Ne olur yardım edin

Şu evlilikte tek sorun sim kart değil mi?
Sizi anasının babasının eline bırakmış. ayrı ev açmayı bırak kendi ailenize bile güvenip göndermeyen, hastalıklı bir adamla evlisiniz Zaten hep sorunlu olan ilişkiyi hangi akılla evliliğe götürdünüz.Hic kendinizi sevmiyor gram acimiyorsunuz.Hayatinizin dumenini böyle hasta adamlara teslim ediyorsunuz.Yazik anaya babaya kızları "aşığım" diye kimlerle muhatap ediyor Hapisten çıkınca görürsünüz hanyayi konyayı........

Dökümanlarda çıkmasını istemediğiniz bir durum mu var?

İstenmediğiniz yerde niye duruyorsunuz?

Yan yanayken telefon neden kullanmıyorsunuz? Eşiniz varken telefon kullanmanız yasak mı? Aldatma gibi bi durum mu oldu da bir daha kullanmayacaksın mı dedi? Dökümanların çıkmasını da istemiyorsunuz. Yani anlamıyorum, olayı zaten bölük pörçük anlatmışsınız. Ne için yardım edeceğiz anlamadım hiç.

Eşiniz neden hapse girdi? Siz neden telefon kullanmıyordunuz? Eşiniz kıskanç olduğu için mi? O zaman hapisten çıkınca geçmiş olsun

Telefon kullanmamak ne demek yav sene 2024 oldu. Sizin tek iletişim aracınız eşiniz mi de eşiniz yanınızdayken telefona gerek duymuyorsunuz?

Ayrıca neyden korktuğunuzu anlamadım. Ha yapmasın öyle bi şey tabii ama yapsa ne görecek de korktunuz?

Adınıza kayıtlı sim kartı vermek zorunda değilsiniz ki, eşiniz hapse girmeden önce telefonunuz neden yoktu? Sizi neden bu derece kontrol altında tutuyor?

Telefon kaydını falan bırakın bu adam tehlikeli.

8 yılın sadece 2 yılını yanyana geçirip bu derece kontrol altında tutulmayı normallestirip sim kart derdine düşmek

Sizi ve ailenizi tehdit mi ediyor? Yoksa gerçekten sadece sevdiğiniz için mi devam ediyorsunuz?

kafasında kurmak için çok boş zamanı var muhtemelen kuruyor siz kendinizden eminseniz verin gitsin ne olacak, korkuttuğu için mi yanındasiniz sevdiğiniz için mi ?

Ben üzüldüm 8 senede,2 sene birlikte olmuşsunuz ve telefon dahi kullanmamışsiniz o varken bu gerçekten cok ilginç şuanda sim kartiniza bakarsa bişey mi görecek diye korkuyorsunuz. Soz neden evliliği devam ettiriyorsunuz onun kölesi değilsiniz. Annenize gidemiyorsunuz, telefon kullanamıyorsunuz nasil bir yasam bu

İlk günkü kadar sevmiyorum, ama korkuyorum. Kendimden eminliğim de şu şekilde ; istemediği arkadaşlarımla görüşmüşlüğüm var. Telefon üstünden ve bunları ortaya çıkartırsa ne yapacağını tahmin bile edemiyorum. İnşAllah kuruntudur eğer kalkıp çıkarttıtmaya çalışırsa ondan korkuyorum

Bacim deli misin? Köle misin?

Neden korkuyrsunuz? Isterseniz simkartim kayboldu diye iptal ettirin.

Evet hani görüşme kayıtlarımı çıkarttırmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…