- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
1 yılı aşkın evliyim. eskiden de açtığım konular olmuştu, bazılarını çözdük, bazılarını çözemedik.
eşimle sürekli inatlaşma halindeyiz, beni tamamen değiştirmek istiyor. ben onu olduğu gibi kabul etsem de, o buna asla yanaşmıyor.
her hafta mutlaka kavga ediyoruz, ben eşimi gerçekten çok seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum, kendi de söylüyor.
şiddet, aldatma, küfür, hakaret yok. ancak çoğu zaman en özel günlerimiz bile zehir oluyor.
eşim sinirli bir yapıya sahip, sinirlenince susar, çok sinirliyse duvarları yumruklar. ama gelip bana bişey demez.
bense sinirlenince ortalığı yıkar dökerim ve ağır konuşurum.
ailemin yanına tatile gideceğim 1-2 ay sonra, eşime ben gidince yalnız başına rahat edersin, hatta telefonda söyle rahatsan bir daha geri dönmem dedim.
eşimse gelme dedi.
sonrasında bir arkadaşın doğum günü için bi restauranta gittik. orada bişey yokmuş gibi, güldük eğlendik, şakalaştık vs. eve geldikten sonra küsmeye devam ettik.
şimdi işe giderken sadece ben gidiyorum bye dedi.
ben de güle güle dedim. o kadar.
eşimin değişmeyeceğini biliyorum artık. ya hayatım boyunca onun karakterine saygı duyup kendiminkini %80 değiştireceğim.
yahut sürekli kavga edeceğiz mutsuz olacağız
ya da boşanacağız.
ne yapmalıyım bilmiyorum.
gece uyurken sarıldım, o da sarıldı öpüştük uzun süre, ama sabah küsüz.
bazen sabah beni ölü olarak bulsa yanında istiyorum.
onsuz yapamayacağımı düşünüyorum. onunla da...
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
eşimle sürekli inatlaşma halindeyiz, beni tamamen değiştirmek istiyor. ben onu olduğu gibi kabul etsem de, o buna asla yanaşmıyor.
her hafta mutlaka kavga ediyoruz, ben eşimi gerçekten çok seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum, kendi de söylüyor.
şiddet, aldatma, küfür, hakaret yok. ancak çoğu zaman en özel günlerimiz bile zehir oluyor.
eşim sinirli bir yapıya sahip, sinirlenince susar, çok sinirliyse duvarları yumruklar. ama gelip bana bişey demez.
bense sinirlenince ortalığı yıkar dökerim ve ağır konuşurum.
ailemin yanına tatile gideceğim 1-2 ay sonra, eşime ben gidince yalnız başına rahat edersin, hatta telefonda söyle rahatsan bir daha geri dönmem dedim.
eşimse gelme dedi.
sonrasında bir arkadaşın doğum günü için bi restauranta gittik. orada bişey yokmuş gibi, güldük eğlendik, şakalaştık vs. eve geldikten sonra küsmeye devam ettik.
şimdi işe giderken sadece ben gidiyorum bye dedi.
ben de güle güle dedim. o kadar.
eşimin değişmeyeceğini biliyorum artık. ya hayatım boyunca onun karakterine saygı duyup kendiminkini %80 değiştireceğim.
yahut sürekli kavga edeceğiz mutsuz olacağız
ya da boşanacağız.
ne yapmalıyım bilmiyorum.
gece uyurken sarıldım, o da sarıldı öpüştük uzun süre, ama sabah küsüz.
bazen sabah beni ölü olarak bulsa yanında istiyorum.
onsuz yapamayacağımı düşünüyorum. onunla da...
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)