• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım inanın bilmiyorum?

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
30
Merhaba. 1 yıllık evliyim. Ama bu bir yılda o kadar çok şey yaşadım ki çok yoruldum. Eşim o kadar değişti ki bazen tanıyamıyorum. Eşim bekar gibi yaşamaya arkadaşlarıyla planlar bana gelince yok demeler yorulmalar. Ben karışmaya başlayınca beni kısıtlıyorsa karışma rahat bırak demeler. Yaptığım şeyleri beğenmemeler. Yaptığım ev işlerine yardım etmez. Yaptıklarıma da ne yapıyorsun sanki demeler. Çalışıyorum ama evime hep baktım. Kendime de. Süslenip sofralar hazırladım. Süprizler yaptım. Rakı balık sofraları hazirladim. Ama eşim sürekli plan yaptığı için kendiyle. Bunlara zaman bile kalmadı. Yalnız kalmaya başladım. Herşeyi tek yapmaya başladım. Eşimle konuştum defalarca. Anlamadı. Ayrılalım dedim. Biz mutluyuz dedi. Artık Artık kabullendim eşim böyle. 3 gün önce eşimin gece telefonunu karıştırırken bir kızın ınstagram hesabını bazı sitelerin kadınların ekran görüntüsünü almış. Videolar izlemiş. O kadar kırıldım ki kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Ertesi gün konuşmadım. İşteyken aradı. Anlattım. Evde konuştuk. Kabul etmiyor. Ben kendisiyle ilgilenmiyormuşum. Kendi halimdeymişim. Madem ilgilenmiyormuşum. Neden karışmaya çalışıyormuşum. Kadınlık yapamıyormuşum. Dışarıda kendime bakiyormusum evde artik bakmıyormuşum. Böyle olursa beni aldatırmış. Zamanında sende bana böyleydin. Ben yanlızlığa alıştırdın. Ben sana söyledim bunları. Ama asla kabul etmiyor. Eşimden öyle soğudum ki. Dokunsa canım yanıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum?
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.

Son düzenleme:
Evliliğe karakteri yeterli. Değil sürt mek istiyor burnu.avukat ile gizli görüş anlat derdini.adam serserilige vurmuş işi bence sen fazlasin ona o yuzden suçluyor.keske kanıtlarını kaydetseydin.

Minareyi çalan eş kişisi kılıfı hazırlayamamış
Dik durun tavır ceza yaptırım ne gerekiyorsa onu yapın kabul edilebilir değil bu şekilde düzelmesi lazım yanlısnıı anlaması lazım

o kendine bakıyor mu? sizinle ilgileniyor mu? tehdit nedir ya aldatırım nedir... asıl sizin onu aldatmadığınıza dua etsin o. bu erkeklerdeki aldatma çabası ne kadar normal ya siz böyle giderse aldatırım seni deseydiniz neler olurdu acaba?

Ben kolay kolay boşan demem kimseye ama şu nedenle aldatmaya hakkım olur zihniyetinde olan bir insan ile aynı yöne dahi bakma kardeşim. Aldatmanın bahanesi sebebimi olurmuş!!!

Affedip devam edersen o da devam eder ki zaten ona gore o hakli ve normal buluyor. Cocugun da yokmus. Iyi dusun...

Merhaba. 1 yıllık evliyim. Ama bu bir yılda o kadar çok şey yaşadım ki çok yoruldum. Eşim o kadar değişti ki bazen tanıyamıyorum. Eşim bekar gibi yaşamaya arkadaşlarıyla planlar bana gelince yok demeler yorulmalar. Ben karışmaya başlayınca beni kısıtlıyorsa karışma rahat bırak demeler. Yaptığım şeyleri beğenmemeler. Yaptığım ev işlerine yardım etmez. Yaptıklarıma da ne yapıyorsun sanki demeler. Çalışıyorum ama evime hep baktım. Kendime de. Süslenip sofralar hazırladım. Süprizler yaptım. Rakı balık sofraları hazirladim. Ama eşim sürekli plan yaptığı için kendiyle. Bunlara zaman bile kalmadı. Yalnız kalmaya başladım. Herşeyi tek yapmaya başladım. Eşimle konuştum defalarca. Anlamadı. Ayrılalım dedim. Biz mutluyuz dedi. Artık Artık kabullendim eşim böyle. 3 gün önce eşimin gece telefonunu karıştırırken bir kızın ınstagram hesabını bazı sitelerin kadınların ekran görüntüsünü almış. Videolar izlemiş. O kadar kırıldım ki kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Ertesi gün konuşmadım. İşteyken aradı. Anlattım. Evde konuştuk. Kabul etmiyor. Ben kendisiyle ilgilenmiyormuşum. Kendi halimdeymişim. Madem ilgilenmiyormuşum. Neden karışmaya çalışıyormuşum. Kadınlık yapamıyormuşum. Dışarıda kendime bakiyormusum evde artik bakmıyormuşum. Böyle olursa beni aldatırmış. Zamanında sende bana böyleydin. Ben yanlızlığa alıştırdın. Ben sana söyledim bunları. Ama asla kabul etmiyor. Eşimden öyle soğudum ki. Dokunsa canım yanıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum?
Sabahtan beri mesajlar attım. Hâlâ kendini savunuyor. Ve bana konuşmadan sonra birşey değişti mi? Karar ver diyor? Bende akşam eve gelince konuşalım dedim.
Eger aldatmadigini iddia ediyorsa bile, konusmalarina bakarsak aldatacagi kesin. Neden böyle bir adamla ömür geciresiniz?

Canım henüz geç kalmış sayılmazsın, zaten sende demişsin bu böyle diye, eşinde hatalarını kabullenmiyor üstelik böyle giderse aldatırım bile demiş, heran aldatılacak korkusuyla yaşamaktansa boşa gitsin... bak ben 8 buçuk yıllık evliliğimi bitiriyorum, elbetteki çok zor süreçler ama geleceğimdeki kafa rahatlığım ve huzurum için boşanmalıyım...
bana sorarsan sende evliliğini ve boşanmış olarak geleceğini teraziye koyup hangisinde kendini daha mutlu, huzurlu hissediyorsan ona göre kararını ver...

Eve geldi konuştuk. Kararın ne dedi. Bende bir tarafım çabala derken bir tarafım bitir diyor dedim. Karar senin dedim. Olmuyor ayrılalım dedi. Tamam diyip çıkıp annemlere geldim. Anneme anlattım. Sağolsun yanımdalar. Aradı beyfendi. Tamam gel diyor. Suratına kapattım.

Eve geldi konuştuk. Kararın ne dedi. Bende bir tarafım çabala derken bir tarafım bitir diyor dedim. Karar senin dedim. Olmuyor ayrılalım dedi. Tamam diyip çıkıp annemlere geldim. Anneme anlattım. Sağolsun yanımdalar. Aradı beyfendi. Tamam gel diyor. Suratına kapattım.
Şey...
Şu erkeklerin ne kullandığını anlayan var mı hepsi birbirinden beter... Sakın gitmeyin.

Boşanıp kurtulun şu adamdan

o size git demiş gıtmişsıniz ona sormadan gıtmelıydınız şimdi de gel diyor inşallah geri donmezsınız o gel dedi diye

Back
X