ne seninle ne sensiz :(

İlişkilerimizde giriştiğimiz en büyük hata bu işte; değiştirmek. Hani beni böyle sevmiştin? Eğer beni değiştirirsen kimi seveceksin? Değiştirdiğin insanın senden ne farkı kalacak?

Değişimden kasıt sivri yanlarını törpülemekse yapabilirsin, karakterini/yaşam tarzını/hayata bakış açını değiştirmekse; sen kocayı değiştir kökten olsun :)

Benmi yazdim bu yaziyi :44: yadaaa beni taniyan birimi anlatti bizi :53:

Okadar iyi anliyorumki seni cook ugrastim, cook yoruldum ,cook kerler pes ettim,bosanmaya kalkdim, beni anlmadi beni degistirmeye kalkdi, benden sikayet etti , ............................................................................ AMA BENi SEViYORDU :44:

Neden neden neden hep sordum kendime onada sordum cevap yok (senin esin gibi sususyordu)

Cook iyi bir insan onu taniyipda sevmeyen yok denicek kadar az , dayak yok , küfür yok , aldatma yok , bir tane iste ikitane alir gelir , ...................

Eeeee ?

Bulduummm ben ! Evet ben

gercekten onun dedigi gibimiyim evet hakli cook konusuyorum , bagiriyorum , hakaret ediyorum , surat yapiyorum , ..................... tipki senin dedigin gibi "bense sinirlenince ortalığı yıkar dökerim ve ağır konuşurum."

Ama amaa anlamiyo beni
iyide böylede anlamiyo anlamadigi gibi benden uzaklasiyo

ozaman gercekdende degismeliyim !

ama onunda degismesi gerekiyor

önce sen sen üzerine düseni yap gör bak neler oluyo

Daha dün olan birseyi anlatmak istiyorum (pazar günü )

kahvaltidan sonra uyudu kaldi koltukda havada günesli yürümek istedi canim disari cikmak istedim onuda uyurken görünce aslinda kizdim oysaki gec kalkmisdi zaten uyanmasini beklemistim

eski ben : yani bi pazarimiz var ondada yaticanmi aksama kadar hava ne güzel ciksak ya biyerlere herkes geziyo...........

yeni ben : pasacimm hava cok güzel yürüyüs yapalimmi ? bugün pazar uyucakmisin günese bak ne güzel yürüyelim biraz

pasam: tamam sen hazirlan cikariz

oyalandim birazcik daha kestirsin dedim

-hazirim pasacim hadi kalk
kalkdi hazirlanmaya basladi o arada laptopunu acti bir yandanda hazirlaniyo

eski ben : sirasimi simdi onun ben bekliyorum senin yaptigina bak hayret bisey kopamiyosun sundan bu ne yaa........

pasam : tamam susarmisin karisma isime ...........

yeni ben : ( gördüm ama görmedim de biseyde söylemedim )

neyse sen cik giy ayakkabilarini dedi ciktim giydim bekliyorum bi oraya gidiyo bir buraya hazirlaniyo

eski ben : hadi artik yaa bu ne millet karisini bekler ben kocami laptopdanda kopamadin..........

pasam : susarmisin ..................

hiiic bisey söylemedim sadece bekledim

indik asagiya
pasam : aaaa arabanin anahtarini unutmusum

eski ben : inamiyorum sana yaaa insanin burnundan getiriyosun ! bir yerede huzurla gidelim............

ee oda susmayacakti tabi sonrada haydi gezmeye ne gezme artik ikimizdede bes karis suratla ve kesinn 2 gün sürerdi bunun kavgasi

ama ben hic birsey söylemedim aldi anahtari geldi ve arabaya bindik ve pasam bana dediki

nereye gitmek istyorsun yavrum nereye götüreyim seni söyle :16:

sen bilirsin hayatim dedim ama ben temiz havada yürüyüs yapmak istiyorum sonrada ..... yemeye gitmek istiyorum ama sen bilirsin

hepsini yaptik eve geldik

esimin telefonunun alarmi caldi megerse bir acik artirma varmis gitti gidiyorda evden cikmadan o arada derede baktigida onun saatiymis onu ayarlamis kacirmamak icin kiyamam bende icimden ne kizmistim sinir olmustum ama Allahtan bisey demedim icimde kaldi :34:

iste böyle canim

senbilirsinle basla lafa inan yine senin istedigin oluyor

haklisin de hakli olmasada de bisey olmaz korkma haksiz oldugunu sonrada iyi bir aninda söyliyebilirsin acelesi yok bozma güzel ortamlari

tamam de olur de

alttan al

sakinnn ama sakinn tehtid etme giderim anneme .......bende cok yaptim kesinlikle cözüm degil adam zamanla umursamiyor bile sonra insanin okadar gücüne gidiyorki ama biz sebep oluyoruz buna !

evet canim ben degistim onun dedigi gibi ve cok mutluyum o da mutlu bunu öyle belli ediyorki koca karilar gibi arada sesli bir sekilde Allahim sana sükürler olsun diyor :9:

gecerken öpüyor , mincikliyor :17: tipki eskisi gibi :21:

tabiki arada tartismalarimiz oluyor olucak ama bagirmak yok hakli bile olsam yok , agir konusmak :20: ters cevaplar vermek :19:

küsmek bile güzel olabiliyor inan bana ama bazi seyleri yikmadan dökmeden

sende yapabilirsin daha dogrusu mutlu olmak istiyorsan yapmalisin

Rabbim yardimcin olsun huzur ve mutluluk versin

( biliyorum cook uzun oldu kusura bakma :77: ama yardimci olmak istedim cünkü seni cook iyi anliyorum)

ya oyle ya boyle bu sekilde yasanmaz
kimse kimseyi degistirmemeli esler birbirlerini olduklari gibi kabullenmeliler
sonradan boyle olsaydin su sekilde olsaydin gibi soylemler yanlis

