- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.160
- 36
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Kv yanimda su an, canli ders yapiyorum butun gün. O esnada ilgileniyor, sonra ben parka falan goturuyorumMaslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine göre zaten şu durumda cinsellik düşünebilmeniz mucize olurdu :)
Uykusuzluk,yorgunluk, sürekli size bağlı 2 küçük çocuk varken kendinizi bile unutursunuz bırakın kocayı.
Anneniz kayınvalideniz gibi çocukların bakımında size destek olabilecek birileri yokmu? Varsa eğer yardım istemekten çekinmeyin kesinlikle siz de biraz dinlenin. En azından 7 saat uyuyun.
Benim çocuk yok ama bazen bende yorgun oluyorum. Ama eşim benden daha çok yorulduğu halde akşam oluyor sabah işe gitmeden ben uyurken tekrar yanaşıyor bazen uyuyormuş gibi yapıyorum ki bıraksın diye ama işe yaramıyor asla. Hayır da diyemem hiç ona. Haftasonu ise günde 3-4 oluyor. Artık isyan ediyorum Allah razı olsun akşama salıyor beni. Birleşme olmuyorsa 1 gün o gün mutlaka elime kuvvet veya başka şeyler oluyor. Duş almaktan bezdumAslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
Resmen iskence sizinki deBenim çocuk yok ama bazen bende yorgun oluyorum. Ama eşim benden daha çok yorulduğu halde akşam oluyor sabah işe gitmeden ben uyurken tekrar yanaşıyor bazen uyuyormuş gibi yapıyorum ki bıraksın diye ama işe yaramıyor asla. Hayır da diyemem hiç ona. Haftasonu ise günde 3-4 oluyor. Artık isyan ediyorum Allah razı olsun akşama salıyor beni. Birleşme olmuyorsa 1 gün o gün mutlaka elime kuvvet veya başka şeyler oluyor. Duş almaktan bezdum
Benim çocuk yok ama bazen bende yorgun oluyorum. Ama eşim benden daha çok yorulduğu halde akşam oluyor sabah işe gitmeden ben uyurken tekrar yanaşıyor bazen uyuyormuş gibi yapıyorum ki bıraksın diye ama işe yaramıyor asla. Hayır da diyemem hiç ona. Haftasonu ise günde 3-4 oluyor. Artık isyan ediyorum Allah razı olsun akşama salıyor beni. Birleşme olmuyorsa 1 gün o gün mutlaka elime kuvvet veya başka şeyler oluyor. Duş almaktan bezdum
E yoruluyorum tabi ama ters değil. Neden çünkü kocama aşığım. Asla hayır diyemem yorulsamdaHem bikiyorum diyorsun hem elime kuvvet diyorsun ikisi biraz ters degil mi
Varsın en büyük derdim bu olsunResmen iskence sizinki de
E yoruluyorum tabi ama ters değil. Neden çünkü kocama aşığım. Asla hayır diyemem yorulsamda
Yok şimdi 1 gün arayı bazen mecbur veriyoruz çünkü üste üste olunca malum acıyor bir süre sonra orası. O zaman birleşme olmuyor. Ama istekli olduğunu bildiğim için elimle ona yardım ediyorumHayir diyememenize birsey demedim canim o olabilir onda sorun yok ama olmadigi zaman kendi kendinize yapmanız tunaf geldi hem bikip hemde yine kendi kendinize yapmamaniz degisik geldi
Yok şimdi 1 gün arayı bazen mecbur veriyoruz çünkü üste üste olunca malum acıyor bir süre sonra orası. O zaman birleşme olmuyor. Ama istekli olduğunu bildiğim için elimle ona yardım ediyorum
Esinizi seksi buluyor musunuz peki hani isteksizlik ondanda kaynakli olabilirAslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
Arkadas hakli sevkiniz kirilmis sankiMesajınızı okurken şuna takıldım, siz yatağa girip eşinize “yapmak istiyorsan yap” demeniz çok sağlıklı gelmedi. Yani sevişmek “gel yap” demekle yapılmaz kiben bu sözden şöyle bir sahne canlandırdım gözümde.Yataktaki karısının üstüne zıplayan ve 5 dk da işini bitirip kalkan bir adam. Haliyle kimse istemez bunu. hele tüm gün yorulan bir kadın sadece kocasını tatmin etmek için bunu yapmamalı zaten.
