Ne yapabilirim?

E

EU1

Ziyaretçi
Yaklaşık 2 aydır biriyle konuşuyorum.Normalde 3 yıldır tanıyorum.Kişilik olarak çok beğendiğim biri.% aydır benimle konuşmak istiyordu 2 aydır konuşuyoruz işte.Ama askerlik sorunu çıktı.Kafası karışık.Ailesine durumu açıp bi söz yapıp gitmek istiyor.Ama açamıyor.Çünkü kararsız.Bir yandan da eğer söz olmazsa beni böyle bırakıp gidemediğini söylüyor.Ayak bağı olmak istemediğini,ya bu süreç içinde karşıma daha da iyi birinin çıkabileceğini düşündüğünü,sonra pişman olmamamı istediğini söylüyor.kafası karışık ben ne diyebilirim ona bilemiyorum.Benimde kafam karıştı.iki gündür bu sorun deli etti beni ya.:KK43::KK43::KK43::KK43::çok üzgünüm:

Canım konuyu keşke bir derdim var bölümüne açsaydın...

bence kararsızlık olmaz aşkta.
ya siyahdır ya beyaz, ortası yok bunun.
seviyorsa veya seviyorsan seviyorsundur.
saçmalık ayak bağı olmaklar felan.

eğer bilgileriniz doğruysa lisede öğrencisiniz o yüzden söz gibi şeyler için acele etmemenizi öneririm. kısmetse o kişi zaten değil askere finlandiyaya gidip gelse yine olur...

canım 2 aydır birşeyler paylaşıyorsunuz ama 3 yıldır tanıyorsun... onu yeterince iyi tanıyormusun ?
askerlik öncesi - anı ve sonrası ile her ikiniz için de zor bir süreç olacak... bunu sakın unutma... bence söz için de bu kadar acele etmeyin... zaten ailesine açamıyormuş... ama kendisinin dile getirmesi niyetinin ciddi olduğunu gösteriyor... yine de bence bu süreçte ona destek ol eğer aranızda güçlü bağlar varsa...

2 aylık ilişkimle ben de askere sevgilimi gönderdim... her anı çok zordu.. yaşadığım her acıyı askerliğe bağladım... görmem gerekenleri hep erteledim... ama çoğu beni üzen şey askerlikten değilmiş... bunların ayrımına varabilecek durumda olman gerek söz gibi ciddi bir durum için...

bence ikiniz de iyi düşünün... hayırlısı olsun :)

canım onu yeterınce tanıyormusn..
3 yıldır tanıdığını söylüyorsun..
bu bıle yeterli degıl ..çünkü sen 3 yıldır onu bir arkadaş olarak tanıyordun..ama o nasıl bir sevgılı nasıl bır koca olur bu yönden henuz tanımıyorsun...
tahmınımce yaşınızda küçük...
ayrıca askerlık erkekerı de değiştirir..
bu zaman zarfında 2 ay kadar tanıdığın biriyle ben söz kesmezdim...
ayrıca bak hala kafası karışık olduğuna göre demekkı düşüncelerınde net degıl..
ayrıca erkek arkadaşınızın düşüncesi hiç hoşuma gitmedi...
ne demek daha ıyı bırı çıkarsa...
gerçekten seven bır insan bu şekılde düşünmez aklının ucuna bile getirmez..

yapmanız gereken söz yapmadan arkadaşınız askere gidecek oda sizde duygularınızı tartıp bir karara varacaksınız.araya özlem girecek sonra asker yolu bekleyen birsürü genç kız var.niye onun yokluğunda başkasını bulacaksınız.böyle birşey olursa zaten ilişkimiz yeteri kadar sağlam değilmiş der yeni bir yol çizersin.erkek arkadaşın mantıklı biri sanırım.onu istiyorsan.gözün arkada kalmadan askere gidebilirsin.sözede gerek yok.deyip.kendinizi bu süreçte çok iyi gözlemleyin.sonra şüphelerin olmadığı mis gibi bir ilişki yaşayına.s.

En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir.

Bence oldu bittiye getirme.. Bu işler 2-3 ayla olacak birşey değil. O seni düşündüğünü söylüyor ama duygularından ve kendinden emin olmadan böyle bişey yapma bence.

Herşey olacağına varır

X