- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
- Konu Sahibi Less-is-More
Ahhhaa aynı benim ki Ya durmuyor bacım durmuyor , nerden geliyor bu kadar istek ben anlam veremiyorumeşim günde 3 öğün yemek gibi arıyor adam sen aksamlara dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhaa aynı benim ki Ya durmuyor bacım durmuyor , nerden geliyor bu kadar istek ben anlam veremiyorumeşim günde 3 öğün yemek gibi arıyor adam sen aksamlara dua et
Evet emziriyorum. Kesinlikle dogru. Ama emmesi azaldi artık. Belki duzelirim bu sayede dedim ama yokKüçük oğlanı emziriyorsan, bu başlı başına isteksizlik sebebi.
Prolaktin hormonu cinsel isteği bastırıyor.
Vallaha bende ya adam taramalı tüfek gibiAhhhaa aynı benim ki Ya durmuyor bacım durmuyor , nerden geliyor bu kadar istek ben anlam veremiyorum
Dürüst olmak gerekirse hiçbir zaman çocuksuz zamanlarımdaki istekli halime dönemedim. Kızım büyüdü uyku sorunu kalmadı ama bende bir isteksizlik var bu seferde. Eşim istemese ben kırk yıl istemem sanırım. Bütün değerlerim normal, eşimle sıkıntım yok ama istekte bitti...Su an nasilsin?
Memeden kesince , uykular da düzene girince normale dönersin.Evet emziriyorum. Kesinlikle dogru. Ama emmesi azaldi artık. Belki duzelirim bu sayede dedim ama yok
Evet biraz uzak dursa belki ben isteyecegim.Memeden kesince , uykular da düzene girince normale dönersin.
Eşinin de anlayış göstermesi ve üstüne düşmemesi lazım ki ters tepmesin..
Ben de ilgi üzerimde olursa hevessizleşiyorum..
Sanki ben de oyle olacakmisim gibi hissediyorumDürüst olmak gerekirse hiçbir zaman çocuksuz zamanlarımdaki istekli halime dönemedim. Kızım büyüdü uyku sorunu kalmadı ama bende bir isteksizlik var bu seferde. Eşim istemese ben kırk yıl istemem sanırım. Bütün değerlerim normal, eşimle sıkıntım yok ama istekte bitti...
İnşallah olmazsınızSanki ben de oyle olacakmisim gibi hissediyorum
Böyle olman aşırı normal çünkü aynı durumdayız benim küçüğü 14 aylık büyüğü neredeyse 3 yaşında bütün günüm onlarla geçiyor akşam da temizlik çamaşır falan derken saat baya geç oluyor o kadar yorgun oluyorum ki oturduğum yerde bile bazen uyukluyorum tabi gece de çok uyanıyorlar ve uykusuz kalıyorum saolsun eşim çok yardımcıdır her işi yapar yardım eder benimle de baya ilgilenir böyle olunca benim de isteğim gelir hani bu kadar işin arasında insan ilgi alaka da bekliyor dinlenmek istiyor eşim masaj yapar bana ben de ona baya iyi gelir sonra oturur konuşuruz herşey den birbirimizi motive ederiz güleriz falan sonrası da geliyor zaten Bi de böyle dene bakalım ben mutlu olunca isteğim de oluyor senin de olur belkiAslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
Aslinda bu sorunun cevabi her iliski icin farklilik gösterir elbette ama en azindan her gün olsa her gun ayni istekle iliskiye girebiliyor musunuz? Ben yapamiyorum. Cogu zaman aklima bile gelmediği oluyor. Esim 10 kere geliyorsa ben 1 kere ve bazen hic. Bunun sebebi, yogun bir hayatimin olmasi. 3 ve 1 yaslarinda 2 oglum var. Butun gun onlar asiri yoruyorlar. Kucuk oglumun gece uykulari boluk porcuk ve her gun sabahin köründe uyaniyoruz. Son 3 senedir 4-5 saatlik uykularla yasiyorum. Bazi geceler hic uyumuyorum. Ustune asiri d vitamini eksikliğim vardi. Bir ara damla kullandim ama su an yine eksik oldugunu hissediyorum. Firsat bulup kan tahlili yaptiramadim. Hal böyle olunca cinsellik benim icin geri planlara dusuyor. Bir de esimde bu beklenti cok fazla, bunun farkindayim. Kendisiyle de konustum. Biraz bana birak, bekle ben istiyim dedim. Bir sure durdu ama simdi yine ayni. Dun gece iliski oldu. Daha sonra bebek uyaninca benim uyumam gece 2yi buldu ve sabah 7de kalktik. Bugun yine butun gun aksam icin sinyaller vermeye devam etti. Biraz once bebegi uyutup yanina gittim. Ben yatacagim, yapmak istiyorsan gel dedim. Girisimde bulundu ama bakti bende hic istek yok, devam etmedi. Hic istemiyorum dedim acik acik. Bu konuda kesinlikle surat falan yapmaz ama benim surat yapasim geliyor artik. Bende mi sorun var diyorum, bi hormon tahlili falan yaptirayim diyorum. Ya bilmiyorum, bu durum yormaya basladi. Benim istememe firsat kalsa belki boyle olmayacak. Yorgunluk ve uykusuzluk varken istek olmuyor. Olan varsa helal olsun. Ne yapmalıyım bu durumu cozmek icin? Akil verin lutfen.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de anne olduktan sonra isteğim çok azalmisti. Yorgunluk ve uykusuzluk üstüne bir de eşimin de sizin anlattığımız gibi çok talepkar olması bana ters tepiyordu zaten çok istekli bir insan da değildim ama sizle aramizdaki tek fark benim eşim sorun yapıyordu bunu.. ama çocuklar büyüyünce ve uykulariniz hayatınız düzene girince herşey normale dönüyor merak etmeyin.Normalde de asiri istekli bir insan değilim ama dogumdan sonra hic kalmadi. Azicik uyusam dinlensem kendime gelecegim, bir de baski olunca bende ters tepiyor
Bu da normal değil biliyorsunuz değil mi?eşim günde 3 öğün yemek gibi arıyor adam sen aksamlara dua et
Siz takviye kullaniyor musunuz hic? Kendimiz eczaneden alabildigimiz birtakim markalar var ya. Kullanip memnun kaldiginiz var mi? Vitamin, mineral vs iceren. Su an oceans d vit kullaniyorum. Her gun oglen gunese de çıkmaya calisiyorum.Ben 1 yıllık evliyim çocuğum da yok ama yorgunsam gerçekten canım istemiyor, cinselligin psikolojiyle çok ilgisi var. Bence bir an evvel kan tahlili yaptırıp takviyelerinizi alın çok daha zinde olacaksınız.
Bu da normal değil biliyorsunuz değil mi?
Şu sıralar daha çok bağışıklık güçlendiren c vitamini, çinko ve betaglukan içeren takviyeler kullanıyorum bir de bağırsak sorunum için sürekli probiyotik takviyesi alıyorum. Bunlar dışında 1 yıla yakın demir eksikliği için demir hapı kullandım doktor gözetiminde o beni enerji anlamında çok güzel yeniledi. D vitamini de ayda bir 1 ampul devit kullanıyorum ama bu da doktor tavsiyesi. Bol su tüketmek de çok önemli gerçekten. Benim enerjim biraz ruh halimle endeksli gider gerçiSiz takviye kullaniyor musunuz hic? Kendimiz eczaneden alabildigimiz birtakim markalar var ya. Kullanip memnun kaldiginiz var mi? Vitamin, mineral vs iceren. Su an oceans d vit kullaniyorum. Her gun oglen gunese de çıkmaya calisiyorum.