- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Beni şuam çok korkuttunuz benimde aynı şekilde hiçç istemeden oldu çok yorgun ve bitkin olduğum için hiç istemiyordum rabbim sğalık versin herkesin evladına tabiki . Ama evet çok zor yorucu. Benim kızımda kolikti ve huzursuz bi çocktu bebekken. Kucağımsa oturup eline oyuncak verip durduğunu hiç hatırlamam. Nereye gidersem kucağımda bir oraya bir buraya ayakta bakındırarak durdum. Ta ki yürüyene kdar. Herkeste der zor büyüttün diye.Benim ikinci hamileligim de ayni oyle oldu. Buyuk oglum 15 aylıktı hamile kaldığımda. Allah biliyor, asla istemiyordum. Ilk gebeligimde cok ugrastik. Esim onun rahatlığıyla rahat davrandi ve bir korunmasiz ilişkiyle hamile kaldim. Belki de onu sucladigim icin boyleyim. Ona yapamam, kaldiramam, dikkatli olalim dediğim halde sonuc bu oldu. Nitekim yapamiyorum da. Çocuklarımı cok seviyorum, onlar icin olurum. Ama bu durum cok farkli. Buyuk oglum kolik bir bebekti. Onun enkazindan kalkamadan ikinci bebek geldi ve ben çöktüm sanirim.
Anlasalar tamam konusta istemesende istiyormus gibi yap ara sira olmaz miBu cumlenin altinda yatan anlamları gormek gerek. Birisi sizi istemediginiz birseye zorlasa siz ne tepki verirsiniz. Israr etmemesi konusunda daha once konustugun halde
Niye tek derdimiz adamları tatmin etmek çünkü dimi aman ha küserler kadin 2 cocukla yattığı yeri zor buluyor ama sürekli kocasını memnun etsin başka isimiz yok.Anlasalar tamam konusta istemesende istiyormus gibi yap ara sira olmaz mi
Amac sadece erkegin istekleri deil ki boyle boyle isinir belkiNiye tek derdimiz adamları tatmin etmek çünkü dimi aman ha küserler kadin 2 cocukla yattığı yeri zor buluyor ama sürekli kocasını memnun etsin başka isimiz yok.
Bunu sex e çok düşkün olan bir kadın olarak yazıyorum
Kadın soğumuş değil yorgun sadeceAmac sadece erkegin istekleri deil ki boyle boyle isinir belki
Yorgunlukta varKadın soğumuş değil yorgun sadece
Yaklaşık 4-5 aydır eşimle yaklaşamıyoruz bir de yarın doğum var 40 gün lohusa.O yüzden empati yapamadım sizinle kusura bakmayınAslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
5 gun ara verdik. Dun ben gittim, her sey yolundaydi. Ara vermem gerekiyormus demekkiYaklaşık 4-5 aydır eşimle yaklaşamıyoruz bir de yarın doğum var 40 gün lohusa.O yüzden empati yapamadım sizinle kusura bakmayınBence yaşayın çok güzel bir şey
5 gun ara verdik. Dun ben gittim, her sey yolundaydi. Ara vermem gerekiyormus demekki
İşe yarıyor mu bu krem?Oglum emdi uyudu esim balkonda isi var kizim annemgil de
Sıkılastirici krem kullaniyorum sabah dus alip surmemis olsam esimi cagiracagimda
Önce kactim yakaladi uyuma numarasi yaptım umrunda olmadi egilip kalkarken dikkat ettim hallenecek bir bahane buldu ve sonuç simdi o kaçıyorAslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
Fazla spor yapamadim su icmem de azaldi pazartesiden itibaren asilacagim insAllah o zaman haber veririmİşe yarıyor mu bu krem?
Bu durum bende de vardı. Çocuğum henüz yok ama işim çok ağır ve yorucu. Keza eşimin de öyle. Adam hep yorgun bitik halde eve geliyor. Böyle olunca da o durgun cinsel hayat alışkanlık mı oluyor nedir
Yalnız yorgunluğa değil ama isteksizliğime çözüm olarak instagram’da bir kadının kendi üretimi olan bitkisel buhar banyosundan aldım. Hem diğer rahatsızlıklarım hem de isteksizlik için iyi geldiğini öğrendim. Buhar banyosundan sonra isteksizlik baya baya yok oldu. Tabi düzenli kullanımda etkisi devam ediyor bence.
Bir de kegel egzersizi yapmalıyız.
Vakit yaratın bir şekilde ve deneyin derim