ne olur yardim edin

Canım once sen hastalıgınla ılgılı uzmanbbi yardım almaya basla evlenene kadar hallolur inşallah merak etme.
Annenin laflarınıda bosver sanırım senin obsesif olma sebebinde annen oyuzden onun hatasını kendine maal etme.
Bal gibide anne olursun annenin yaptığı hataları yapmamak için çaba gosterınce super anne olursun :KK66:

ben nisanliyim ve 3ay sonra dugunum var annemin asaglamasi yuzunden cocuk sahibi olmaktan korkuyorum ustune ustelik obsesif kompulsif bozukluk rahatsizligim var sizce ne yapmaliyimm bu konu yuzunden annelik duygum gitti :-(
Canim annen ne diyo mesela.bukadar kasilma hayat senin mutlu olmaya bak cocugunda olur mutluda olursun uzme kendini

yok ben 4yil cocuk dogurmucakmisim bakamazmisim ben daha busssuru sey ben nisanliyken cok hevesliydim esimde varikosel var tamam anne degilim evlide degilim ama biktim hayatttan :-(
annenin soyledigini bi kenara birak. Ona haricden gazel okumak denir. gec onu senin asil kafana takman gereken kendi rahatsizliginda degil daha evlenmeden bebek dusundugune goreanneligi cok istiyorsun e annenin soyledigi bos laflara bile bu kadar takildiysan merak etme iyi bir anne olacaksin.
ama nisanlinin hastaligi cok onemli bebek sahibi olman icin. Sana kendisi mi soyledi. Ameliyat olmus mu. Varikosel oldugunu nereden biliyor. Tek tarafli mi cift tarafli mi. Sperm tahlilinde sonuclari ne cikiyor bunlari konusmalisin. Cunku madem sana varikosel oldugunu soyledi. Basina gelebilecekleri bilmelisin

X