Benmi yazdim bu yaziyi :44: yadaaa beni taniyan birimi anlatti bizi :53:

Okadar iyi anliyorumki seni cook ugrastim, cook yoruldum ,cook kerler pes ettim,bosanmaya kalkdim, beni anlmadi beni degistirmeye kalkdi, benden sikayet etti , ............................................................................ AMA BENi SEViYORDU :44:

Neden neden neden hep sordum kendime onada sordum cevap yok (senin esin gibi sususyordu)

Cook iyi bir insan onu taniyipda sevmeyen yok denicek kadar az , dayak yok , küfür yok , aldatma yok , bir tane iste ikitane alir gelir , ...................

Eeeee ?

Bulduummm ben ! Evet ben

gercekten onun dedigi gibimiyim evet hakli cook konusuyorum , bagiriyorum , hakaret ediyorum , surat yapiyorum , ..................... tipki senin dedigin gibi "bense sinirlenince ortalığı yıkar dökerim ve ağır konuşurum."

Ama amaa anlamiyo beni
iyide böylede anlamiyo anlamadigi gibi benden uzaklasiyo

ozaman gercekdende degismeliyim !

ama onunda degismesi gerekiyor

önce sen sen üzerine düseni yap gör bak neler oluyo

Daha dün olan birseyi anlatmak istiyorum (pazar günü )

kahvaltidan sonra uyudu kaldi koltukda havada günesli yürümek istedi canim disari cikmak istedim onuda uyurken görünce aslinda kizdim oysaki gec kalkmisdi zaten uyanmasini beklemistim

eski ben : yani bi pazarimiz var ondada yaticanmi aksama kadar hava ne güzel ciksak ya biyerlere herkes geziyo...........

yeni ben : pasacimm hava cok güzel yürüyüs yapalimmi ? bugün pazar uyucakmisin günese bak ne güzel yürüyelim biraz

pasam: tamam sen hazirlan cikariz

oyalandim birazcik daha kestirsin dedim

-hazirim pasacim hadi kalk
kalkdi hazirlanmaya basladi o arada laptopunu acti bir yandanda hazirlaniyo

eski ben : sirasimi simdi onun ben bekliyorum senin yaptigina bak hayret bisey kopamiyosun sundan bu ne yaa........

pasam : tamam susarmisin karisma isime ...........

yeni ben : ( gördüm ama görmedim de biseyde söylemedim )

neyse sen cik giy ayakkabilarini dedi ciktim giydim bekliyorum bi oraya gidiyo bir buraya hazirlaniyo

eski ben : hadi artik yaa bu ne millet karisini bekler ben kocami laptopdanda kopamadin..........

pasam : susarmisin ..................

hiiic bisey söylemedim sadece bekledim

indik asagiya
pasam : aaaa arabanin anahtarini unutmusum

eski ben : inamiyorum sana yaaa insanin burnundan getiriyosun ! bir yerede huzurla gidelim............

ee oda susmayacakti tabi sonrada haydi gezmeye ne gezme artik ikimizdede bes karis suratla ve kesinn 2 gün sürerdi bunun kavgasi

ama ben hic birsey söylemedim aldi anahtari geldi ve arabaya bindik ve pasam bana dediki

nereye gitmek istyorsun yavrum nereye götüreyim seni söyle :16:

sen bilirsin hayatim dedim ama ben temiz havada yürüyüs yapmak istiyorum sonrada ..... yemeye gitmek istiyorum ama sen bilirsin

hepsini yaptik eve geldik

esimin telefonunun alarmi caldi megerse bir acik artirma varmis gitti gidiyorda evden cikmadan o arada derede baktigida onun saatiymis onu ayarlamis kacirmamak icin kiyamam bende icimden ne kizmistim sinir olmustum ama Allahtan bisey demedim icimde kaldi :34:

iste böyle canim

senbilirsinle basla lafa inan yine senin istedigin oluyor

haklisin de hakli olmasada de bisey olmaz korkma haksiz oldugunu sonrada iyi bir aninda söyliyebilirsin acelesi yok bozma güzel ortamlari

tamam de olur de

alttan al

sakinnn ama sakinn tehtid etme giderim anneme .......bende cok yaptim kesinlikle cözüm degil adam zamanla umursamiyor bile sonra insanin okadar gücüne gidiyorki ama biz sebep oluyoruz buna !

evet canim ben degistim onun dedigi gibi ve cok mutluyum o da mutlu bunu öyle belli ediyorki koca karilar gibi arada sesli bir sekilde Allahim sana sükürler olsun diyor :9:

gecerken öpüyor , mincikliyor :17: tipki eskisi gibi :21:

tabiki arada tartismalarimiz oluyor olucak ama bagirmak yok hakli bile olsam yok , agir konusmak :20: ters cevaplar vermek :19:

küsmek bile güzel olabiliyor inan bana ama bazi seyleri yikmadan dökmeden

sende yapabilirsin daha dogrusu mutlu olmak istiyorsan yapmalisin

Rabbim yardimcin olsun huzur ve mutluluk versin

( biliyorum cook uzun oldu kusura bakma :77: ama yardimci olmak istedim cünkü seni cook iyi anliyorum)

canım güzel mesajın için tşk ederim. aslında eski ben diye yazdığın kısımlar eşimin birebir yaptıkları. bizim ilişkimizde roller öbür yönde biraz. ama deneyeceğim. :13:

Back