmiyormuşum. Kendi halimdeymişim. Madem ilgilenmiyormuşum. Neden karışmaya çalışıyormuşum. Kadınlık yapamıyormuşum. Dışarıda kendime bakiyormusum evde artik bakmıyormuşum. Böyle olursa beni aldatırmış. Zamanında sende bana böyleydin. Ben yanlızlığa alıştırdın. Ben sana söyledim bunları. Ama asla kabul etmiyor. Eşimden öyle soğudum ki. Dokunsa canım yanıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum?
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.
Son düzenleme: