- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.367
- 158
- Konu Sahibi berf aybek
-
Dökümanlarda çıkmasını istemediğiniz bir durum mu var?Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
Adınıza kayıtlı sim kartı vermek zorunda değilsiniz ki, eşiniz hapse girmeden önce telefonunuz neden yoktu? Sizi neden bu derece kontrol altında tutuyor?Peki neden böyle bişi deme ihtiyacı duydu onu anlamadım çünkü sadece hattı teslim et dedi ne bulmak istiyor güvenmediğini hissediyorum yada öyleyse neden sonradan babama konuşup eşim o evden çıkarsa bende burdan deli çıkarım istemiyorum gitmesini dedi hala aklım almıyor
8 yılın sadece 2 yılını yanyana geçirip bu derece kontrol altında tutulmayı normallestirip sim kart derdine düşmekMerhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
kafasında kurmak için çok boş zamanı var muhtemelen kuruyor siz kendinizden eminseniz verin gitsin ne olacak, korkuttuğu için mi yanındasiniz sevdiğiniz için mi ?
Bacim deli misin? Köle misin?İlk günkü kadar sevmiyorum, ama korkuyorum. Kendimden eminliğim de şu şekilde ; istemediği arkadaşlarımla görüşmüşlüğüm var. Telefon üstünden ve bunları ortaya çıkartırsa ne yapacağını tahmin bile edemiyorum. İnşAllah kuruntudur eğer kalkıp çıkarttıtmaya çalışırsa ondan korkuyorum
Arkamda duranım yok aslında o yüzdenBacim deli misin? Köle misin?
Neden korkuyrsunuz? Isterseniz simkartim kayboldu diye iptal ettirin.Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı
Evet hani görüşme kayıtlarımı çıkarttırmasından korkuyorumBen üzüldüm 8 senede,2 sene birlikte olmuşsunuz ve telefon dahi kullanmamışsiniz o varken bu gerçekten cok ilginç şuanda sim kartiniza bakarsa bişey mi görecek diye korkuyorsunuz. Soz neden evliliği devam ettiriyorsunuz onun kölesi değilsiniz. Annenize gidemiyorsunuz, telefon kullanamıyorsunuz nasil bir yasam bu
Cocuk yoksa bas git ananin evine. Cocuk olduktan sonra hepten mezarArkamda duranım yok aslında o yüzden
Çok kuruntulu bir insan numaramı taşımayı düşünüyorum ama dökümanlar silinmiyormuş ne yapacağım aklım almıyor çıkmasına da 2 ay varNeden korkuyrsunuz? Isterseniz simkartim kayboldu diye iptal ettirin.
Çocuğum yok ama bana eşinin çıkmasına 2 ay kalmış derdin ne diyorlar anlatmaya çalışıyorum o zmn kendinden mi şüphe ediyorsun eğer bişi yaptıysan ne yaparsa yapsın sana diyorlarCocuk yoksa bas git ananin evine. Cocuk olduktan sonra hepten mezar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?