Cinsel hayatınız sadece yatakta geçen “yapacaksan yap” sözüyle başlayan ve erkeğin boşalmasıyla biten birşey olmamalı. Sizin ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor, o sırada sevilen bir kadın oldugunuzu hissetmeniz. Cinsl ilişkiyi başlatan söz “ yapacaksan yap” olmamalıhoş sözler, tatlı dokunuslar vs olsa eminim tüm günün yorgunlugunu bile hafifletir seks. Düşünün bir, eşiniz bütün gün size sevgi sözleri söylemiş, şefkat göstermiş, öpüp koklamış olsa ve siz uzanırken gelip sizi ne kadar sevdiğini söylese, saçınızı okşasa, ellerinizi öpse. Cinsel objeymişsiniz gibi davranmasa. Nasıl da mutlu ve huzurlu olursunuz. Cinsel terapiye gidilebilir ya da eşinizle beraber bu konudaki videoları izleyebilirsiniz. Ama mutlaka bu konuyu eşinizle konusmalısınız.
Ben sorunun yorgunluktan ve uykusuzluktan kaynaklandigini dusunuyorum. Aslinda esimi istiyorum ama o kadar yorgun hissediyorum ki soyunmaya bile useniyorum.Esinizi seksi buluyor musunuz peki hani isteksizlik ondanda kaynakli olabilir
Esimin gobegi bir ara o kadar buyuduki sarilamiyorduk bile tabi bende hamileyim o zaman iki gobeknen olmuyordu
Oglum 13 aylik eskidende istekliydim simdide sadece kizimin dogumundan sonra oglumun 1 yasina kadar yani 2.5 yil boyunca istesizdim ama simdi oyle mi 15 kilo verince hersey duzeldi
3 gune bir falan olsa daha iyi olabilir sanirim. Ama gece uykumu alamazsam asiri gergin ve sinirli bir insan oluyorum ben. Her sey uykuya bagli bendeHer gün olsun isterim ama sizin ki normal o kadar yoruluyorsunuz
Bu cumlenin altinda yatan anlamları gormek gerek. Birisi sizi istemediginiz birseye zorlasa siz ne tepki verirsiniz. Israr etmemesi konusunda daha once konustugun halde'Ben yatıyorum yapmak istiyorsan gel'
Çok kırıcı bence bu cümle
Benim ikinci hamileligim de ayni oyle oldu. Buyuk oglum 15 aylıktı hamile kaldığımda. Allah biliyor, asla istemiyordum. Ilk gebeligimde cok ugrastik. Esim onun rahatlığıyla rahat davrandi ve bir korunmasiz ilişkiyle hamile kaldim. Belki de onu sucladigim icin boyleyim. Ona yapamam, kaldiramam, dikkatli olalim dediğim halde sonuc bu oldu. Nitekim yapamiyorum da. Çocuklarımı cok seviyorum, onlar icin olurum. Ama bu durum cok farkli. Buyuk oglum kolik bir bebekti. Onun enkazindan kalkamadan ikinci bebek geldi ve ben çöktüm sanirim.Sie o kdar hak veriyorum ki. Benimde kızım 2 yaşında 6 ay önce memeyi bıraktı. İnanın memeye bağımlı bir çocuktu . Gece yarım saatte bir 45 dakikada bir kalkıyordum. Ve bana gün içerisinde yardımcı olan kimse olmuyordu ölümüne yorgun uykusuz ve gergin bi haldeydim. Ve aynı sizin gibi çoğu zaman ödüm patlıyordu isteyecek eşim diye. Aramızın bozulmasına da sebep oluyordu bu durum çok.. anlayamıyor algılayamıyordu yorgunluğumu. Üstüne hiç yardımı da yoktur eşimin bana. Ne zaman memeyi bıraktı kızım uyuyup dinlenmeye başlayınca değişti herşey bende çok şükür. Biraz kendinize de zaman verin. Çocuk bakıp uykusuz kalmak yine de mutlu olabilmek yani annelik, en zor mesleklerden biri.. uyku gerçekten çokl çok önemli. Kızım emmeyi bırakınca hızımızı alamadık demek, hemen hamile kaldım yine
En çok uykusuz gecelerden korkuyorum