Mesajınızı okurken şuna takıldım, siz yatağa girip eşinize “yapmak istiyorsan yap” demeniz çok sağlıklı gelmedi. Yani sevişmek “gel yap” demekle yapılmaz ki
ben bu sözden şöyle bir sahne canlandırdım gözümde.Yataktaki karısının üstüne zıplayan ve 5 dk da işini bitirip kalkan bir adam. Haliyle kimse istemez bunu. hele tüm gün yorulan bir kadın sadece kocasını tatmin etmek için bunu yapmamalı zaten.
Cinsel hayatınız sadece yatakta geçen “yapacaksan yap” sözüyle başlayan ve erkeğin boşalmasıyla biten birşey olmamalı. Sizin ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor, o sırada sevilen bir kadın oldugunuzu hissetmeniz. Cinsl ilişkiyi başlatan söz “ yapacaksan yap” olmamalı
hoş sözler, tatlı dokunuslar vs olsa eminim tüm günün yorgunlugunu bile hafifletir seks. Düşünün bir, eşiniz bütün gün size sevgi sözleri söylemiş, şefkat göstermiş, öpüp koklamış olsa ve siz uzanırken gelip sizi ne kadar sevdiğini söylese, saçınızı okşasa, ellerinizi öpse. Cinsel objeymişsiniz gibi davranmasa. Nasıl da mutlu ve huzurlu olursunuz. Cinsel terapiye gidilebilir ya da eşinizle beraber bu konudaki videoları izleyebilirsiniz. Ama mutlaka bu konuyu eşinizle konusmalısınız.