Eşim doktora gitmek istemiyor...

Aminnn aminn, biraz daha sabır. Eşinizin dediği gibi acele etmeyin, strese girmeyin sakin olup akışına bırakmaya çalışın. Stres de gebe kalmayı olumsuz olarak etkiliyor. Hormon testinde değerlerin nasıldı baktırdın mi ?
Herşey normal çıktı şükür yalnız rahim filmi çektirmedim onu bir yıl dolarsa bakalım dedi doktor

Kızlar bizde olumlu gelişmeler oldu çok şükür. Dün birkaç yakınımızın arka arkaya gebelik haberini aldık. Tabiki onlar adına çok çok mutlu olduk fakat benim moralim alt üst oldu. Hepsi bizden sonra evlenen çiftler. Bazılarınız için kötü kalpli kıskanıyormuşum gibi algılanabilir ama bunu yalnızca bizim durumumuzdakiler anlar. İnsan ister istemez sorguluyor. İnsanlar ilk ayda gebe kalırken ben neden bu durumdayım diye düşünüyor. Ben tüm bunları düşünürken baya bir ağladım sinirlerim boşaldı. Eşimde beni öyle görünce çok üzüldü. Tek tek anlattım. Ben seninle çocuk için evlenmedim hiç çocuğumuzda olmayabilir ama öyleysede sebebini bilelim ümit etmeyelim dedim. Ben bu kadar uğraşıp çaba sarf ederken senin bir test vermek istememen beni çok yıpratıyor dedim. Sakince konuştuk oda içini döktü. Eşimde kendinden kaynaklanan tedavisi olmayan bir sorun çıkar diye korkuyormuş meğer. Bu ayda olmazsa diğer ay doktora gidelim birlikte dedi. O kadar mutlu oldum ki inanın üzüntü streste bu konular üzerinde çok etkiliymiş bunu bizzat yaşayarak anladım. Eğer benzer durumları yaşıyorsanız canım hemcinslerim sabırlı olun ve sebebini güzelce konuşarak birlikte bulun ve çözmeye çalışın. Bir tarafa çekilip ağlayıp üzülüp trip atarak maalesef bir yere varamıyoruz. Tabi eşinizinde aynı şekilde elini taşın altına koyması gerekiyor. Bakalım bu ay için ümitliyim çünkü kendimi çok daha iyi hissediyorum mental anlamda. Olmazsa diğer ay eşim için doktora gideceğiz. Yazan tavsiye veren herkese tekrardan teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤️

Cidden bazı doktorlar öyle dengezsiz konuşuyor ki 6 7 ay sonra ben bir doktora eşimde de sorun olabilir demiştim bana “erkekler 60 yaşında bile çocuk sahibi olabiliyor” dedi. Bunu diyen de kadın doktor ve jinekoloji. Test yapmamışsın bişey yapmamışsın neye dayanarak sorun yok diyorsun? Tabi kocam da bunu duyunca cesaret aldı bu laftan. Cidden iyi doktor çok önemli.
Allah Allah 🙄 erkeklerde sorun olmaz diye bir kural mi var yani

X