Ne sıklıkla olmali?

Beni şuam çok korkuttunuz benimde aynı şekilde hiçç istemeden oldu çok yorgun ve bitkin olduğum için hiç istemiyordum rabbim sğalık versin herkesin evladına tabiki . Ama evet çok zor yorucu. Benim kızımda kolikti ve huzursuz bi çocktu bebekken. Kucağımsa oturup eline oyuncak verip durduğunu hiç hatırlamam. Nereye gidersem kucağımda bir oraya bir buraya ayakta bakındırarak durdum. Ta ki yürüyene kdar. Herkeste der zor büyüttün diye.
bunlar bi süreç ,kendinizi bi toplayın herşey düzelir inşallah

Anlasalar tamam konusta istemesende istiyormus gibi yap ara sira olmaz mi
Niye tek derdimiz adamları tatmin etmek çünkü dimi aman ha küserler kadin 2 cocukla yattığı yeri zor buluyor ama sürekli kocasını memnun etsin başka isimiz yok.
Bunu sex e çok düşkün olan bir kadın olarak yazıyorum

İsim gereği 3 gün kendi evimde 4 gün il dışındayim. Çok değişkenlik gösteriyor bu yüzden. Genelde benden kaynaklı. Yani bazen ard arda olurken bazen günlerce olmayabiliyor.cinsellik konusunu kafaya takmayın hanımlar. Hayat bundan ibaret değildir. Karşılıklı istek ve anlayış ne kadar gerektiriyorsa o kadar olur.

Amac sadece erkegin istekleri deil ki boyle boyle isinir belki

Yaklaşık 4-5 aydır eşimle yaklaşamıyoruz bir de yarın doğum var 40 gün lohusa.O yüzden empati yapamadım sizinle kusura bakmayın Bence yaşayın çok güzel bir şey

Üniversite zamanında tanışmıştım eşimle. O zamanlar yaz okulunda günde 3 kereydi. 4'ü çok zorladık ama olmadı.
Şimdi ise evliyiz ayda max 7 kere

Önce kactim yakaladi uyuma numarasi yaptım umrunda olmadi egilip kalkarken dikkat ettim hallenecek bir bahane buldu ve sonuç simdi o kaçıyorİlla bir çözüm istiyorsan yor onu cok yor

Bu durum bende de vardı. Çocuğum henüz yok ama işim çok ağır ve yorucu. Keza eşimin de öyle. Adam hep yorgun bitik halde eve geliyor. Böyle olunca da o durgun cinsel hayat alışkanlık mı oluyor nedir
Yalnız yorgunluğa değil ama isteksizliğime çözüm olarak instagram’da bir kadının kendi üretimi olan bitkisel buhar banyosundan aldım. Hem diğer rahatsızlıklarım hem de isteksizlik için iyi geldiğini öğrendim. Buhar banyosundan sonra isteksizlik baya baya yok oldu. Tabi düzenli kullanımda etkisi devam ediyor bence.
Bir de kegel egzersizi yapmalıyız.
Vakit yaratın bir şekilde ve deneyin derim

İyi akşamlar. Bu buhar banyosunu hangi sayfadan aldınız özelden yazabilir misiniz acab?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…