- 31 Ocak 2015
- 17
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi cilem_ilhan
Canm bnde ailevi sebeplerden ötürü ozguvensz bulurm kendimi ama cevremize bakinca sanki herkes el bebek gul bebek mi buyudu ki boyle iyi kendilerini ifade edebliyorlar diye dusunurum yani aslinda karakterde varsa bi sekilde ortaya cikiyor annecigini sebep olarak gorme bu yüzden hic konusmayi denedin mi bana boyle davraninca aliniyorum üzülüyorum seklinde bir konusma yaptin mi. Belki annenin yardima ihtiyaci vardır onunda sıkıntıları olablir yoksa bi anne evladini neden asagilasin ama buyuklerde hata yapabliyor bazen biz onlara yol gostermeliyiz
ben nisanliyim ve 3ay sonra dugunum var annemin asaglamasi yuzunden cocuk sahibi olmaktan korkuyorum ustune ustelik obsesif kompulsif bozukluk rahatsizligim var sizce ne yapmaliyimm bu konu yuzunden annelik duygum gitti :-(
yok ben 4yil cocuk dogurmucakmisim bakamazmisim ben daha busssuru sey ben nisanliyken cok hevesliydim esimde varikosel var tamam anne degilim evlide degilim ama biktim hayatttan :-(
yok ben 4yil cocuk dogurmucakmisim bakamazmisim ben daha busssuru sey ben nisanliyken cok hevesliydim esimde varikosel var tamam anne degilim evlide degilim ama biktim hayatttan :-(
bir hatayi duzeltmek istiyorum sevgilim degil nisanlim ben 25 o29 yasinda