Ne sıklıkla olmali?

Kv yanimda su an, canli ders yapiyorum butun gün. O esnada ilgileniyor, sonra ben parka falan goturuyorum

Mesajınızı okurken şuna takıldım, siz yatağa girip eşinize “yapmak istiyorsan yap” demeniz çok sağlıklı gelmedi. Yani sevişmek “gel yap” demekle yapılmaz ki ben bu sözden şöyle bir sahne canlandırdım gözümde.Yataktaki karısının üstüne zıplayan ve 5 dk da işini bitirip kalkan bir adam. Haliyle kimse istemez bunu. hele tüm gün yorulan bir kadın sadece kocasını tatmin etmek için bunu yapmamalı zaten.
Cinsel hayatınız sadece yatakta geçen “yapacaksan yap” sözüyle başlayan ve erkeğin boşalmasıyla biten birşey olmamalı. Sizin ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor, o sırada sevilen bir kadın oldugunuzu hissetmeniz. Cinsl ilişkiyi başlatan söz “ yapacaksan yap” olmamalı hoş sözler, tatlı dokunuslar vs olsa eminim tüm günün yorgunlugunu bile hafifletir seks. Düşünün bir, eşiniz bütün gün size sevgi sözleri söylemiş, şefkat göstermiş, öpüp koklamış olsa ve siz uzanırken gelip sizi ne kadar sevdiğini söylese, saçınızı okşasa, ellerinizi öpse. Cinsel objeymişsiniz gibi davranmasa. Nasıl da mutlu ve huzurlu olursunuz. Cinsel terapiye gidilebilir ya da eşinizle beraber bu konudaki videoları izleyebilirsiniz. Ama mutlaka bu konuyu eşinizle konusmalısınız.

Benim de aksine 2 çocuktan sonra renklendi cinsel hayatım 3 ve 1,5 yaş, gece emmeleri tam gaz devam. Bana prolaktin mrolaktin vız geliyor Tabi bazen ön sevişmeyi atlayıp direkt olaya giriyorum çocuk uyanmasın diye Bence değerlerinize baktırın. D vitamini takviyesi kullaniyorum şu an.

Benim çocuk yok ama bazen bende yorgun oluyorum. Ama eşim benden daha çok yorulduğu halde akşam oluyor sabah işe gitmeden ben uyurken tekrar yanaşıyor bazen uyuyormuş gibi yapıyorum ki bıraksın diye ama işe yaramıyor asla. Hayır da diyemem hiç ona. Haftasonu ise günde 3-4 oluyor. Artık isyan ediyorum Allah razı olsun akşama salıyor beni. Birleşme olmuyorsa 1 gün o gün mutlaka elime kuvvet veya başka şeyler oluyor. Duş almaktan bezdum

Resmen iskence sizinki de

Hem bikiyorum diyorsun hem elime kuvvet diyorsun ikisi biraz ters degil mi

E yoruluyorum tabi ama ters değil. Neden çünkü kocama aşığım. Asla hayır diyemem yorulsamda

Hayir diyememenize birsey demedim canim o olabilir onda sorun yok ama olmadigi zaman kendi kendinize yapmanız tunaf geldi hem bikip hemde yine kendi kendinize yapmamaniz degisik geldi

Hayir diyememenize birsey demedim canim o olabilir onda sorun yok ama olmadigi zaman kendi kendinize yapmanız tunaf geldi hem bikip hemde yine kendi kendinize yapmamaniz degisik geldi
Yok şimdi 1 gün arayı bazen mecbur veriyoruz çünkü üste üste olunca malum acıyor bir süre sonra orası. O zaman birleşme olmuyor. Ama istekli olduğunu bildiğim için elimle ona yardım ediyorum

Esinizi seksi buluyor musunuz peki hani isteksizlik ondanda kaynakli olabilir
Esimin gobegi bir ara o kadar buyuduki sarilamiyorduk bile tabi bende hamileyim o zaman iki gobeknen olmuyordu
Oglum 13 aylik eskidende istekliydim simdide sadece kizimin dogumundan sonra oglumun 1 yasina kadar yani 2.5 yil boyunca istesizdim ama simdi oyle mi 15 kilo verince hersey duzeldi
Arkadas hakli sevkiniz kirilmis sanki
Gecer umarim

Ben sorunun yorgunluktan ve uykusuzluktan kaynaklandigini dusunuyorum. Aslinda esimi istiyorum ama o kadar yorgun hissediyorum ki soyunmaya bile useniyorum.

Sie o kdar hak veriyorum ki. Benimde kızım 2 yaşında 6 ay önce memeyi bıraktı. İnanın memeye bağımlı bir çocuktu . Gece yarım saatte bir 45 dakikada bir kalkıyordum. Ve bana gün içerisinde yardımcı olan kimse olmuyordu ölümüne yorgun uykusuz ve gergin bi haldeydim. Ve aynı sizin gibi çoğu zaman ödüm patlıyordu isteyecek eşim diye. Aramızın bozulmasına da sebep oluyordu bu durum çok.. anlayamıyor algılayamıyordu yorgunluğumu. Üstüne hiç yardımı da yoktur eşimin bana. Ne zaman memeyi bıraktı kızım uyuyup dinlenmeye başlayınca değişti herşey bende çok şükür. Biraz kendinize de zaman verin. Çocuk bakıp uykusuz kalmak yine de mutlu olabilmek yani annelik, en zor mesleklerden biri.. uyku gerçekten çokl çok önemli. Kızım emmeyi bırakınca hızımızı alamadık demek, hemen hamile kaldım yine
En çok uykusuz gecelerden korkuyorum

Benim ikinci hamileligim de ayni oyle oldu. Buyuk oglum 15 aylıktı hamile kaldığımda. Allah biliyor, asla istemiyordum. Ilk gebeligimde cok ugrastik. Esim onun rahatlığıyla rahat davrandi ve bir korunmasiz ilişkiyle hamile kaldim. Belki de onu sucladigim icin boyleyim. Ona yapamam, kaldiramam, dikkatli olalim dediğim halde sonuc bu oldu. Nitekim yapamiyorum da. Çocuklarımı cok seviyorum, onlar icin olurum. Ama bu durum cok farkli. Buyuk oglum kolik bir bebekti. Onun enkazindan kalkamadan ikinci bebek geldi ve ben çöktüm sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…